Bedrukte bidons

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 1.92 bij 300 stuks

Bidons bedrukken

Sportiviteit staat bij veel mensen hoog in het vaandel. Laat jij bidons bedrukken met jouw naam of logo als relatiegeschenk? Dan weet jij zeker dat jij punten scoort bij jouw klanten en relaties. Bij Lavista Relatiegeschenken vind je bidons in alle kleuren van de regenboog. Van eenvoudige plastic bidons tot transparante sportflessen en luxe RVS waterflessen. Bidons gebruik je niet alleen op de sportschool, maar ook in de auto, op kantoor of op vakantie. Zeker weten dat de bidons met bedrukking vaak onderweg zijn en veel gezien worden. En dat is precies de functie van een relatiegeschenk: zichtbaarheid vergroten!


Tacx Shiva bidon 500 ml
Norok Bidon Rood
Easy Squeezy bidon Wit,koningsblauw Wit, Koningsblauw
Lowry  Bidon 530 Ml Geel
Tacx Shiva Bidon 750cc
Sportbidon design 500ml Groen
Sportbidon classic 500ml Rood
Iskan Sport Fles Roze
Gekleurde Easy Squeezy bidon blauw,Zwart Blauw, Zwart
Baseline® Plus grip 500 ml sportfles met sportdeksel Wit,blauw Wit, Blauw
Baseline® Plus 500 ml drinkfles met sportdeksel Wit,Zwart Wit, Zwart
Sport Bidon 750cc
Sport drinkfles 500 ml Spot eight rood
Baseline® Plus 650 ml sportfles Zwart,blauw Zwart, Blauw
Baseline® Plus grip 750 ml sportfles met sportdeksel Zwart,Wit Zwart, Wit
Baseline® Plus 750 ml drinkfles met sportdeksel Wit,Roze Wit, Roze
Sports Bidon (Kobalt) Blauw
Baseline® Plus grip 500 ml bidon met koepeldeksel Wit,aqua Wit, Aqua

Bidons bedrukken

Wil je bidons bedrukken met je eigen logo of bedrijfsnaam? Bidons bedrukken kan goedkoop bij Lavista Relatiegeschenken! Gepersonaliseerde bidons zijn een origineel en handig relatiegeschenk, en bij ons laat je je drinkfles bedrukken tegen de laagste prijs. Ook zorgen we voor een gratis digitale proefdruk van je bidon met opdruk én voor een snelle levertijd. Bekijk direct ons grote assortiment en laat je eigen drinkfles bedrukken.

Ruim assortiment bedrukte bidons met logo

Lavista Relatiegeschenken heeft een uitgebreide collectie bedrukte bidons én onbedrukte bidons. Je bidon personaliseren doe je bij ons met eindeloos veel mogelijkheden. Denk aan bedrukte drinkbekers, bedrukte drinkwaren sets, of bedrukte heupflessen.

Wil je je bedrukte reisbeker, of bedrukte thermosbeker in grote aantallen of juist bidons bedrukken in 25 stuks? Jouw gepersonaliseerde drinkfles bedrukken in kleine oplage is bij ons geen enkel probleem. De minimale afname verschil per bedrukte bidon, maar sommige bedrukte drinkflessen zijn al verkrijgbaar vanaf 3 stuks! Bekijk ons volledige assortiment voor alle mogelijkheden. Bij Lavista Relatiegeschenken kun je niet alleen je bidon personaliseren. Je slaagt bij ons ook voor diverse andere drinkwaren, zoals mokken bedrukken of thermosbeker bedrukken.

Het perfecte relatiegeschenk: sport bidon of drinkfles bedrukken

Als relatiegeschenk zijn bidons met logo of tekst naar keuze ontzettend handig. Wie heeft er nu niet standaard een gevulde drinkfles of bidon bij zich? Op het werk, onderweg maar ook tijdens het sporten komt een bedrukte (sport) bidon goed van pas. Die (sport) bidon bedrukken met logo leidt ertoe dat jij top of mind blijft bij jouw relaties: iedere keer dat ze een slok nemen zien ze jouw bedrukte drinkfles. Daarnaast vergroten bidons met logo ook je naamsbekendheid! Win-win, dus. Je kunt ook bij ons terecht voor een bedrukte opvouwbare bidon.

Bidons laten bedrukken met een warme service

Bij Lavista Relatiegeschenken staat de klant écht op 1, en dat merk je. Heb je behoefte aan persoonlijk advies over je bidon met bedrukking, of heb je andere vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Bel ons gerust even op 0344-745109, we staan je graag te woord!
Een bidon personaliseren is helemaal niet moeilijk. Allereerst bepaal je de gewenste kleur van de fles. Je uploadt daarna eenvoudig je eigen ontwerp, logo of bedrijfsnaam tijdens het bestelproces of wanneer het jou uitkomt, kiest de kleur opdruk en geeft ook eventuele specifieke wensen aan. Wij zorgen ervoor dat je een gratis digitale drukproef krijgt, en als je die goedkeurt gaan wij jouw bidons bedrukken!

Goedkope bidon bedrukken

Je eigen bidon bedrukken met naam, logo, slogan of ander ontwerp doe je bij Lavista Relatiegeschenken. Relatiegeschenken bedrukken doen wij met onze 15 jaar ervaring als de beste én de goedkoopste. Bij ons kan je bidon bedrukken ook in kleine oplage! Vanaf €150,- profiteer je van een gratis verzending.
Bedrukte waterflessen, of bedrukte thermosflessen met logo heb je binnen circa 10 werkdagen in huis en onbedrukte bidons verzenden we zelfs binnen 2 dagen indien je voor 12:00 uur bestelt. Wacht dus niet langer en laat door Lavista Relatiegeschenken jouw bidons bedrukken!

Fiets bidon bedrukken

Veel mensen vragen tegenwoordig om een bidon om te gebruiken tijdens het fietsen. Fietsen door de mooiste plekjes in Nederland wordt steeds populairder en mensen hebben nu eenmaal een bidon nodig om te drinken. Een fiets bidon weggeven is daarom altijd een goed idee. Je geeft het aan de ene kant weg om iemand een plezier te doen en aan de andere kant om meer naamsbekendheid te genereren. Denk er ook eens over na om fiets bidons weg te geven op plekken waar veel gefietst wordt. Er zijn erg veel plekken in Nederland waar fietsers in de zomer samenkomen. Als je daar bidons uitdeelt weet je zeker dat je mensen een groot plezier doet met een bidon waar jouw merk, of slogan op staat.

Bedrukte bidons als promotiemateriaal

Bidons met logo dienen perfect als promotiemateriaal, of giveaway. Dat komt, omdat de voordelige modellen kunnen worden uitgedeeld aan een grote doelgroep. Heel veel mensen hebben belang bij een bedrukte bidon. Ook als je naar medewerkers bidons van topkwaliteit wilt aanbieden kun je bij Lavista terecht. Onze luxe bidons zijn een perfect cadeau voor relaties aan wie je net even iets extra’s wilt geven. Kijk in onze webshop naar alle verschillende modellen die we hebben.

Sportbidon bestellen als relatiegeschenk

Een sportbidon is een uitstekend relatiegeschenk, ook als kleine oplage. Veel mensen sporten in de sportschool, of ergens anders. Een bidon is dan geen overbodige luxe. Daarnaast straal je als bedrijf sportiviteit uit als je een bidon als relatiegeschenk geeft, je laat zien dat je sporten stimuleert. Bedruk je bidon met een logo en relaties weten altijd van wie ze het praktische cadeau hebben ontvangen.