Bedrukte IJskrabbers

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren bodem prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 0.68 bij 250 stuks

IJskrabbers bedrukken

Ijskrabbers bedrukken? Dan heb je binnen de webwinkel van Lavista meer dan genoeg mogelijkheden. In ieder geval ben je altijd verzekerd van een voordelig en praktisch relatiegeschenk dat iedereen eigenlijk wel kan gebruiken. Iedere winter komt het namelijk voor dat de ramen van je auto weer bevroren zijn en we weten allemaal wel hoe vervelend dit kan zijn. Om tijd te besparen kan je er in dit geval voor kiezen om een ijskrabber te gebruiken. Door ijskrabbers te bedrukken zorg je ervoor dat mensen keer op keer in aanraking komen met je organisatie wanneer ze dit artikel in de hand nemen. Ideaal dus om de zichtbaarheid te vergroten.Tri Scrap Ijskrabber Rood

Ijskrabber driehoek Wit

Icing Ijskrabber Wit

Frosty driehoekige ijskrabber Rood

IJskrabber “driehoek” Blauw

Chill ijskrabber Transparant

Ijskrabber met sleutelhanger Alsip wit
IJskrabber Zwart

Frosty 2.0 driehoekige ijskrabber Oranje

Tarter  Ijskrabber Rood

Ijskrabber Frosted Rood

Ijskrabber Scrap transparant wit
Feniok Ijskrabber (Kobalt) Blauw

Encamp  Ijskrabber Blauw

IJskrabber breed Blauw

IJskrabber transparant Geel

Ijskrabber Frosted Rood

IJskrabber Hart Rood

Kleur

Verschillende soorten ijskrabbers bedrukken

Ijskrabbers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en maten. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je binnen het assortiment van Lavista terecht kunt voor een breed en divers aanbod. In principe kunnen wij vrijwel iedere ijskrabbers bedrukken, maar wel zijn de opdrukmogelijkheden afhankelijk van de ijskrabber in kwestie. Zo is er niet op iedere ijskrabber evenveel ruimte aanwezig. Controleer dit dan ook goed en neem bij vragen contact op met onze klantenservice.

Ijskrabbers met logo

Door ijskrabbers te bedrukken met een logo zorg je ervoor dat jouw organisatie beter zichtbaar wordt. Iedere keer dat ze dit artikel gebruiken komt het logo van jouw bedrijf in beeld. Dit zorgt er dan ook voor dat ijskrabbers met logo een ideaal relatiegeschenk zijn. Naast een opdruk van een logo kunnen wij de bedrukking natuurlijk uitbreiden met je bijvoorbeeld je contactgegevens of andere informatie naar wens. Uiteraard zorgen wij ervoor dat we de opdruk realiseren in de hoogst mogelijke kwaliteit, zodat jouw organisatie op de beste manier wordt gepresenteerd.

Profiteer van staffelkorting

Ben je op zoek naar een relatiegeschenk voor een grote groep personen of wil je deze artikelen bijvoorbeeld uitdelen tijdens een evenement? Dan wil je natuurlijk het liefst een grote hoeveelheid ijskrabbers bedrukken. In dit geval kunnen wij je bij Lavista dan ook uitstekend van dienst zijn. Hiernaast profiteer je bij de afname van grotere hoeveelheden van aantrekkelijke staffelkorting. Hierdoor wordt het dan ook mogelijk om met een relatief kleine investering een grote groep mensen te bereiken.

Bedrukte ijskrabbers ontwerpen

Naast dat het mogelijk is om een logo op deze artikelen te bedrukken kun je er ook voor kiezen om deze producten te voorzien van een tekst of afbeelding naar keuze. Hiervoor maak je gebruik van onze eigen ontwerpmodule en ontwerp je binnen een handomdraai jouw eigen, unieke bedrukte ijskrabbers. Upload direct een afbeelding naar keuze en voeg hier tekst aan toe in je favoriete lettertype. Voordat wij de ijskrabbers bedrukken in grote hoeveelheden sturen wij je eerst een proefdruk. Hierdoor kan je controleren of het ontwerp naar wens is. Mocht dit nu niet zo zijn staan wij natuurlijk altijd open voor op- of aanmerkingen en passen we het ontwerp aan totdat je tevreden bent.

Behoefte aan meer informatie?

Er bestaat een grote kans dat je nog nooit eerder aan de slag bent gegaan met ijskrabbers bedrukken. Het is dan ook goed mogelijk dat je vragen hebt die je mogelijk aan ons wilt stellen. Dit kan dan ook snel en eenvoudig door contact op te nemen met onze klantenservice. Bel naar 0344 – 745109 of stuur een e-mail naar verkoop@lavista.nl. Wij zijn maandag t/m vrijdag geopend en helpen je natuurlijk graag verder met meer informatie. Mocht het nu zo zijn dat je al over alle informatie beschikt die je nodig hebt kan je direct je bestelling plaatsen via onze webwinkel. Wij gaan zo spoedig als mogelijk voor je aan de slag met de ijskrabbers bedrukken, zodat je deze kunt gebruiken als promotiemateriaal of bijvoorbeeld als relatiegeschenk.