Klokken bedrukken

Op zoek naar een praktisch en functioneel geschenk voor personeel, klanten of andere relaties? Laat dan klokken bedrukken met logo. Dit kan al vanaf 3 stuks en vanaf € 2,30 per stuk. Je hebt de keuze uit vele soorten, zoals wandklokken, houten klokken, multifunctionele klokken, bureauklokken, luxe klokken en nog meer. Je kunt de klokken laten bedrukken of graveren met een logo, stukje tekst, naam of eigen ontwerp. Iedere keer als iemand naar de bedrukte klokken kijkt, wordt diegene herinnerd aan jouw bedrijf!Henry Bureauklok Satijn Zilver

Henry Bureauklok Satijn
 • Drukmethoden: Tampondruk en Digitale print
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: 40 x 15

v.a. € 2.30

Takai Custom Made Tafel Klok Natuurlijk

Takai Custom Made Tafel Klok
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren

v.a. € 3.38

Wandklok met thermo-en hygrometer Mettmann zwart

Wandklok met thermo-en hygrometer Mettmann
 • Drukmethoden: Tampondruk en Zeefdruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren

v.a. € 9.61

Wandklok, zilveren achtergrond Rondo zwart

Wandklok, zilveren achtergrond Rondo
 • Drukmethoden: Zeefdruk en Digitaal label
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: 80 x 40 mm

v.a. € 10.85

Water bamboe lcd klok Droppy lux transparant grijs

Water bamboe lcd klok Droppy lux transparant
 • Opdrukbaar in 4 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 10.89

Bureauklok met zwart display en blauwe ledverlichting beige

Bureauklok met zwart display en blauwe ledverlichting Bettolle
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 4 x 4 cm

v.a. € 11.77

Utah RCS rplastic en bamboe LCD bureauklok bruin

Utah RCS rplastic en bamboe LCD bureauklok
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren
 • Drukafmeting: 35 x 10 mm

v.a. € 12.58

Wandklok met thermometer en hygrometer Meyenburg blauw

Wandklok met thermometer en hygrometer
 • Drukmethoden: Tampondruk en Digitale print
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: 8 x 4 cm
 • Leverbaar in 5 kleuren

v.a. € 12.90

Wandklok met een digitaal display zilvergrijs

Wandklok met een digitaal display
 • Drukmethode: Lasergraveren
 • Drukafmeting: 10 x 3,5 cm

v.a. € 15.30

Buroklok met een draadloze oplader beige

Buroklok met een draadloze oplader Bianco
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Drukafmeting: 2,5 x 4 cm

v.a. € 15.55

Wandklok wit

Wandklok met opdruk bestellen
 • Drukmethode: Digitale print
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: ⌀240mm

v.a. € 17.85

Bamboe draadloze oplader Moro hout

Bamboe draadloze oplader Moro
 • Opdrukbaar in 4 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 21.29

Bamboe alarmklok met 5W draadloze oplader bruin

Bamboe alarmklok met 5W draadloze oplader
 • Opdrukbaar in 3 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 21.96

Momento bureauklok van kalksteen voor draadloos opladen Zwart

Momento bureauklok van kalksteen voor draadloos opladen
 • Opdrukbaar in 5 methoden
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: 70x30 mm

v.a. € 23.61

Klok van hout - Analoog beige

Klok van hout - Analoog Modena
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Drukafmeting: 5 x 4 cm

v.a. € 25.58

Prijs per stuk
€ 2.3€ 25.6
Kleur
(3)
(1)
(3)
(1)
(1)
(1)
(2)
(3)
Materiaal
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
(2)
(1)
(2)
Merk
(1)

Voordelen van klokken met logo

klokken bedrukken We bespreken een aantal voordelen om te kiezen voor klokken met logo als promotiemateriaal of relatiegeschenk.

 1. Praktisch: Klokken zijn in ieder huis, kantoor of openbare ruimte te vinden. Met even een blik op de klok om te zien hoe laat het is, zijn klokken met bedrijfslogo iedere keer weer een herinnering aan jouw bedrijf, merk of boodschap.

 2. Langdurige zichtbaarheid: Als je kiest voor klokken met logo, dan kies je voor langdurige zichtbaarheid. Dat komt omdat klokken altijd in het zicht hangen, wat zeker een bijdrage levert aan de effectiviteit van de verspreiding van jouw reclame.

 3. Decoratieve waarde: Gepersonaliseerde klokken hebben ook een decoratieve waarde, want ze fleuren iedere kantoor- of leefruimte op.

 4. Uitgebreide personalisatiemogelijkheden: Je hebt niet alleen de keuze uit vele soorten en modellen, maar je kunt ook de kleur kiezen en de opdruk kiezen. Je kunt het ontwerp daarom afstemmen op jouw branding en doelstellingen, bijvoorbeeld het verspreiden van naamsbekendheid.

Met het laten bedrukken van klokken kies je voor praktische bruikbaarheid, langdurige zichtbaarheid en effectieve branding.

