Verrekijkers bedrukken

Op zoek naar een speels geschenk dat verder reikt dan de meeste andere opties? Laat dan verrekijkers bedrukken. Dit kan al vanaf 10 stuks en vanaf € 1,77 per stuk. Van goedkope verrekijkers tot toneelkijkers en van opvouwbare verrekijkers tot luxe verrekijkers, bij ons vind je het. Leuk voor kinderen als speelgoed om de wereld mee te ontdekken, maar ook volwassenen kunnen er prima mee uit de voeten, bijvoorbeeld buiten in de natuur. Ze zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur en kunnen naar wens bedrukt worden. Met bedrukte verrekijkers geef je relaties een heldere kijk op jouw boodschap en maak je tegelijkertijd reclame!Wanderer Verrekijker Zwart

Wanderer Verrekijker
  • Drukmethode: Tampondruk
  • Drukafmeting: 30 x 15 mm

v.a. € 1.78

Sailor Verrrekijker Zwart

Sailor Verrekijker
  • Drukmethoden: Transfer en Digitale transfer
  • Bedrukbaar in Full color
  • Drukafmeting: 80 x 50 mm

v.a. € 4.20

Verrekijker zwart

Verrekijker Valdieri
  • Drukmethoden: Transfer en Digitale transfer
  • Bedrukbaar in Full color
  • Drukafmeting: 4 x 4 cm

v.a. € 9.53

Prijs per stuk
€ 1.7€ 9.6
Kleur
(3)
Materiaal
(1)
(2)

Bedrukte verrekijkers: zoom in op je bedrijf

verrekijkers met bedrukking Bedrukte verrekijkers laat je relaties inzoomen op jouw bedrijf. Ze vergroten dus niet alleen de werkelijkheid, maar ook jouw merk in de ogen van de ontvangers. Het is daarmee een krachtige manier om je boodschap onder ogen te brengen brengen en daarmee je bedrijf in de schijnwerpers te zetten.

Keuze uit diverse soorten verrekijkers

In ons assortiment vind je verschillende soorten verrekijkers met logo. Van goedkope verrekijkers tot mailviewers en van opvouwbare verrekijkers met nekkoord tot luxe verrekijkers met hoge vergrotingsfactor of zoom

Wil je een groot bereik genereren, kies dan voor goedkope verrekijkers, zoals de opvouwbare verrekijkers van papier of toneelkijkers. Het grote voordeel van deze goedkope verrekijkers is dat ze all-over en full colour bedrukt kunnen worden. Geschikt voor kinderen om mee te spelen, bijvoorbeeld tijdens een voorstelling in een theater, de dierentuin of gewoon buiten.

verrekijkers met logo Wil je meer kwaliteit? Kies dan voor opvouwbare verrekijkers met nekkoord of luxe verrekijkers met hoge vergrotingsfactor. Deze worden geleverd met een etuitje om de verrekijkers in op te bergen. De opvouwbare verrekijkers met nekkoord zijn voor iets oudere kinderen geschikt om mee te spelen. Laat je deze luxe verrekijkers bedrukken, dan heb je een hoogwaardig geschenk voor volwassenen, bijvoorbeeld voor deelnemers aan safari.

Verrekijkers laten bedrukken met logo

Je kunt de verrekijkers laten bedrukken met een logo, stukje tekst, reclame of ander ontwerp opdruk. Hoe de verrekijkers bedrukt worden verschilt per model. Kies je voor opvouwbare papieren verrekijkers, dan kunnen de all-over en full colour bedrukt worden. Ga je voor een andere variant, dan is een opdruk op de behuizing en het etuitje mogelijk, zodat de reclame regelmatig onder ogen komt van de ontvanger. Wil je weten hoe wij de verrekijkers bedrukken? Neem dan een kijkje op de desbetreffende productpagina!bedrukte opvouwbare verrekijkers van papier

Hoe kun je verrekijkers inzetten als geschenk?

Onze verrekijkers met logo zijn geschikt voor een brede doelgroep. Van jong tot oud en van dames tot heren. Dat betekent dat ze ook op vele manieren ingezet kunnen worden als geschenk. Of het nu gaat om een evenement, een relatiegeschenk of als onderdeel van je marketingstrategie, bedrukte verrekijkers kunnen - afhankelijk van het doel - een bijdrage leveren om je bedrijf op te laten vallen. We bespreken een aantal manieren om ze in te zetten als geschenk.

Direct Mailing

Onze opvouwbare verrekijkers van papier zijn vrij plat. Dat betekent dat ze gemakkelijk bijgevoegd kunnen worden aan de fysieke post als direct mailing, bijvoorbeeld bij een abonnement van een tijdschrift.

Geschenk aan kinderen

Ze worden ook vaak door scholen uitgereikt aan kinderen, bijvoorbeeld als ze een thema hebben waarbij ze de natuur in gaan. Met verrekijkers heb je dan een fijn geschenk dat de kinderen zoet houdt.

Weggever in een dierentuin

De afgelopen jaren hebben wij ook vele verrekijkers met logo verkocht aan dierentuinen, zoals Artis en Wildlands. Bij binnenkomst gaven ze bezoekers, met name kinderen, een gratis verrekijker met logo. Voor kinderen geeft dit een hele andere dimensie aan een uitje en zeker weten dat ze daar enthousiast van worden.bedrukte verrekijkers met logo

Heb je vragen over verrekijkers met logo?

Wil je meer weten over verrekijkers met logo of wil je andere outdoor artikelen bedrukken? Geen enkel probleem, want onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109 of door een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl!