Shakebekers bedrukken

Shakebekers bedrukken is de manier om jouw merk of bedrijf onder de aandacht te brengen van sportieve relaties. Ze worden gebruikt voor het bereiden, mixen en drinken van voedingsdranken, zoals proteïneshakes en sportdranken. Met diverse modellen, materialen en formaten is er altijd een eiwit shaker die past bij jouw wensen. Je kunt de shakebekers laten bedrukken met een logo, stukje tekst of eigen ontwerp, bijvoorbeeld op de zijkant(en) van de beker en op de dop. Deze shakebekers met logo zijn ontworpen om keer op keer te worden hergebruikt, waardoor je reclame maximale zichtbaarheid krijgt!Baseline® Plus 500 ml sportfles met shaker bal Paars, Frosted transparant Paars/Frosted transparant

Baseline® Plus 500 ml sportfles met shaker bal
 • Drukmethoden: Rondom zeefdruk en Digitale full color sticker
 • Bedrukbaar in Full color
 • Leverbaar in 8 kleuren

v.a. € 2.25

Baseline® Plus 650 ml sportfles met shaker bal Groen, Frosted transparant Groen/Frosted transparant

Baseline® Plus 650 ml sportfles met shaker bal
 • Drukmethode: Rondom zeefdruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Drukafmeting: 220x90 mm
 • Leverbaar in 9 kleuren

v.a. € 2.32

H2O Active Bop 500 ml sportfles met shaker bal Oranje, Transparant Oranje/Transparant

H2O Active® Bop 500 ml sportfles met shaker bal
 • Drukmethode: Rondom zeefdruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Drukafmeting: 80x70 mm
 • Leverbaar in 9 kleuren

v.a. € 3.77

Shaker Proteïn Drinkbeker Wit

Shaker Proteïn Drinkbeker
 • Drukmethoden: Tampondruk en Zeefdruk
 • Bedrukking in maximaal 2 kleuren
 • Leverbaar in 9 kleuren

v.a. € 3.85

Shaker XL 900ml zwart

Shaker XL 900ml
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Drukafmeting: 25x50mm

v.a. € 4.35

Prijs per stuk
€ 2.2€ 4.4
Kleur
(4)
(2)
(1)
(4)
(3)
(3)
(4)
(2)
(3)
(4)
(4)
Materiaal
(2)
(1)
(1)
(1)
Merk
(3)

Bedrukte shakebekers stimuleren een actieve en gezonde levensstijl

shakebekers met logo voor sporters Onze bedrukte shakebekers worden doorgaans gebruikt door mensen die een actieve en gezonde levensstijl nastreven. Ze zijn voorzien van een shaker ball of zeef, zodat je poeders en vloeistof kunt mengen tot een klontvrije drank. Perfect voor het bereiden en mixen van proteïneshakes, maaltijdvervangers, sportdranken, smoothies en zelfs gewone sapjes. Ook springt het design in het oog, want de lekvrije dop heeft een extra afsluitbare drinkopening en de beker heeft een maatvoering om de juiste hoeveelheid te bepalen. Dit maakt de drinkwaren ideaal om mee te nemen naar de sportschool, werk of gewoon onderweg. Zo krijg je de voedingsstoffen binnen die je wenst en sportprestaties naar een hoger plant kunt tillen.

Shakebekers laten bedrukken: op de beker en/of de dop

Onze dop en beker van de shakers zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Zo kun je een kleur of kleurencombinatie kiezen die aansluit bij je branding of huisstijl. De beker is transparant van kleur zodat je kunt zien wat de inhoud is en of je nog even verder moet shaken.

De shakebekers kunnen bedrukt worden op de dop en/of de zijkant van de beker. Dit kan met een logo, merk, slogan of ander ontwerp. Deze opdruk wordt door middel van een tampondruk of zeefdruk aangebracht in 1 tot en met maximaal 4 drukkleuren. Deze druktechnieken zorgen voor het mooiste resultaat en voor een bedrukking die ook vaatwasbestendig is.

Deze bedrukte shakebekers worden vaak weggeven als relatiegeschenk of promotiemateriaal, bijvoorbeeld aan sportieve relaties, aan nieuwe leden van de sportschool of aan klanten die iets hebben gekocht in een sportwinkel. Hier richt je je op de juiste doelgroep, waardoor de kans groot is dat ze de gepersonaliseerde sportartikelen zullen waarderen en gebruiken, wat resulteert in effectieve verspreiding van jouw reclame.

Meer sportartikelen voor de fanatieke sporters

We hebben naast de populaire shakebekers nog meer handige sportartikelen voor fanatieke sporters of een doelgroep die je in beweging wilt brengen. Zo zijn gepersonaliseerde handdoeken perfect voor sportscholen en sportteams. Maken activity trackers met logo het mogelijk voor fitnessfanaten om hun prestaties bij te houden. Voor hydratatie onderweg hebben we bedrukte waterflessen en bidons met opdruk als oplossing. Deze artikelen zijn niet alleen functioneel, maar ook een uitstekende manier om je merk te promoten, bijvoorbeeld tijdens sportevenementen en fitnessactiviteiten.

Wil je meer weten over shakebekers met logo?

Wil je meer weten over shakebekers met logo of heb je nog andere vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat. Shakebekers bedrukken? Dat doe je bij Lavista!