Van wandklokken tot bureauklokken en nog veel meer

bureauklokken bedrukken Je kunt bij Lavista vele soorten klokken laten bedrukken met een logo. Van wandklokken tot bureauklokken en van houten klokken tot multifunctionele klokken. Er is voor ieder wat wils. We bespreken hieronder onze meest verkochte klokken met logo.

Wandklokken met opdruk op de wijzerplaat

Onze wandklokken worden aan de muur opgehangen. Ze worden daarom ook wel muurklokken genoemd. Er zijn diverse modellen, zoals een houten wandklok, metalen wandklok, wandklok met thermo- en hygrometer, digitale wandklok en nog veel meer. Als je op zoek bent naar een klok die je aan de muur kunt ophangen, bijvoorbeeld thuis of op het bedrijf, laat dan wandklokken bedrukken op de wijzerplaat!

Bureauklokken laten bedrukken

Het zal geen verrassing zijn, maar bureauklokken worden vaak op het bureau of de tafel geplaatst. Ze worden daarom ook wel tafelklokken genoemd. De bureauklokken zijn niet zo saai als dat het klinkt, want je kunt tegenwoordig niet alleen de tijd aflezen, maar vaak ook de temperatuur of de luchtvochtigheid. Of zelfs een alarm instellen, zodat je relatie een belangrijke vergadering niet vergeet of niet vergeet om naar huis te gaan. Laat de bureauklokken bedrukken en je hebt een tijdloos relatiegeschenk om weg te geven!houten klokken met gravering

Multifunctionele klokken met logo

De naam zegt het eigenlijk al, deze multifunctionele klokken hebben naast de tijdsaanduiding nog meer functies. Bij extra functies kun je denken aan een hygrometer, alarmfunctie, thermometer of zelfs een draadloze oplader met logo. Voor zowel aan de muur als op het bureau kunnen wij multifunctionele klokken bedrukken, zodat jij een extra nuttig relatiegeschenk hebt om weg te geven die je relatie zeker gaat gebruiken.

Houten klokken graveren

Onze houten klokken behoren tot de milieuvriendelijke klokken met logo. Ze worden voor een groot deel gemaakt van hout en dat zorgt voor een duurzame uitstraling. Wij kunnen de houten klokken graveren met een logo, zodat jij reclame kunt maken voor je bedrijf of dienst en tegelijkertijd laat zien dat je het milieu hoog op de agenda hebt staan.

Bedrukte klokken in de kleur van je huisstijl of branding

Je hebt de keuze uit diverse tafelklokken, digitale klokken, metalen klokken, muurklokken, kleine klokken, grote klokken, staande klokken, wereldklokken, luxe klokken en nog veel meer. De meeste van deze klokken zijn verkrijgbaar in een paar standaard kleuren, bijvoorbeeld wit, zwart, blauw, rood, groen of oranje. Deze gekleurde klokken kunnen snel en bedrukt uit voorraad geleverd worden. Staat jouw gewenste kleur er niet tussen en gaat je voorkeur uit naar klokken in eigen PMS kleur, bijvoorbeeld de kleur van je huisstijl of branding? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van custom made klokken!

Klokken laten bedrukken: op de wijzerplaat

klok met bedrijfslogo Wil je klokken als relatiegeschenk of promotiemateriaal inzetten? Laat dan klokken bedrukken met een logo, stukje tekst, slogan, foto, afbeelding of andere gewenste opdruk. De bedrukkingsmogelijkheden verschillen per klok: van een volledig bedrukte wijzerplaat tot een opdruk op een positie en van een full colour sublimatie klokken tot klokken graveren. Door gepersonaliseerde klokken als geschenk te geven, zorg je ervoor dat je bedrijfsnaam of logo regelmatig onder de aandacht komt.

Prijs en levertijd

De prijs en levertijd van de klokken met logo hangt af van verschillende factoren, zoals het model, het aantal en de bedrukkingswijze. Klokken bedrukken wij vanaf € 2,30 per stuk. De levertijd bedraagt circa 2-3 weken. Heb je de bedrukte klokken met spoedlevering nodig? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Wil je meer weten over gepersonaliseerde klokken?

klokken laten bedrukken Wil je meer weten over gepersonaliseerde klokken of wil je andere kantoorartikelen bedrukken? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat. Beschik je over alle informatie die je nodig hebt? Bestel dan vandaag nog, zodat wij binnen no-time aan de slag kunnen met klokken bedrukken.

Veelgestelde vragen

Ja, je kunt bij ons een kleine oplage klokken laten bedrukken. De minimale afnames gaan vanaf 25 stuks en is afhankelijk van het model dat je kiest. Ideaal als je maar weinig klokken nodig hebt, bijvoorbeeld als kleine onderneming of als geschenk aan een select groepje relaties.

Onze houten klokken, zowel de houten wandklokken als houten bureauklokken, zijn de meest duurzame klokken uit ons assortiment. Ze worden voor het overgrote deel vervaardigd uit ecologisch materiaal. Wij kunnen de houten klokken graveren met een logo. Door deze klokken van hout weg te geven laat je aan je relaties zien dat je denkt aan het milieu en meegaat met de tijd.