NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Vrije tijd & Outdoor » Poncho (46)

Poncho's en regenkleding bedrukken / bedrukt met logo

Notponcho Neuenhaus - Deze transparante regenponcho's zijn snel te leveren met uw eigen bedrukking erop en zijn ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 0.30
Clear Regenjas - Transparante kunststof regenjas en zit in een plastic zakje. Dit model kunnen we ook bedrukken en is snel leverbaar.
Vanaf € 0.30
 SPRINKLE Rood - Opvouwbare kunststof poncho met een capuchon en zit verpakt in een transparante polybag. Dit is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop en hebben we ook nog in meerdere kleuren.
Vanaf € 0.31
Poncho Remo rood - Eén Maat. Volwassen. 102 x 127 cm
Vanaf € 0.37
Poncho Oranje -
Vanaf € 0.38
Primo Regenjas - zilvergrijze regenjas dat vberpakt zit in een tasje. Dit model kunnen we bedrukken met uw eigen logo of tekst en is snel te leveren. Dit model is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 0.40
Vanaf € 0.48
Ezra Wit - Kunststof regenjas.
Vanaf € 0.48
Poncho James Wit - Plastic regen poncho met capuchon. One size fits all. Beschikbaar in de kleuren wit, rood en blauw.
Vanaf € 0.58
 NIMBUS Lime groen - Transparante poncho en zit verpakt in een kunststof AS bal met een karabijnhaak om op te hangen. Dit hebben we ook nog in meerdere kleuren en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.59
Sprinkle Regenjas - transparante poncho in een kunstof bal met een karabijnhaak. Dit model is ook in meerdere kleuren te leveren en is ook snel te leveren.
Vanaf € 0.61
Xina regenponcho - Xina regenponcho. Poncho  met capuchon voor de onverwachte stortbui: One-size-fits-all. Verpakt in een handig compact tasje dat in elke zak of tas past en zelfs aan een sleutelring te haken is. Bedrukking is alleen mogelijk op het tasje. ABS kunststof / PVC.
Vanaf € 0.61
Poncho rood - Eén Maat. Volwassen. 102 x 127 cm
Vanaf € 0.62

Poncho's bedrukken | poncho bedrukt | goedkope pochno's kopen | Lavistarelatiegeschenken.nl


Pochno's bedrukken

Goedkope poncho's bedrukt met uw eigen logo of naam ? Bij Lavista relatiegeschenken kunt u online diverse goedkope poncho's kopen om te bedrukken.

Goedkoop online bestellen bedrukte poncho's

                         
Online bestellen van poncho's met naam of logo kan al vanaf eur 28,45 per poncho's. Kies uw favoriete poncho en volg het bestelproces. U kunt uw poncho laten bedrukken met naam, logo of een combinatie van bedrijfsnaam en logo.

Informatie poncho's bedrukken


Mocht u wat meer willen weten over het bedrukken van poncho's en de prijs en kosten daarvan, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice Tel: 0344-745109 of neem contact op via het contactformulier