Vogelhuisjes bedrukken voor in de tuin

Op zoek naar ecologische relatiegeschenken voor in de tuin? Laat dan vogelhuisjes bedrukken. Van houten vogelhuisjes en eco vogelhuisjes tot verschillende voederhuisjes, bij Lavista ga je het vinden. Je fleurt er niet alleen de tuin mee op, maar zorgt er ook voor dat vogeltjes de tuin vaker bezoeken. Wij kunnen vogelhuisjes graveren of bedrukken met een logo, persoonlijke boodschap of andere opdruk. Met deze gepersonaliseerde vogelhuisjes heb je een duurzaam geschenk dat ook nog eens reclame voor je maakt!Tomtit Vogelhuisje Naturel

Tomtit Vogelhuisje Natuurlijk
 • Opdrukbaar in 4 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 1.74

Vogelhuisje van mdf Woohouse hout

Vogelhuisje van mdf Woohouse
 • Opdrukbaar in 5 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 2.68

Diy houten vogelhuisje Painthouse hout

Diy houten vogelhuisje Painthouse
 • Opdrukbaar in 4 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 2.99

Vogelhuisje beige

Vogelhuisje Valverde
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren
 • Drukafmeting: 5 x 3 cm

v.a. € 3.09

Vogelhuisje bouwpakket hout

Vogelhuisje bouwpakket hout
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren

v.a. € 3.25

SENZA Hyacint Vogelhuis

SENZA Zeegras Vogelhuis
 • Drukmethode op aanvraag

v.a. € 3.31

SENZA Vogelhuis 'The Bird Mansion'

SENZA Vogelhuis 'The Bird Mansion'
 • Drukmethode op aanvraag

v.a. € 4.10

Vogelhuisje Rustiek hout

Vogelhuisje Rustiek hout
 • Drukmethode: Lasergraveren

v.a. € 5.83

Houten Vogelhuisje FSC hout

Houten Vogelhuisje FSC
 • Drukmethode: Lasergraveren

v.a. € 7.44

Houten Vogelvoederhuisje FSC hout

Houten Vogelvoederhuisje FSC
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 55x25mm

v.a. € 7.76

Birdhouse Vogelhuisje Hout

Birdhouse Vogelhuisje
 • Drukmethoden: Lasergraveren en Individuele namen Laser

v.a. € 8.19

Vogelhuisje lichtblauw

Vogelhuisje lichtblauw
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 70x121mm

v.a. € 9.19

Prijs per stuk
€ 1.7€ 9.2
Kleur
(1)
(1)
(7)
(2)
(1)
Materiaal
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(4)
(1)

Gepersonaliseerd vogelhuisje als relatiegeschenk of giveaway

vogelhuisjes bedrukken Een vogelhuisje bedrukken als giveaway of relatiegeschenk is de ideale manier om je bedrijf op een duurzame manier extra onder de aandacht te brengen. Door middel van deze geschenken laat je namelijk zien dat je betrokken bent met een beter milieu en waarde hecht aan de leefomstandigheden van de dieren op onze planeet. Deze duurzame geschenken zijn dan ook ideaal als jouw bedrijf zich hier dagelijks mee bezighoudt. Voor jouw relaties zijn een gepersonaliseerd vogelhuisje een prachtig geschenk voor in de tuin, want je brengt wat leven in de tuin en dat is natuurlijk genieten!

Van vogelhuisjes tot voederhuisjes bedrukken

Bij ons heb je de keuze uit verschillende soorten vogelhuisjes en voederhuisjes. Wat je ook kiest, het zijn ecologische geschenken en brengt leven in de tuin van jouw relaties. We bespreken kort de mogelijkheden.

Vogelhuisje bedrukken

Zo kun je kiezen voor houten vogelhuisjes in diverse formaten, zowel grote als kleine huisjes voor vogels. Ook bieden we kunststof vogelhuisjes en MDF vogelhuisjes als bouwpakket aan. De vogelhuisjes zijn van hoge kwaliteit en dit zorgt er dan ook voor de vogels altijd in volledige rust kunnen broeden.

Voederhuisjes bedrukken

bedrukte vogelhuisjes met logo Naast een gepersonaliseerd vogelhuisje kun je ook kiezen voor verschillende voederhuisjes met logo. Ze zijn afgevuld met bollen met zonnebloempitten. Met het touw aan de bovenkant is het eenvoudig op te hangen aan een tak of haak. Met gepersonaliseerde voederhuisjes help je vogels de winter door en zorg je ook in de winter voor een levendige tuin. Door de vijf verschillende ingangen kunnen er meerdere vogels tegelijk eten.

Vogelhuisjes laten personaliseren

Onze goedkope vogelhuisjes worden vaak ingezet als duurzame giveaway of als ecologisch relatiegeschenk. Je kunt de vogelhuisjes laten personaliseren met een logo, bedrijfsnaam, slogan, persoonlijke boodschap of ander ontwerp opdruk. Wij bieden verschillende personalisatie mogelijkheden, zoals een bedrukking in kleur, een lasergravering in het materiaal of het aanbrengen van een gepersonaliseerde plaatje van metaal.

Vogelhuisjes met opdruk in kleur

Bestaat jouw gewenste opdruk uit verschillende kleuren? Dan kunnen wij de vogelhuisjes bedrukken door middel van een tampondruk. De opdruk plaatsen wij op de voorkant en/of zijkant van het huisje.

Vogelhuisjes met lasergravering

Wil je een meer subtiele opdruk? Dan kunnen wij een opdruk in de houten vogelhuisjes graveren. Wij maken gebruik van een lasergravering techniek, waarbij de gravering een iets donkere kleur krijgt. Dit zorgt voor een unieke uitstraling!

Vogelhuisjes met gepersonaliseerd metalen plaatje

Tot slot is het ook mogelijk om een gepersonaliseerd metalen plaatje aan te brengen. Dit geeft de vogelhuisjes een luxe uitstraling. Bovendien zal de opdruk ook niet slijten door de weersomstandigheden, waardoor het resulteert in een langdurige reclame-uiting.

Heb je vragen over vogelhuisjes laten bedrukken?

Wil je meer weten over vogelhuisjes met logo of wil je andere tuinartikelen bedrukken? Geen enkel probleem, want onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109 of door een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl!

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan. Met onze ontwerpmodule ontwerp je in een handomdraai een prachtige bedrukking. Als basis is het mogelijk om een eigen afbeelding of logo te ontwerpen en vervolgens kan je hier tekst aan toevoegen. Daarnaast spreekt het natuurlijk voor zich dat je ons duidelijke instructies mee kunt geven voor het realiseren van de bedrukking. Wij zullen vervolgens aan de slag gaan met het maken van een proefdruk, zodat je precies kunt controleren wat het eindresultaat zal zijn. Is de proefdruk dus akkoord? Dan gaan wij aan de slag met het bedrukken van de vogelhuisjes.