Goedkope relatiegeschenken

Goedkope relatiegeschenken zijn ideaal om onderdeel te laten zijn van een effectieve marketingstrategie. Het is mogelijk om op een voordelige manier met klanten een relatie op te bouwen door gratis cadeautjes weg te geven. Dat is namelijk een blijk van waardering voor de klant die er ondanks de beperkte geldelijke waarde er uiteraard enorm blij mee is. Goedkope relatiegeschenken zijn onder meer uitermate geschikt om als promotiemiddel uit te delen op evenementen. De kleine cadeautjes doen het echter ook goed als weggeefartikel bij een gedane aankoop.

Goedkope Bierviltjes rond 103 mm
Beta  Balpen Van Aluminium Licht Blauw
BIC® Media Clic balpen
Jolie  Lippenbalsem Zwart
Creditcard mintdispenser bedrukken
Remove Before Flight Tag
Lanyard Sublimation Duo Set Ii 301 - Wit
Rond click clack blik 45 mm ca. 12 gr. mintjes Blauw
Frisbee 21 cm. met ringen blauw
Boxp  Rugzak Zwart
Pursey Sleutel-/geldbeursje  Zwart
Kwill  Opvouwbare Fles 460 Ml Geel
Keychain 2 shoes, black tulip
Tassen bedrukken met logo | Katoenen draagtas ecru
BIC® J26 Aansteker
Tacx Shiva bidon 500 ml
Recyclenote-L Notitieboekje Blauw
Goedkope muismat bedrukken vanaf 25 stuks

Goedkope relatiegeschenken bedrukken voor extra impact

Geef je een cadeautje weg zonder logo of je bedrijfsnaam? Dat is een gemiste kans, want daarmee is de herinnering aan het geschenk sneller vervaagd. Je maakt dan ook veel meer indruk als je de keuze maakt om goedkope relatiegeschenken te laten bedrukken. Er zijn al relatiegeschenken onder 1 euro die inclusief bedrukking goedkoop blijven. Denk maar aan bedrukte aanstekers net als aan bedrukte pennen, tassen met logo of aan bedrukte strandballen. Zo hoef je ook lang niet altijd grote aantallen bij ons af te nemen om toch goedkoop uit te zijn. Wij hebben namelijk een speciale collectie met kleine oplage relatiegeschenken beschikbaar die in prijs variëren.

Goedkope flesopeners

Er zijn allerlei goedkope relatiegeschenken die zich goed lenen om met een logo, bedrijfsnaam of websitenaam te laten bedrukken. Flesopeners zijn daar een voorbeeld van en bovendien altijd praktisch om te gebruiken. Het is namelijk een voordeel om een goedkoop relatiegeschenk uit te delen dat als een dagelijks gebruiksvoorwerp is te zien. Uiteraard vallen pennen en aanstekers daar bijvoorbeeld eveneens onder net als tassen. Voor strandballen geldt dat deze als goedkope relatiegeschenken ideaal zijn om in aanloop naar de zomer cadeau te doen. Hoewel het natuurlijk bijzonder origineel is om daar rond de kerst mee te komen als je als bedrijf zonvakanties aanprijst.

Goedkope paraplu’s als relatiegeschenk

Op het gebied van goedkope relatiegeschenken die nuttig zijn in gebruik, en op vele dagen in Nederland van pas komen, zijn voordelige paraplu’s met logo ideaal. Er zijn meerdere soorten uitvoeringen om uit te kiezen in uiteenlopende prijsklassen. Zo houd je gemakkelijk rekening met het beschikbare budget voor de aanschaf van goedkope relatiegeschenken. Een paraplu komt iedereen goed van pas, want het regent nogal eens. Hoe handig is het dan om een paraplu bij de hand te hebben om droog te blijven. Met het bedrukken van een paraplu is het ook nog eens mogelijk om op straat de aandacht te trekken. Iedereen die voorbij loopt, kan het logo van je bedrijf te zien krijgen. Dat is dus gratis wandelende reclame of misschien wel fietsende reclame, want er zijn veel mensen die met een paraplu op de fiets gaan.

Goedkope T-shirts bedrukken

Het hoeft helemaal niet duur te zijn om een T-shirt te laten bedrukken, want ook hierin is er onderscheid te maken in prijsklasse. Het voordeel van bedrukte T-shirts als goedkope relatiegeschenken is dat deze een eigen unieke identiteit laten zien. In ons assortiment voorzien wij met deze goedkope relatiegeschenken bovendien in het aankleden van allerlei doelgroepen. Bijvoorbeeld met speciale T-shirts voor kinderen die te bedrukken zijn met bijvoorbeeld een logo of bedrijfsnaam.

Goedkope relatiegeschenken bestellen

Wil je goedkope relatiegeschenken bestellen zonder deze te bedrukken? Dat is zowel telefonisch als per email als online mogelijk. Voor het laten bedrukken van goedkope relatiegeschenken geldt dat de bestelling alleen per email mogelijk is via verkoop@lavista.nl. Verstuur in dat geval de opdracht met een opdrukvoorbeeld dat voor ons bruikbaar is, zoals een zwart/wit voorbeeld dat scherp is of een digitaal bestand of een briefhoofd met logo. Wil je verzekerd zijn van een extra scherpe prijs bij het kopen van goedkope relatiegeschenken? Vraag in dat geval altijd een offerte aan.