Kurkentrekkers bedrukken

Op zoek naar een geschenk voor liefhebbers van wijn, bier en andere dranken? Laat dan kurkentrekkers bedrukken. Met de spiraal kun je letterlijk en figuurlijk in een handomdraai een fles rode of witte wijn ontkurken. Je hebt de keuze uit diverse modellen, zoals de klassieke kurkentrekkers en een kelner- of sommeliermes. Je kunt de houder van de kurkentrekkers laten bedrukken of graveren met een logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp opdruk. Gepersonaliseerde kurkentrekkers zijn onmisbaar in de keukenlade en maken iedere keer bij het openen van een fles wijn of bier reclame voor je!Umbria Wijnopener Zilver

Umbria Wijnopener
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren
 • Drukafmeting: 40 x 5 mm

v.a. € 0.81

Flesopener wijnfles zwart

Flesopener wijnfles
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Drukafmeting: 45x12

v.a. € 0.93

Carin Houten Kurkentrekker

Carin Houten Kurkentrekker
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren

v.a. € 1.54

Kelnermes met flesopener wit

Kelnermes met flesopener
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 2 kleuren
 • Drukafmeting: 20x8
 • Leverbaar in 3 kleuren

v.a. € 1.57

Winetaste Wijngeschenkset Zilver

Winetaste Wijngeschenkset
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren

v.a. € 2.38

Kurkentrekker zwart

Kurkentrekker Novara
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 5 x 1 cm

v.a. € 6.29

Eon tweetraps kurkentrekker zwart, zilver

Eon tweetraps kurkentrekker
 • Drukmethode: Lasergraveren

v.a. € 7.16

Merlot Elektrische Kurkentrekker Zwart

Merlot Elektrische Kurkentrekker
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Drukafmeting: 30 x 15

v.a. € 13.08

Electronische kurkentrekker - op batterijen zwart

Electronische kurkentrekker - op batterijen
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren

v.a. € 17.02

Executive pull it kurkentrekker zwart

Executive pull it kurkentrekker
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren

v.a. € 21.17

Opinel No 10 Kurkentrekker Flesopener Bruin

Opinel No 10 Kurkentrekker Flesopener
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Drukafmeting: 35 x 12

v.a. € 26.22

Electronische kurkentrekker - herlaadbaar via USB grijs

Electronische kurkentrekker - herlaadbaar via USB
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren

v.a. € 28.34

Prijs per stuk
€ 0.8€ 28.4
Kleur
(1)
(1)
(1)
(1)
(3)
(5)
Materiaal
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Merk
(1)

Kurkentrekkers bedrukken: praktisch en promotioneel

Het beste relatiegeschenk om weg te geven, is praktisch, zoals een gebruiksvoorwerp. Daarom is kurkentrekkers bedrukken een ideaal cadeau. Een gebruiksvoorwerp is namelijk nuttig en een kurkentrekker bewijst dienst als er een fles wijn op tafel komt te staan. Daarnaast is er de promotionele zijde, want kies je voor kurkentrekkers bedrukken met je logo, dan is het logo van je bedrijf altijd te zien. Een fles wijn staat voor gezelligheid, maar ook voor extra genieten van een uitgebreid diner. Er ontstaat dan ook een positieve associatie met je bedrijf als de bedrukte kurkentrekker van je logo is voorzien. Een perfecte reden dus om de keuze te maken voor een wijnopener bedrukken.

Kurktentrekkers bedrukken en inzetten als reclame

Het bedrukken van kurkentrekkers om als reclamemiddel en relatiegeschenk te dienen, is voor allerlei evenementen en situaties geschikt. Bijvoorbeeld als cadeautje tijdens een wijnproeverij om de bedrukte wijnopener aan de deelnemers weg te geven. Heb je een slijterij of horecazaak en organiseer je een evenement, dan is dit ook een ultiem relatiegeschenk en een leuk aandenken. Bijvoorbeeld aan de opening van je restaurant of wijnbar, maar ook als je een jubileum van je horecazaak hebt te vieren. De Horecava en andere horecabeurzen in Nederland waar je met je stand staat, zijn eveneens een perfecte gelegenheid om kurkentrekkers met je logo uit te delen. Als alternatief van de kurkentrekkers zou je gepersonaliseerde kelnersmessen kunnen overwegen.

Groot assortiment met kurkentrekkers

Wij hebben voor elk budget en naar ieders voorkeur de ideale wijnopener beschikbaar in ons assortiment. Wil je kurkentrekkers bedrukken, dan houd je eenvoudig met meerdere aspecten rekening. Bijvoorbeeld met de kosten, wat vooral handig is als je een groot aantal wilt bestellen en het liefst zo goedkoop mogelijk uit bent. Zo kan je ook een voorkeur hebben voor een houten kurkentrekker bedrukken of voor een wijnopener van metaal. Wil je een exclusief geschenk uitdelen aan je zakenrelaties, dan hebben wij ook elektronische wijnopeners beschikbaar. Hiermee is het ontkurken van een fles wijn nog veel gemakkelijker. Je kan ook rekening houden met het materiaal net als met de gewenste druktechniek. Deze varieert per wijnopener van lasergraveren tot tampondruk. Heb je wensen voor het aantal kleuren in de bedrukking? Ook daarvoor zijn er meerdere opties beschikbaar.

Tips voor kurkentrekkers bedrukken

Wij raden aan om bij het maken van een keuze rekening te houden met de doelgroep waarvoor de bedrukte wijnopeners bestemd zijn. Je wilt wellicht waardevolle zakenrelaties eerder een luxe kurkentrekker weggeven dan aan deelnemers van een workshop. Daarbij kan je ook rekening houden met dat wat je als bedrijf wilt uitstralen. Bijvoorbeeld door op het design, materiaal, duurzaamheid en gebruiksgemak te letten. Een wijnopener met klassiek design maakt wat dat betreft een andere indruk dan een kurkentrekker met een modern en minimalistisch ontwerp. Verder is het uiteraard aan te raden bij kurkentrekkers bedrukken rekening te houden met het gewenste aantal. Ons veelzijdige assortiment maakt het ook nog mogelijk om een specifieke kleur kurkentrekker te kiezen om te bedrukken. Er zijn bij ons verschillende wijnopeners beschikbaar met keuze uit meerdere kleuren.

Kurkentrekkers bestellen? Volg deze stappen!

 1. Ga naar de productpagina van de gewenste kurkentrekkers.
 2. Vul het gewenste aantal in, zoals een kleine oplage of grote oplage.
 3. Kies de opdruk, zoals kurkentrekkers met logo of naam.
 4. Plaats bestelling in je winkelmandje.
 5. Rond het bestelproces af en upload de gewenste opdruk.
 6. Je ontvangt gratis een drukproef van de kurkentrekkers met logo.

Wil je meer weten over kurkentrekkers?

Wil je meer weten over kurkentrekkers of wil je andere gepersonaliseerde flesopeners? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat!