Handdoeken bedrukken

Wil je handdoeken laten bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam? Dan zit je bij Lavista Relatiegeschenken helemaal goed. Bij ons vind je een ruime collectie handdoeken in diverse kleuren en formaten. Natuurlijk hebben we bedrukte handdoeken voor ieder budget. Van gastendoekjes en washandjes tot comfortabele strandlakens. Bedrukte handdoeken zijn een origineel en welkom relatiegeschenk. Zeker weten dat klanten jou niet vergeten. Want met de bedrukte handdoek ben je altijd top-of-mind. Of dat nu tijdens het afdrogen, sporten of een heerlijk dagje strand is, maakt niet uit. Effectieve reclame toch? Ga voor de juiste look met een door Lavista bedrukte handdoek.

Solaine Promo Gastendoekje (40 X 30 Cm - 360 G/m²) Navy
Sophie Muval Washand 21x16cm, 450 Gr/m2 Rood
Solaine Gastendoekje 360G/m² Zwart
Sophie Muval Budget Class 50*30cm, 360 Gr Kobalt
Solaine Gastendoekje Deluxe 450G/m² Wit
Solaine Gastendoekje Deluxe 450G/m² Navy
Sophie Muval Handdoek gastendoekje 50*30cm, 450 Gr/m2,
Solaine Golfhanddoek Groen
Kotto Handdoek Geel
Sophie Muval De Luxe Towel Naturel
Keuken Handdoek Groen
Hie Muval Golfhanddoek Met Clip 55x30cm, 450 Gr/m2 Crèmegeel
Cancha  Sporthanddoek Wit
Artx Plus  Sporthanddoek Met Fles Royal Blauw
Artx  Verfrissende Sporthanddoek Licht Blauw
Sophie Muval Budget Class 130*30cm, 360 Gr/ Zwart
Subowel S Handdoek Met Sublimatiedruk Wit
Solaine Handdoek 360G/m² Wit

Handdoeken bedrukken

Voor veel zakenmensen is het ieder jaar een hele opgave om originele relatiegeschenken te vinden voor zakenpartners. Een relatiegeschenk moet niet alleen leuk en origineel zijn, veel mensen willen ook graag iets praktisch geven. Met een fles wijn of een leuk bos bloemen zal een zakenpartner altijd blij zijn, maar dit is niet origineel en niet praktisch. Heeft u al eens gedacht aan het bedrukken van handdoeken, die u als relatiegeschenk aan uw zakenpartners kan geven? Een handdoek komt altijd van pas, denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een kleine handdoek in de keuken of een grotere variant voor het douchen. Of kies zelfs voor een badlaken die een zakenpartner op het strand kan gebruiken!

Bij het gebruik van een bedrukte handdoek op het strand zullen ook andere badgasten het logo of de naam van uw organisatie op de handdoek zien. Zo kunt u met relatiegeschenken werken aan het uitbreiden van uw naamsbekendheid, wat goed van pas kan komen bij het vinden van nieuwe klanten of zakenpartners.

Handdoeken bedrukken: welk type handdoek?

In het assortiment handdoeken op onze website vindt u verschillende varianten, wisselend in formaat, kleur en model. Denk bijvoorbeeld aan handdoeken met een sierlijk randje, handdoeken met een lipje om deze op te kunnen hangen, enzovoorts. Het zijn subtiele verschillen, die de handdoek net iets mooier kunnen maken. Voor nog geen euro heeft u al een leuk washandje die u kunt laten bedrukken.

Het is leuk om handdoeken in combinatie met andere relatiegeschenken te geven, omdat een handdoek alleen wellicht niet heel origineel is. Combineer een handdoek bijvoorbeeld met een tijdschrift om te lezen op het strand, met een lekker sopje om te gebruiken tijdens het douchen, enzovoorts.

Een handdoek online bedrukken en bestellen

Nadat u een geschikte handdoek in ons assortiment gevonden heeft, kunt u deze direct laten bedrukken. Des te meer bedrukte handdoeken u afneemt, des te voordeliger het logischerwijs ook voor u wordt. Nadat de handdoeken voor u bedrukt zijn, worden deze bij uw organisatie afgeleverd. Zo hoeft u de deur niet meer uit voor uw relatiegeschenk!

U kunt een handdoek op verschillende manieren laten bedrukken. Wilt u bijvoorbeeld een klein randje met uw logo of bedrijfsnaam laten bedrukken, of geeft u de voorkeur aan een groter formaat bedrukking? Hierbij heeft u naast het verschil in formaat ook de mogelijkheid om uit verschillende kleuren bedrukking te kiezen. Zo kunt u de bedrukte handdoeken perfect laten aansluiten bij de stijl van uw organisatie.