Schoenlepels bedrukken

Op zoek naar een nuttig geschenk voor thuis of in een schoenenwinkel? Laat dan schoenlepels bedrukken. Dit kan al vanaf 50 stuks en vanaf € 0,34 per stuk. Perfect voor kinderen, zwangere vrouwen of personen die niet makkelijk kunnen bukken, want met de schoenglipper glijdt je voet zo in de schoen. Van goedkope tot lange schoenlepels en van metalen tot houten schoenlepels, de keuze is reuze. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kunnen afhankelijk van het materiaal bedrukt of gegraveerd worden met een logo, naam of andere opdruk. Bedrukte schoenlepels zijn niet alleen handig om je schoenen aan te trekken, maar ook perfect om stappen te zetten in het promoten van je bedrijf!Renau Schoenlepel Wit

Renau Schoenlepel
  • Drukmethoden: Tampondruk en Digitale print
  • Bedrukbaar in Full color
  • Leverbaar in 5 kleuren

v.a. € 0.34

Plastic schoenlepel Blauw

Plastic schoenlepel
  • Drukmethode: Tampondruk
  • Bedrukking in maximaal 2 kleuren
  • Leverbaar in 6 kleuren

v.a. € 0.35

Schoenlepel Voet Groen

Schoenlepel Voet
  • Drukmethode: Tampondruk
  • Bedrukking in maximaal 2 kleuren
  • Leverbaar in 5 kleuren

v.a. € 0.66

Voordelen van bedrukte schoenlepels

Bedrukte schoenlepels zijn een praktisch hulpmiddel voor het aantrekken van schoenen. Dit is handig als je schoenen strak zitten, als je een beperkte mobiliteit hebt, een voetblessure hebt of als je geen zin hebt om iedere keer de veters te strikken. Dit komt vaak voor in huiselijke situaties, maar bijvoorbeeld ook in een schoenenwinkel als consumenten nieuwe schoenen willen passen. Het praktisch nut is hoog en daar kun je als bedrijf slim op inspelen. Wij kunnen de schoenlepels bedrukken, bijvoorbeeld met een logo of bedrijfsnaam, zodat jij ze kunt inzetten als promotiemateriaal of geschenk. Je kunt ze bijvoorbeeld als verloskundige praktijk meegeven aan zwangere vrouwen die moeite hebben met bukken, als fysiotherapeut aan mensen met voetproblemen of weggeven aan consumenten bij aankoop van nieuwe schoenen in een schoenenwinkel.

Goedkope, lange en houten schoenlepels

Bij Lavista kun je verschillende soorten schoenlepels laten bedrukken. Wil je zoveel mogelijk stuks voor je budget, omdat je een groot bereik wilt genereren, kies dan voor goedkope schoenlepels. We hebben ook lange schoenlepels voor degenen met een beperkte mobiliteit, bijvoorbeeld mensen die slecht ter been zijn, een blessure hebben of hoogzwanger zijn, want met extra lange schoenlepels hoef je niet zo ver te bukken. Wil je liever houten schoenlepels graveren? Neem dan contact met ons op, want hoewel ze niet in ons assortiment staan, kunnen wij je waarschijnlijk toch helpen.

Schoenlepels laten bedrukken

De goedkope schoenglippers zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur, bijvoorbeeld een kleur die aansluit bij je branding of campagne, zodat de kleur extra herkenbaarheid genereert. Om de puntjes op de i te zetten kunnen wij de schoenlepels bedrukken met iedere gewenste opdruk, zoals een logo, bedrijfsnaam, foto, slogan of eigen ontwerp. Dit kan in enkele drukkleuren door middel van een tampondruk, maar ook in full colour met behulp van een digitale print. We plaatsen de bedrukking aan de binnenkant van de schoenglipper, zodat de opdruk ten alle tijde zichtbaar is als deze gebruikt wordt. De bedrukking is van hoge kwaliteit en zal niet snel slijten.

Meer promotiematerialen gericht op schoenen

Naast schoenlepels kunnen wij nog meer woonaccessoires bedrukken handig zijn om in huis te hebben en gericht zijn op schoenen. Denk maar eens aan bedrukte schoenpoets voor het onderhouden en verzorgen van schoeisel. Of aan schoentassen met logo voor het opbergen van schoenen. Maar ook aan bedrukte schoenveters, zodat je oude veters regelmatig kunt vervangen of de stijl van je schoenen kunt aanpassen. Kortom, genoeg keuze als je het op de voeten van je relaties gemunt hebt.

Wil je meer weten over schoenlepels met logo?

Wil je meer weten over schoenlepels met logo of heb je nog andere vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat. Schoenlepels bedrukken? Dat doe je bij Lavista!