Bedrukte Verrekijkers

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 6.21 bij 25 stuks

Verrekijkers bedrukken

Wil je verrekijkers cadeau doen aan relaties? Bij Lavista laat je verrekijkers bedrukken met je logo of een ander ontwerp naar keuze. In ons assortiment vind je diverse soorten en merken verrekijkers, met ieder hun eigen specificaties. Je kiest bijvoorbeeld voor goedkope verrekijkers of voor luxere modellen. Daarnaast vind je ook telescopen en monokijkers in ons assortiment. We bedrukken de verrekijkers in hoge kwaliteit met je logo en doen dit tegen een lage prijs. Zo heb jij prachtig bedrukte verrekijkers om je relaties op originele wijze mee te verrassen.Wanderer Verrekijker Zwart
Hunter 3 x 33 opvouwbare verrekijker Zwart

Sailor Verrrekijker Zwart
Todd verrekijker 4 x 30 Zilver,Zwart Zilver, Zwart
Verrekijker zwart
Kain telescoop 10 x 25 Grijs,Zwart Grijs, Zwart
Warren verrekijker 8 x 21 Zwart
Everest verrekijker zilver, zwart
Bruno verrekijker 8 x 32 Zilver,Zwart Zilver, Zwart
Verrekijker Udine zwart
Kleur
Bedrukte verrekijkers met logo

Je kunt ervoor kiezen om de verrekijkers te laten bedrukken met je logo voordat je ze cadeau doet. Zo zorg je ervoor dat de verrekijkers bijdragen aan het vergroten van je naamsbekendheid en dat je relaties bij ieder gebruik aan je bedrijf herinnerd worden. Afhankelijk van de verrekijker die je kiest, kun je de bewaardoos of het tasje laten bedrukken of juist de verrekijker zelf. Let er bij het kiezen van een verrekijker goed op waar deze bedrukt kan worden en hoe groot het drukoppervlak is. Zo weet je precies hoe groot je ontwerp kan zijn voordat je hieraan begint te werken.

Verrekijkers met opdruk

Verrekijkers kunnen niet alleen bedrukt worden met een logo, maar ook met een ander ontwerp naar keuze. Je kunt bijvoorbeeld een tekst op het tasje van de verrekijker laten drukken, om iemand veel succes te wensen of juist te bedanken voor een prettige samenwerking. Je kunt ook kiezen voor een vrolijke print of juist voor de link naar je website. Bij iedere verrekijker zijn de opdrukmogelijkheden anders en het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Let erop in hoeveel kleuren je de verrekijkers kunt laten bedrukken en hoe groot de oppervlakte is.

Verschillende modellen verrekijkers bedrukken

In ons assortiment vind je verschillende modellen verrekijkers van diverse merken die je kun laten bedrukken. Zo kies je bijvoorbeeld voor een Wanderer mini verrekijker in de kleur zwart die tot drie keer vergroot of een Bruno verrekijker die tot acht keer kan vergroten. Zo is de mini verrekijker een stuk voordeliger, maar heeft de Bruno verrekijker een professionelere uitstraling. Wil je luxe verrekijkers cadeau doen? Dan kies je voor de verrekijker Udine in de kleur zwart die tot tien keer kan vergroten, een lensdiameter van centimeter heeft en een oppervlaktecoating met oranje restreflectie. Voor ieder budget vind je de juiste verrekijker in ons assortiment.

Opvouwbare verrekijkers

Een verrekijker is over het algemeen redelijk groot en daarmee niet zo handig om mee te nemen naar het theater of naar een festival. Met een opvouwbare verrekijker geef je een handig en compact geschenk aan je relaties. Een opvouwbare verrekijker vouwt op tot een klein pakketje wat je makkelijk in je tas meeneemt naar het theater. De verrekijker is licht qua gewicht en vergroot tot drie keer. Je laat de verrekijker bedrukken met je logo of een ander ontwerp naar keuze op de bovenkant. Door middel van tampondruk drukken we ontwerpen in maximaal vier kleuren op de opvouwbare verrekijker en met digitale print zijn ook ontwerpen in full colour mogelijk.

Monokijkers bedrukken

Een mooi alternatief voor een verrekijker is de monokijker. Deze werkt in principe hetzelfde als een verrekijker met het verschil dat deze voor één oog is. In ons assortiment vind je een prachtige monokijker met een vergrotingsfactor van 8 x 21. De monokijker wordt geleverd inclusief een omhangkoord, een lenzendoekje, een gebruiksaanwijzing en een etui. Wanneer je ervoor kiest om dit item te laten bedrukken met je logo, komt je ontwerp op het etui. Hier laat je ontwerpen van twee bij vier centimeter in één kleur drukken. Dit kan je logo zijn met je bedrijfsnaam of het adres van je website onder het logo.

Telescoop met logo bedrukken

Op zoek naar een mooie telescoop om cadeau te doen? Dan is deze compacte en lichte Kain telescoop het cadeau waar je naar op zoek bent. De telescoop is zwart met grijs en heeft een vergrotingsfactor van 10 x 25. Je ontvangt de telescoop met een waterdicht draagtasje, een draagriempje en een schoonmaakdoek. Je bestelt de telescopen onbedrukt als relatiegeschenk, maar kunt er ook voor kiezen om de romp te laten laser graveren of het zakje rondom met zeefdruk te laten bedrukken. Zo worden de ontvangers van het geschenk iedere keer wanneer ze de telescoop gebruiken aan jouw bedrijf herinnerd.

Verrekijkers in bewaardoos met lensdoekje

De meeste verrekijkers in ons assortiment worden geleverd inclusief een bewaardoos en een lensdoekje. Dit is handig om de verrekijkers onderweg mee te nemen en om ervoor te zorgen dat de lens schoon blijft. Bij sommige verrekijkers laat je de bewaardoos of het etui bedrukken met je logo of een ander ontwerp. Er zijn ook modellen beschikbaar waarbij je ontwerp op de verrekijker zelf gedrukt kan worden. Beide opties zijn aantrekkelijk en zorgen ervoor dat je logo in beeld is. Voordat je een verrekijker kiest en een ontwerp maakt, is het belangrijk om goed te kijken naar de opdrukmogelijkheden.

Goedkoop verrekijkers bedrukken

Bij Lavista laat je goedkoop verrekijkers bedrukken. Je vindt in ons assortiment zowel goedkope als luxere modellen die je allemaal laat voorzien van een goedkope opdruk. De prijs voor het bedrukken van de verrekijkers hangt onder andere van de druktechniek af. Zo is het bedrukken in één kleur een stuk goedkoper dan in full colour, maar heb je wel minder mogelijkheden qua ontwerp. Je vindt een duidelijk prijsoverzicht per verrekijker en kunt ook zien of er instelkosten van toepassing zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. De prijs per verrekijker gaat omlaag wanneer je een grotere oplage bestelt.

Verrekijkers met logo in hoge kwaliteit

Wij zorgen ervoor dat onze producten bedrukt worden in hoge kwaliteit. Wanneer je verrekijkers met een logo bestelt, zorgen wij ervoor dat de opdruk van hoge kwaliteit. Zo verras je je relaties met een prachtige verrekijker als geschenk. De verrekijkers zijn leverbaar in kleine oplages en je kunt van sommige modellen al vanaf 13 stuks bestellen. De minimumoplage verschilt van verrekijker tot verrekijker en de prijs per stuk gaat omlaag bij grotere oplages. Denk er dus goed over na hoeveel verrekijkers met logo je nodig hebt en bestel ze in één keer voor een lagere prijs per stuk en zodat je maar één keer instelkosten betaalt.