Bedrukte Tassen

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 1.12 bij 250 stuks

Tassen bedrukken

Een mooie manier om reclame voor je bedrijf te maken is door tassen te bedrukken. Iedere dag maken we namelijk wel gebruik van tassen. Of dit nu is om boodschappen te doen, te sporten of bijvoorbeeld om op reis te gaan. Tassen zijn overal en zijn ideaal om spullen in te vervoeren. Een belangrijk voordeel van deze producten is dat ze over een groot drukoppervlak beschikken waar je bijvoorbeeld je bedrijfsnaam, logo of een leuke tekst op kunt laten bedrukken. Hierdoor weet je zeker dat de bedrukking ook daadwerkelijk in beeld komt bij anderen. Binnen onze webwinkel hebben we verschillende mogelijkheden op het gebied van tassen bedrukken en wij raden je dan ook zeker een kijkje te nemen.Glasgow Kofferlabel Zwart

Fergut Thermoskan Beige
Gekleurd rugzakje | Beste prijs | Non-woven

Apothekerstasje van katoen wit
Schoudertas non-woven 75g/m² Oranje

Tassen bedrukken | Met logo
Karzak Producten Tas Naturel

Cadeautasje van katoen voor flessen beige
Jardix Thermoskan Beige
Katoenen stokbroodtasje ecru 120 gr/m2 ecru
Katoenen fruit- en groentetasje ecru ecru
Arlon  Opvouwbare Tas Blauw

Ecoshop Thermoskan Naturel
Murfix Producten Tas Naturel

Transparante tas met 2 vensters A5 transparant
Herbruikbaar groente & fruit zakje OEKO-TEX® katoen 25x30cm Ecru
Monco  100% Katoenen Tas Ecru
Kortal Voedselzak Set Wit

Tassen bedrukken

Tassen met een bedrukking kennen we eigenlijk allemaal wel en deze producten zijn een stuk vaker aanwezig in het straatbeeld dan je misschien op het eerste ogenblik zou verwachten. Denk bijvoorbeeld aan boodschappentasjes met het logo van een supermarkt of tassen die je bijvoorbeeld cadeau krijgt bij de aankoop van kleding. Door tassen te bedrukken creëer je extra herkenbaarheid en wordt het mogelijk om de naamsbekendheid van je organisatie te vergroten.

Tassen met naam

Extra herkenbaarheid realiseren voor jouw organisatie door tassen te bedrukken? Dan zijn tassen met naam ideaal. Verras je relaties bijvoorbeeld met een leuke boodschappentas en in dit geval ben je er vrijwel zeker van dat jouw bedrijfsnaam bij een grote groep mensen in beeld zal komen. Het voordeel van een boodschappentas is dat deze vaak gedurende een lange periode gebruikt zullen worden, waardoor het mogelijk wordt om dag in, dag uit de zichtbaarheid van je organisatie te vergroten. Tassen bedrukken is dan ook zeker interessant voor voor lokale ondernemers.

Tassen met logo

Op het moment dat je op zoek gaan naar een relatiegeschenk of een promotiemiddel wil je natuurlijk het liefst dat deze artikelen zo vaak mogelijk gebruikt worden. De kwaliteit van deze middelen draagt hier dan ook zeker aan bij. Wanneer je namelijk stevige tassen met logo geeft aan je medewerkers, klanten of andere relaties is de kans een stuk groter dat deze ook daadwerkelijk gebruikt worden. Wanneer je ervoor kiest om tassen te bedrukken ben je van deze kwaliteit gegarandeerd. Zo heb je onder andere de keuze uit katoenen, polyester of jute tassen.

Bedrukte tassen bij Lavista

Bij Lavista laat je tassen bedrukken met ieder ontwerp dat je in gedachte hebt. Voor het bedrukken van de tassen maken we gebruik van de diverse druktechnieken, waardoor we jouw bedrukte tassen in de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen realiseren. Enkele voorbeelden van de druktechnieken die we gebruiken zijn onder andere de zeefdruk of de tampondruk. Hiermee kunnen ontwerpen in één kleur bedrukt worden op de tassen. Bij sommige varianten is het ook mogelijk om een ontwerp in full colour op de tassen te bedrukken. Dit zorgt natuurlijk voor het mooiste resultaat, maar helaas is dit niet bij iedere tas uit ons assortiment mogelijk. Vandaar dat wij je ook altijd aanraden om alle mogelijkheden zorgvuldig te controleren en bij vragen kan je er natuurlijk altijd voor kiezen om contact met ons op te nemen.

Vragen over tassen met opdruk?

Mocht je nu behoefte hebben aan meer informatie over tassen met opdruk staat de klantenservice van Lavista voor je klaar. Neem contact met ons op door te bellen naar 0344 – 745109 of door een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl. Wat je vraag ook is, wij kunnen je garanderen dat wij ons uiterste best zullen doen om deze vraag te beantwoorden. Niet voor niets ben je voor tassen bedrukken bij Lavista aan het juiste adres.