Bedrukte Tassen

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 1.12 bij 250 stuks

Tassen bedrukken | Scherpe prijzen!

Een mooie manier om reclame voor je bedrijf te maken is door tassen te laten bedrukken. Iedereen gebruikt meerdere tassen in zijn of haar leven, bijvoorbeeld om boodschappen mee te doen, om mee op reis te gaan of om even snel iets in te vervoeren. Door tassen te laten bedrukken met je logo bij Lavista heb je een mooi promotiemiddel om uit te delen. Bedrukte linnen tasjes zijn ideaal als gratis reclamemiddel, terwijl een bedrukte reiskoffer juist een mooi cadeau voor medewerkers is. Wij bedrukken allerlei soorten tassen in hoge kwaliteit en tegen een lage prijs.Glasgow Kofferlabel Zwart

Gekleurd rugzakje | Beste prijs | Non-woven

Schoudertas non-woven 75g/m² Oranje

Tassen bedrukken | Met logo
Arlon  Opvouwbare Tas Blauw

Traveller Nek Kussen Groen

Orlando polyester conferentietas Lime

Jute shopper liggend model 240 gr/m2 ecru
Samsonite S'Cure Spinner 55

Bedrukte tassen met logo’s

Om ervoor te zorgen dat je bedrukte tassen herkenbaar zijn, kies je voor tassen met je logo erop. Een herkenbaar logo en ontwerp zorgen ervoor dat je reclame het beste werkt. Het hangt geheel van het model tas af hoe groot het beschikbare drukoppervlak is. Dit is anders bij iedere tas en het is belangrijk om hier rekening mee te houden in je ontwerp en bij het kiezen van een model. Op iedere tas kun je in ieder geval een klein logo kwijt, maar op sommige linnen tasjes of boodschappentassen kun je ook een grote print laten drukken. We maken gebruik van diverse technieken waarmee we de logo’s op de tassen kunnen drukken.

Tassen met opdruk

Op tassen kun je niet alleen je logo, maar ook allerlei andere ontwerpen laten drukken. Kies bijvoorbeeld voor een boodschappentas waar je een mooie spreuk op laat drukken of een linnen tasje waar je een digitale print op laat zetten. Door voor een aantrekkelijk ontwerp te kiezen vergroot je de kans dat je bedrukte tassen ook daadwerkelijk gebruikt worden. Let er bij het kiezen van een tas goed op of deze in full colour bedrukt kan worden of dat er een maximaal aantal mogelijke kleuren is. Zo weet je wat je opties qua ontwerp zijn en kun je dit hierop afstemmen.

Jute tassen bedrukken

Jute tassen laat je bij Lavista bedrukken met je logo of een ander ontwerp. Jute tassen hebben niet alleen een bijzondere uitstraling, maar zijn ook nog eens gemaakt van een duurzaam materiaal. Jute tassen zijn ideaal als boodschappentassen, maar we verkopen bijvoorbeeld ook een jute geschenkzak en rugzakjes van jute. Dit veelzijdige materiaal wordt dus voor diverse soorten tassen gebruikt, waarbij vooral een shopper of boodschappentas populair is. Met bedrukte jute tassen heb je een origineel relatiegeschenk of promotiemiddel, maar laat je ook zien dat je om het milieu denkt.

Boodschappentassen bedrukken

Bedrukte boodschappentassen zijn ideaal als promotiemiddel. Vrijwel iedereen maakt gebruik van boodschappentassen en bij dit model tas maakt de stijl mensen vaak minder uit. Dat betekent dat je bedrukte tas hoe dan ook in de smaak valt en de boodschappentassen met logo in allerlei supermarkten gebruikt worden. Dit is ideaal voor lokale ondernemers om hun zichtbaarheid in de regio te vergroten, maar ook voor grote bedrijven werkt deze manier van reclame maken goed. Boodschappentassen kunnen vaak in meerdere kleuren bedrukt worden en het drukoppervlak is over het algemeen groot.

Koeltassen bedrukken

Een bedrukte koeltas komt van pas wanneer je naar de camping gaat, een picknick organiseert of op een warme dag graag koel drinken mee wilt nemen in de auto. Met een bedrukte koeltas maak je je medewerkers of relaties dan ook blij. In ons assortiment vind je diverse modellen koeltassen die je laat bedrukken met je logo. Kies bijvoorbeeld voor een model waarin precies zes blikjes drinken passen, een grotere koeltas waarin een hele picknick past of een klein model voor één persoon. Daarbij laat je ook koelelementen bedrukken met je logo of een ander ontwerp naar keuze.

Koffers bedrukken

Maak je veel zakelijke kilometers als bedrijf? Wanneer je medewerkers veel onderweg zijn voor hun werk, kun je eraan denken om ze een bedrukte koffer met logo te geven. Met deze koffer nemen ze eenvoudig handbagage mee op hun zakenreizen en maken ze zo onderweg reclame voor jouw bedrijf. Je kunt ook koffers laten bedrukken als relatiegeschenk wanneer je bijvoorbeeld in de reisbranche werkt. Dit cadeau passend bij je bedrijf zorgt ervoor dat je relaties je niet snel zullen vergeten. In ons assortiment vind je bedrukbare koffers in verschillende prijscategorieën.

Reistassen bedrukken

Het is handig om een reistas met logo te hebben wanneer je veel onderweg bent. Geldt dat voor jouw medewerkers? Verras ze dan met een bedrukte reistas met daarop het logo van je bedrijf. Zo maken je medewerkers onderweg reclame wanneer ze op zakenreis zijn, maar ook wanneer ze bijvoorbeeld een weekend weg gaan met vrienden. Je vind reistassen in allerlei maten en prijsklassen in ons assortiment. Je kunt ook kiezen voor een bedrukte laptoptas die ook goed van pas komt wanneer medewerkers veel onderweg zijn met hun laptop.

Goedkoop tassen bedrukken

Bij Lavista laat je goedkoop tassen bedrukken. Niet alleen vind je in ons assortiment bedrukbare tassen in verschillende prijscategorieën, maar ook het bedrukken zelf doen we tegen een lage prijs. Al voor enkele cents per stuk laat je promotierugzakjes of linnen tasjes bedrukken. Je vindt per model tas een duidelijk prijsoverzicht waarin je precies ziet hoeveel je per stuk betaalt. Houdt er rekening mee dat het bedrukken in meerdere kleuren meer kost dan in één kleur en dat er soms instelkosten van toepassing zijn. Bij Lavista zorgen we voor een goedkope relatiegeschenken van hoge kwaliteit.

Tassen bedrukken in hoge kwaliteit

We zorgen ervoor dat alle producten die we bedrukken van goede kwaliteit zijn en ook een opdruk in hoge kwaliteit ontvangen. Voor het bedrukken van tassen maken we gebruik van diverse druktechnieken, zoals de zeefdruk en de tampondruk. Hiermee kunnen ontwerpen in enkele kleuren op de tassen gedrukt worden. Bij sommige tassen is het ook mogelijk om een ontwerp in full colour op de tas te laten drukken, waardoor je eindeloze ontwerpmogelijkheden hebt. Zorg voor een aantrekkelijk ontwerp, zodat jouw bedrukte tassen in de smaak vallen en voor de beste reclame zorgen!