NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Powerbanks kunt u laten bedrukken met uw logo of tekst. Powerbanks zijn verkrijgbaar in kleine- en grote oplages. bestel snel uw bedrukte of onbedrukte Powerbanks bij Lavista Relatiegeschenken BV. Goedkoop snel en voordelig bestellen.
Powerbank Anlep Blauw - 2000 mA. Kabel Niet Inclusief
Vanaf € 2.43
Usb Oplader Set Wit - USB oplader set. ABS kunststof. Inclusief plug en autolader, met 5V/1A output. Geleverd in EVA pouch met rits.
Pouch: ø75 x 36 mm
Vanaf € 2.65
Powerbank Thazer Zwart - Deze powerbank is een van de goedkoopste van allemaal.<p>de batterij heeft een capaciteit van 2200 mAh. en kunnen we bedrukken of laseren we leveren deze inclusief kabel.</p>
Vanaf € 2.84
Draagbare Accu Rood - Draagbare accu. ABS kunststof. Voor lithium batterijen, power: 2.000 mAh. Deze batterijen kunnen ca. 500 maal heropgeladen worden. Met 5V/1A input/output. Inclusief USB/micro-USB kabel voor de batterijen op te laden.
96 x 22 x 24 mm
Vanaf € 2.86
Draagbare Accu Zilver - Draagbare accu. Aluminium. Lithium batterijen, vermogen: 2.200 mAh. Deze batterijen kunnen ca. 500 maal opgeladen worden. Met 5V/1A input/output. Inclusief USB/micro-USB kabel voor de batterijen op te laden.
ø23 x 93 mm
Vanaf € 3.53
Jive powerbank 2000mAh - Jive powerbank 2000mAh. Batterij met een capaciteit van 2000 mAh en LED-indicatie van laadstatus. Herbruikbare powerbank die zichzelf via de meegeleverde USB-kabel in ca. 2 uur oplaadt. Met metalen sleutelring en geleverd in een witte kartonnen geschenkverpakking. ABS kunststof.
Vanaf € 3.60
Draagbare Accu Zwart - Draagbare accu. Aluminium. Lithium batterijen, vermogen: 2200 mAh. Deze batterijen kunnen ca. 500 maal opgeladen worden. Met 5V/1A input/output. Inclusief USB/micro USB kabel voor de batterijen op te laden.
95 x 23 x 22 mm
Vanaf € 3.63

Powerbanks bedrukken

U komt ze tegenwoordig overal tegen: powerbanks! Powerbanks zijn een soort draagbare accu’s die u kunt gebruiken om elektronische apparatuur, zoals mobiele telefoons en tablets, los van een stopcontact op te laden. Dit is ideaal wanneer u regelmatig onderweg bent, wanneer u op vakantie niet overal toegang heeft tot een stopcontact maar wel bereikbaar moet zijn, enzovoorts. De powerbank zelf kunt u via een stopcontact opladen, waarvoor een speciaal kabeltje met de powerbank wordt meegeleverd.

Een powerbank is niet alleen erg praktisch voor uzelf, met een powerbank heeft u eveneens een erg origineel relatiegeschenk of promotiemiddel! Dit geldt zeker wanneer u ervoor kiest om de powerbanks te bedrukken. Bedrukte powerbanks worden regelmatig aan andere uitgeleend, bijvoorbeeld als iemand zijn of haar mobiele telefoon niet heeft opgeladen. Hierdoor komt de powerbank bij verschillende mensen terecht, die niet kunnen ontkomen aan het logo van uw organisatie op de powerbank. Wellicht kunt u op deze manier uw klantenkring uitbreiden! Zo maakt u niet alleen uw zakenpartner of medewerker blij met een origineel relatiegeschenk, maar ook uzelf.

Verschillende soorten powerbanks bedrukken

Lavista relatiegeschenken maakt powerbanks bedrukken heel eenvoudig. In ons assortiment vindt u verschillende soorten powerbanks, die uiteenlopen qua vorm, vermogen en kleur. Om een powerbank te bedrukken selecteert u eerst het gewenste model, vervolgens selecteert u de kleur die u wilt bestellen en tot slot uploadt u een logo of bedrijfsnaam om op de powerbanks te laten drukken. Des te meer bedrukte powerbanks u in een keer laat bedrukken, des te voordeliger het ook voor u wordt. Daarbij heeft u op deze manier direct een grote voorraad aan bedrukte powerbanks. Bedrukte powersbanks worden over het algemeen binnen enkele werkdagen bij u afgeleverd.

Combineer een powerbank met een ander relatiegeschenk

Wellicht wilt u naast een bedrukte powerbank ook iets anders aan medewerkers of een zakelijke relatie geven. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukt smartphonehoesje, of een leuk tijdschrift. Zo heeft een ontvanger van de bedrukte powerbank de mogelijkheid om tijdens het opladen van zijn of haar mobiele telefoon tijd om een tijdschrift te lezen. U kunt een bedrukte powerbank natuurlijk ook combineren met een lekkere fles wijn, zodat een zakenpartner tijdens het opladen kan genieten van een wijntje.

Tip: des te origineler u uw relatiegeschenk maakt, des te meer zal er over uw relatiegeschenk gesproken worden. Een samenstelling van verschillende relatiegeschenken valt vrijwel altijd in de smaak. Zo vergroot u het aantal potentiële klanten van uw organisatie!

Nationaal ouderen fonds