Bedrukte Skipashouders

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 1.57 bij 100 stuks

Skipashouders Bedrukken

Skipashouders bedrukken is voor veel ondernemers een geschikte keuze. Staat u regelmatig op vakantie- en reisbeurzen? Dan kunt u skipashouders weggeven aan mensen die in wintersport geïnteresseerd zijn. Heeft u een reisorganisatie en biedt u online vakanties aan? Dan kunt u iedereen die een wintersportvakantie heeft geboekt verrassen met een bedrukte skipashouder. Het is altijd handig om een skipashouder te hebben, en natuurlijk ideaal om te krijgen. Hier kunnen ondernemers slim gebruik van maken, door de skipashouders te laten bedrukken.


Kaarthouder horizontaal Reko 14
Lech rollerclip Groen
Badgehouder aan koordje Lades blauw
Jojo Mini met sleutelring & nylon draad transparant paars
Gerlos sleutelhanger en rollerclip Rood
Jojo pashouder kunststof nr. 3 blauw
Jojo 43 met sleutelring & nylondraad zilver
Jojo 43 met sleutelring & plastic draad zwart

Skipashouders bedrukt met uw ontwerp

Wanneer u skipashouders bedrukt met uw ontwerp wilt weggeven aan uw doelgroep, dan is het natuurlijk belangrijk dat de bedrukking goed past bij u en uw onderneming. Wij kunnen uw eigen huisstijl 1 op 1 overnemen op de skipashouders. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op de skipashouders bedrukken, maar een bedrijfsnaam is natuurlijk ook mogelijk. Doordat wij de optie aanbieden om de skipashouders fullcolour te laten bedrukken hoeven er ook geen wijzigingen te worden gemaakt in de kleurcombinaties van uw huisstijl. Zo zorgen wij altijd voor bedrukte skipashouders die perfect bij uw bedrijf passen.

Grote en kleine oplagen bestellen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan voor bedrukt promotiemateriaal. Dit betekent dat wij u niet alleen de mogelijkheid bieden om een grote oplage te bestellen van de bedrukte skipashouders, maar ook de optie om een kleine oplage af te nemen. Hierdoor kunnen wij zowel grote bedrijven als bijvoorbeeld ZZP’ers met een kleinere targetgroep goed van dienst zijn met bedrukte skipashouders.

Direct skipashouders laten bedrukken?

Wilt u direct skipashouders met uw logo en / of bedrijfsnaam laten bedrukken? Bekijk dan ons online assortiment en maak een keuze uit de mogelijkheden. U kunt alles online regelen wanneer u wilt, maar onze klantenservice staat natuurlijk ook voor u klaar als u nog vragen heeft of meer informatie en advies wenst. U kunt ons ook goed bereiken via de live chat.