Klokken bedrukken

Op zoek naar een praktisch en functioneel geschenk voor personeel, klanten of andere relaties? Laat dan klokken bedrukken met logo. Je hebt de keuze uit vele soorten klokken, zoals wandklokken, bureauklokken, houten klokken, multifunctionele klokken, luxe klokken en nog meer. Wij kunnen de volledige klokken bedrukken of klokken graveren met een ontwerp naar keuze. Iedere keer dat iemand naar de bedrukte klok kijkt, wordt diegene herinnerd aan jouw bedrijf!Er zijn helaas geen resultaten.

Keuze uit vele soorten klokken met logo

klokken bedrukken Je kunt bij Lavista vele soorten klokken laten bedrukken met een logo. Van wandklokken tot bureauklokken en van houten klokken tot multifunctionele klokken. Er is voor ieder wat wils. We bespreken hieronder onze meest verkochte klokken met logo.

Wandklokken met opdruk op de wijzerplaat

Onze wandklokken worden aan de muur opgehangen. Ze worden daarom ook wel muurklokken genoemd. Er zijn diverse verschillende modellen, zoals een houten wandklok, metalen wandklok, wandklok met thermo- en hygrometer, digitale wandklok en nog veel meer. Als je op zoek bent naar een klok die je aan de muur kunt ophangen, bijvoorbeeld thuis of op het bedrijf, laat dan wandklokken bedrukken op de wijzerplaat!

Bureauklokken laten bedrukken

bureauklokken bedrukken Het zal geen verrassing zijn, maar bureauklokken worden vaak op het bureau of de tafel geplaatst. Ze worden daarom ook wel tafelklokken genoemd. De bureauklokken zijn niet zo saai als dat het klinkt, want je kunt tegenwoordig niet alleen de tijd aflezen, maar vaak ook de temperatuur of de luchtvochtigheid. Of zelfs een alarm instellen, zodat je relatie een belangrijke vergadering niet vergeet of niet vergeet om naar huis te gaan. Laat de bureauklokken bedrukken en je hebt een tijdloos relatiegeschenk om weg te geven!

Multifunctionele klokken met logo

De naam zegt het eigenlijk al, deze multifunctionele klokken hebben naast de tijdsaanduiding nog meer functies. Bij extra functies kun je denken aan een hygrometer, alarmfunctie, thermometer of zelfs een draadloze oplader. Voor zowel aan de muur als op het bureau kunnen wij multifunctionele klokken bedrukken, zodat jij een extra nuttig relatiegeschenk hebt om weg te geven die je relatie zeker gaat gebruiken. houten klokken met gravering

Houten klokken graveren

Onze houten klokken behoren tot de milieuvriendelijke klokken met logo. Ze worden voor een groot deel gemaakt van hout en dat zorgt voor een duurzame uitstraling. Wij kunnen de houten klokken graveren met een logo, zodat jij reclame kunt maken voor je bedrijf of dienst en tegelijkertijd laat zien dat je het milieu hoog op de agenda hebt staan.

Bedrukte klokken in kleur naar wens

Wij hebben enkele tientallen modellen klokken in het assortiment. Je hebt de keuze uit diverse tafelklokken, digitale klokken, metalen klokken, muurklokken, kleine klokken, grote klokken, staande klokken, wereldklokken, luxe klokken en nog veel meer. De meeste van deze klokken zijn verkrijgbaar in een paar standaard kleuren, bijvoorbeeld wit, zwart, blauw, rood, groen of oranje. Deze gekleurde klokken kunnen snel en bedrukt uit voorraad geleverd worden.

Staat jouw gewenste kleur er niet tussen en gaat je voorkeur uit naar klokken in eigen PMS kleur, bijvoorbeeld de kleur van je huisstijl of branding? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van custom made klokken! klokken laten bedrukken

Klokken laten bedrukken

Wil je klokken als relatiegeschenk of promotiemateriaal inzetten? Laat dan klokken bedrukken met een logo, stukje tekst, slogan, foto, afbeelding of andere gewenste opdruk. De bedrukkingsmogelijkheden verschillen per klok: van een volledig bedrukt uurwerk tot een opdruk op een positie en van een full colour sublimatie klokken tot klokken graveren. Door gepersonaliseerde klokken als geschenk te geven, zorg je ervoor dat je bedrijfsnaam of logo regelmatig onder de aandacht komt.

Klokken zijn populair als relatiegeschenk

Onze bedrukte klokken zijn een praktisch en functioneel geschenk dat veel mensen dagelijks gebruiken, bijvoorbeeld thuis, op kantoor of in openbare ruimtes. In tegenstelling tot andere geschenken hebben klokken vaak een lange levensduur en worden ze daadwerkelijk gebruikt. Deze klokken met logo zorgen ervoor dat jouw reclame vaak en lang zichtbaar zal blijven, wat ten goede komt aan de merkbekendheid.

Prijs en levertijd van de klokken met logo

De prijs en levertijd van de klokken met logo hangt af van verschillende factoren, zoals het model, het aantal en de bedrukkingswijze. Klokken bedrukken wij vanaf € 2,12 per stuk. De levertijd bedraagt circa 2-3 weken. Heb je de bedrukte klokken met spoedlevering nodig? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!klok met bedrijfslogo

Meer weten over klokken met opdruk?

Wil je meer weten over een specifieke klok met opdruk of wil je andere kantoorartikelen bedrukken? Neem dan contact met ons. Dit kan door te bellen naar 0344 – 745109, door een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl of door gebruik te maken van de chat. Wij staan je graag te woord. Beschik je over alle informatie die je nodig hebt? Bestel dan vandaag nog, zodat wij binnen no-time aan de slag kunnen met klokken bedrukken.

Veelgestelde vragen

Ja, je kunt bij ons een kleine oplage klokken laten bedrukken. De minimale afnames gaan vanaf 25 stuks en is afhankelijk van het model dat je kiest. Ideaal als je maar weinig klokken nodig hebt, bijvoorbeeld als kleine onderneming of als geschenk aan een select groepje relaties.

Onze houten klokken, zowel de houten wandklokken als houten bureauklokken, zijn de meest duurzame klokken uit ons assortiment. Ze worden voor het overgrote deel vervaardigd uit ecologisch materiaal. Wij kunnen de houten klokken graveren met een logo. Door deze klokken van hout weg te geven laat je aan je relaties zien dat je denkt aan het milieu en meegaat met de tijd.