NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
 WOOHOUSE Bruin - Bouw je eigen vogelhuisje van MDF. Dit is van goede kwaliteit en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 2.91
 BIRDIE HOUSE Beige - Houten (MDF) vogelhuisje. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 4.02
Vogelhuisje Contego - Het vogelhuisje Wilnest Contego  is een uniek relatiegeschenk. is voorzien van een slim draaisysteem dat keuze bied uit 2 verschillende invliegopeningen. 28 mm: pimpelmees 35 mm: huismus, boomklever, bonte vliegvanger, koolmees.Zo kan men zelf bepalen welke vogelsoort gaat nestelen. De Contego die gemaakt is van solide kunststof blijf minstens 10 jaar kleurvast. Verpakt in een showkarton. Bedrukking mogelijk op aanvraag.
Vanaf € 6.75
Vogelhuisje Olea - Het vogelhuisje Wilnest Olea is een uniek relatiegeschenk. is opgebouwd uit 4 delen: het dak, het huisje, de opzetkap en een schuif met een in vlieggat. Het huisje kan zeer eenvoudig worden opgehangen aan een boom of muur. Kies zelf de grootte van het in vlieggat en daarmee de vogelsoort: 28 mm: pimpelmees 35 mm: huismus, boomklever, bonte vliegvanger, koolmees  40 mm: ringmus 32 x 52 mm (ovaal): gekraagde roodstaart. Zo kan men zelf bepalen welke vogelsoort gaat nestelen. Het vogelhuisje dat gemaakt is van solide kunststof blijf minstens 10 jaar kleurvast. Verpakt in een showkarton. Leverbaar in de kleur creme/olijfgroen. Bedrukking mogelijk op aanvraag.
Vanaf € 12.25
Vogelhuisje Faba - Dit vogelhuisje Wilnest Faba  is een uniek relatiegeschenk. is opgebouwd uit 4 delen: het dak, het huisje, de opzetkap en een schuif met een in vlieggat. Het huisje kan zeer eenvoudig worden opgehangen aan een boom of muur. Kies zelf de grootte van het in vlieggat en daarmee de vogelsoort: 28 mm: pimpelmees 35 mm: huismus, boomklever, bonte vliegvanger, koolmees  40 mm: ringmus 32 x 52 mm (ovaal): gekraagde roodstaart. Zo kan men zelf bepalen welke vogelsoort gaat nestelen. Het vogelhuisje dat gemaakt is van solide kunststof blijf minstens 10 jaar kleurvast. Verpakt in een showkarton. Leverbaar in de kleur  creme/lichtgroen. Bedrukking mogelijk op aanvraag.
Vanaf € 12.25
Vogelhuisje Camo - Dit vogelhuisje wilnest Camo  is een uniek relatiegeschenk.  is opgebouwd uit 4 delen: het dak, het huisje, de opzetkap en een schuif met een in vlieggat. Het huisje kan zeer eenvoudig worden opgehangen aan een boom of muur. Kies zelf de grootte van het in vlieggat en daarmee de vogelsoort: 28 mm: pimpelmees 35 mm: huismus, boomklever, bonte vliegvanger, koolmees  40 mm: ringmus 32 x 52 mm (ovaal): gekraagde roodstaart. Zo kan men zelf bepalen welke vogelsoort gaat nestelen. Het vogelhuisje dat gemaakt is van solide kunststof blijf minstens 10 jaar kleurvast. Verpakt in een showkarton. Leverbaar in de kleur donkergroen/olijfgroen.  Bedrukking mogelijk op aanvraag.
Vanaf € 12.25

Vogelhuisjes bedrukken | Vogelhuisjes  bedrukt | Goedkope Vogelhuisjes  kopen | Lavistarelatiegeschenken.nl


Vogelhuisjes bedrukken


Goedkope vogelhuisjes bedrukt met uw eigen logo of naam ? Bij Lavista relatiegeschenken kunt u online diverse goedkope vogelhuisjes kopen om te bedrukken.

Goedkoop online bestellen bedrukte vogelhuisjes
            
Online bestellen van veldflessen met naam of logo kan al vanaf eur 1,31 per vogelhuisje.  Kies uw favoriete vogelhuisje volg het bestelproces. U kunt uw vogelhuisjes bedrukken met naam, logo of een combinatie van bedrijfsnaam en logo.

Informatie vogelhuisjes

Mocht u wat meer willen weten over het bedrukken van thermosflessen en de prijs en kosten daarvan, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice Tel: 0344-745109 of neem contact op via het contactformulier
Nationaal ouderen fonds