NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Lamp Wanyi Groen - Flexibel. Knoopcel Batterijen Inclusief
Vanaf € 0.91
Lamp Lektura Blauw - Knoopcel Batterijen Inclusief
Vanaf € 1.23
Lamp Pilxa Geel - 1 Led. Knoopcel Batterijen Inclusief
Vanaf € 1.27
 LAMPIE Wit - Siliconen lampje met sfeerverlichting voor mobiele telefoon met clip. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop en is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 1.40
Lumo USB lampje - Lumo USB lampje. Opvouwbaar ovaal lampje met USB-voeding. TPU en ABS kunststof. 21.
Vanaf € 1.60
Lighton Zwart - Kunststof lamp voor op de fiets met 5 LED's en kunststof houder. Batterijen AAA (4x) niet inbegrepen.
Vanaf € 1.63
Retro Pull Light Lamp - Opvallende lamp met 1 Watt LED verlichting. Dit kan je overal voor gebruiken en zit ook per stuk verpakt in een doosje. Dit is ook inclusief batterijen. Dit model hebben we ook ini meerdere kleuren.
Vanaf € 2.34
 WOBBLUZ Rood - Wiebelende LED bureau lampje van PP. Inclusief 2 batterijen. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 2.46
Twice Zwart - Set van 2 fietslampen met elastische siliconen greep, 2 rode  en 2 witte LED's, met knipperlicht functie. Batterijen (4x) zijn inbegrepen.
Vanaf € 2.57
 LUMIWOBB Grijs - Wiebelende LED bureaulampje met PP bovenkant en metalen onderkant. Dit is inclusief batterijen en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 2.65
Pull lamp, rood - Verlicht de kamer, garage en kampeerplaats met deze 1W witte LED treklamp. U kunt de lamp overal hangen en aan/uit doen met een simpele trek aan de LED lamp.
Vanaf € 3.38
Helper lamp - Helper lamp. Peervormige lamp met 1 witte LED en aan-/uit trekschakelaar. Licht waar en wanneer u maar wilt – in de garage, in de tent, in een kast, in het huis en buitenshuis. Incl. 3 AAA-batterijen. ABS en PC kunststof.
Vanaf € 4.41

Lampen bedrukken | lampen bedrukt | lampen bestellen | Lavistarelatiegeschenken.nl


Lampen bedrukken


Goedkope lampen bedrukt met uw eigen logo of naam ? Bij Lavista relatiegeschenken kunt u online diverse goedkope lampen kopen om te bedrukken.

Goedkoop online bestellen bedrukte lampen


Online bestellen van lampen met naam of logo kan al vanaf eur 1,04 per lamp. Kies uw lamp en volg het bestelproces. U kunt uw lamp  bedrukken met naam, logo of een combinatie van bedrijfsnaam en logo.

Informatie lampen bedrukken

Mocht u wat meer willen weten over het bedrukken van lampen en de prijs en kosten daarvan, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice Tel: 0344-745109 of neem contact op via het contactformulier
Nationaal ouderen fonds