Jeu de boules set bedrukken

Ben je op zoek naar een uniek en speels geschenk voor jouw relaties? Wat dacht je van jeu de boules set bedrukken? Je hebt de keuze uit goedkope sets met drie ballen en luxe sets met zes ballen in een handig tasje. Alle sets zijn uitgerust met metalen ballen, een houten bal en een meetlint. Bovendien kun je de jeu de boules set bedrukken op het tasje en de ballen laten graveren. Maak indruk op je klanten en relaties met een geschenk dat plezier en verbinding brengt. Want zeg nou zelf, een potje jeu de boules is toch altijd raak?Boliche Jeu De Boules Spel Zwart

Boliche Jeu De Boules Spel
  • Drukmethode: Op Aanvraag

Prijs op aanvraag

Jeu De Boules Zwart

Jeu De Boules
  • Drukmethode: Tampondruk
  • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
  • Drukafmeting: 55 x 25

v.a. € 10.15

Jeu de boules spel Oberkirch groen

Jeu de boules spel Oberkirch
  • Drukmethode: Transfer
  • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
  • Drukafmeting: 15 x 8 cm

v.a. € 17.34

Jeu de boules set Otho zwart

Jeu de boules set Otho
  • Opdrukbaar in 4 methoden
  • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 19.11

Prijs per stuk
€ 0€ 19.2
Kleur
(1)
(3)
Materiaal
(2)
(1)
(1)

Waaruit bestaan de jeu de boules sets?

jeu de boules met logo We bieden goedkope sets met drie ballen en luxe sets met zes ballen in een handig en stevig tasje van polyester. De professionele jeu de boules sets zijn uitgerust met zware metalen ballen van circa 750 gram, een houten bal en een meetlint. Het is een complete set, zodat je een jeu de boules spel mee kunt spelen. Voor meer informatie over de sets verwijzen we je graag door naar de productpagina van de set die je wenst.

Gepersonaliseerde jeu de boules als geschenk of cadeau

Met een gepersonaliseerde jeu de boules set heb je een prachtig geschenk of cadeau om weg te geven aan je relaties of je personeel. Het spel biedt urenlang speelplezier, bijvoorbeeld op een mooie avond in het park of op de camping. Het tasje kan bedrukt worden en je kunt de ballen laten graveren, zo kunnen de deelnemers niet om jouw bedrijf heen.

Jeu de boules ballen graveren

jeu de boules ballen met graveringJe kunt niet alleen de jeu de boules tas met naam laten personaliseren, maar ook nog eens de jeu de boules ballen graveren. Zo is jouw logo of naam niet alleen zichtbaar bij het opstarten van het spel, maar ook nog eens bij iedere worp en als gemeten wordt wie het dichtste bij de houten bal ligt. Dat is nog eens effectief!

Meer activiteiten voor in het park

Naast jeu de boules bieden wij nog meer mogelijkheden voor bedrukte spellen in het park of op camping met een competitief gezelschap. Wat dacht je van bedrukte voetballen voor een wedstrijdje op het veld? Of frisbees met logo om mee over te gooien of te lummelen? Genoeg mogelijkheden om je relaties vertier te bieden!

Heb je nog vragen over jeu de boules bedrukken?

Wil je meer weten over jeu de boules bedrukken of heb je nog andere vragen? Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat. Jeu de boules set bedrukken? Dat doe je bij Lavista!