Bedrukte Powerbanks

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 7.04 bij 25 stuks

Powerbanks bedrukken

Powerbanks kunt u laten bedrukken met uw logo of tekst. Powerbanks zijn verkrijgbaar in kleine- en grote oplages. bestel snel uw bedrukte of onbedrukte Powerbanks bij Lavista Relatiegeschenken BV. Goedkoop snel en voordelig bestellen.


Dash powerbank 2200mAh Zwart
Youter Usb Power Bank Geel
Span powerbank 1200 mAh Rood
Gibbs  Draagbare Batterij 2'000 Mah Wit
Phaser  Draagbare Batterij Wit
Laadstation Lolliblocks-Travel Battery groen
Kanlep Powerbank (Kobalt) Blauw
Laadstation Lolliblocks-Travel Battery Ii zwart
Tesla  Draagbare Batterij Geel
Keox Usb Powerbank Rood
Jive powerbank 2000mAh Zwart,Wit Zwart, Wit
Powerbank, metaal Mirow rood
Slim powerbank 2200 mah      -22 Power mate wit
Hevesy  Draagbare Batterij 2'200 Mah Rood
Ventur Usb Powerbank Wit
Powerbank 2200 mAh Gransee zwart
Flash powerbank 2200 mAh Zwart
Volt aluminium powerbank 2200mAh Zilver

Powerbanks bedrukken

U komt ze tegenwoordig overal tegen: powerbanks! Powerbanks zijn een soort draagbare batterijen die u kunt gebruiken om elektronische apparatuur, zoals mobiele telefoons, hoofdtelefoons, speakers en tablets, of misschien zelfs los van een stopcontact op te laden. Dit is ideaal wanneer u regelmatig onderweg bent, wanneer u op vakantie niet overal toegang heeft tot een stopcontact maar wel bereikbaar moet zijn, enzovoorts. De powerbank zelf kunt u via een stopcontact opladen, waarvoor een speciaal kabeltje met de powerbank wordt meegeleverd.

Een powerbank is niet alleen erg praktisch voor uzelf, met een powerbank heeft u eveneens een erg origineel relatiegeschenk of promotiemiddel! Dit geldt zeker wanneer u ervoor kiest om de powerbanks te bedrukken. Bedrukte powerbanks worden regelmatig aan andere uitgeleend, bijvoorbeeld als iemand zijn of haar mobiele telefoon niet heeft opgeladen. Hierdoor komt de powerbank bij verschillende mensen terecht, die niet kunnen ontkomen aan het logo van uw organisatie op de powerbank. Wellicht kunt u op deze manier uw klantenkring uitbreiden! Zo maakt u niet alleen uw zakenpartner of medewerker blij met een origineel relatiegeschenk, maar ook uzelf.

Verschillende soorten powerbanks bedrukken

Lavista relatiegeschenken maakt powerbanks bedrukken heel eenvoudig. In ons assortiment vindt u verschillende soorten powerbanks, die uiteenlopen qua vorm, vermogen en kleur. Om een powerbank te bedrukken selecteert u eerst het gewenste model, vervolgens selecteert u de kleur die u wilt bestellen en tot slot uploadt u een logo of bedrijfsnaam om op de powerbanks te laten drukken. Des te meer bedrukte powerbanks u in een keer laat bedrukken, des te voordeliger het ook voor u wordt. Daarbij heeft u op deze manier direct een grote voorraad aan bedrukte powerbanks. Bedrukte powersbanks worden over het algemeen binnen enkele werkdagen bij u afgeleverd.

Combineer een powerbank met een ander relatiegeschenk

Wellicht wilt u naast een bedrukte powerbank ook iets anders aan medewerkers of een zakelijke relatie geven. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukt Telefonie-accessoires, of telefoonopladers Zo heeft een ontvanger van de bedrukte powerbank de mogelijkheid om tijdens het opladen van zijn of haar mobiele telefoon tijd om een tijdschrift te lezen. U kunt een bedrukte powerbank natuurlijk ook combineren met een lekkere fles wijn, zodat een zakenpartner tijdens het opladen kan genieten van een wijntje.

Tip: des te origineler u uw relatiegeschenk maakt, des te meer zal er over uw relatiegeschenk gesproken worden. Een samenstelling van verschillende relatiegeschenken valt vrijwel altijd in de smaak. Zo vergroot u het aantal potentiële klanten van uw organisatie!

Verschillende Multimediaproducten als relatiegeschenk

Naast powerbanks bieden wij nog verschillende andere multimediaproducten aan:


Opladen van powerbanks met logo

Powerbanks met logo moeten waarschijnlijk opgeladen worden als je ze binnen hebt. De accu’s worden in de fabriek wel getest, maar over het algemeen zijn de batterijen zo leeg dat je ze eerst aan het stroom moet leggen. De body van de powerbank heeft een aansluiting die ervoor zorgt dat je de powerbank zelf kunt opladen. Het gaat hierbij meestal om een micro USB aansluiting. De meegeleverde kabel zorgt ervoor dat je de powerbank kunt koppelen aan je laptop, of mobiele telefoon. De meeste powerbanks geven middels een lampje aan of jouw verbonden apparaat wordt opgeladen. Soms hebben powerbanks twee verschillende uitgangen. Meestal van 1.0 en 2.1 ampere. Hiermee kun je een smartphone of tablet opladen.

Hoelang gaat een bedrukte powerbank mee?

Hoe lang een powerbank mee gaat hangt van verschillende factoren af. Je kunt er vanuit gaan dat je powerbanks ongeveer 500 keer kunt gebruiken op z’n minst. Uiteindelijk ga je merken dat de accu steeds minder krachtig wordt en dat de powerbank minder efficiënt wordt. De beste powerbanks houden energie zo’n 3 tot 6 maanden vast zonder dat ze vele geheugen verliezen. Na deze periode gaat het langzaam minder met een powerbank. Goedkopere accu’s houden meestal 4 tot 6 weken hun energie vast. Feit is in ieder geval dat een powerbank altijd in de loop van de tijd minder wordt. HOe goed de kwaliteit ook is.

Bedrukte Powerbanks enorm populair

De bedrukte powerbanks zijn op dit moment een enorm populair product. Heel veel mensen in de zakenwereld reizen veel en hebben weinig mogelijkheden om een mobiel op te laden tijdens een reis. Hiervoor zijn powerbanks een ideale uitkomst. Hoe leuk zou het zijn als mensen hun telefoon opladen met een powerbank met jouw logo erop. Powerbanks bieden veel ruimte voor een logo en kunnen daardoor perfect gebruikt worden. Ons uitgebreide assortiment biedt een ruime keuze aan grote en kleine powerbanks.

Prijzen powerbank

Powerbanks verschillen soms in prijs, omdat niet elke powerbank evenveel vermogen heeft. Een goedkopere powerbank heeft minder oplaadcapaciteit dan een een duurdere powerbank. Zwaardere powerbanks zijn daarom geschikter om als geschenk cadeau te doen aan relaties, terwijl kleinere powerbanks misschien geschikter zijn als leuk gadget om weg te geven.