NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Ijskrabber - Altijd handig voor in de winter. Deze sterke ijskrabber helpt u moeiteloos uw voorruit schoon te krijgen van ijs en sneeuw. Uw reclame drukken wij op de ijskrabber
Vanaf € 0.32
Ijskrabber klein Zwart - Kleine hard colour ijskrabber. Rechthoek model.
Vanaf € 0.36
Ijskrabber Clamp Rood - Plastic ijskrabber. Deze is dankzij de bolling gemakkelijk vast te klemmen in de autodeur.
Vanaf € 0.41
Frosty Ijskrabber Wit - Frosty ijskrabber met zeem. Klein maar uiterst handig.
Vanaf € 0.44
Ijskrabber Baira Rood -
Vanaf € 0.45
Ria Geel - Kunststof ijskrabber.
Vanaf € 0.47
IJskrabber breed Blauw - IJskrabber breed 224 x 108 mm.
Vanaf € 0.48
Fincley - Plastic ijskrabber.
Vanaf € 0.51
IJskrabber Hart Rood -
Vanaf € 0.51
Ontario Ijskrabber - Ijskrabber en is gemaakt van stevig kunststof. Dit model is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model hebben we in meerdere kleuren.
Vanaf € 0.55
Ijskrabber Blauw - Ijskrabber. Transparant plastic.
108 x 224 mm
Vanaf € 0.61

IJskrabbers bedrukken


Goedkope ijskrabbers bedrukt met uw eigen logo of naam ? Bij Lavista relatiegeschenken kunt u online diverse goedkope ijskrabbers kopen om te bedrukken.

In de winter is er geen ontkomen aan, als u in de morgen opstaat en u ziet dat u ruiten zijn bevroren ontkomt u bijna niet aan een ijskrabber. Met een ijskrabber kunt u op een gemakkelijke manier het ijs verwijderen van uw autoruiten.

De meeste ijskrabbers zijn gemaakt van plastic en worden gebruikt om de ramen te ontzien van ijs. Lavista levert een aantal leuke combinatie ijskrabbers. Zo hebben we gerecyclede ijskrabbers, credit card ijskrabbers, een ijskrabber met ruitenwisser , ijskrabber in de vorm van een hartje en nog veel meer soorten ijskrabbers.

Goedkoop online bestellen bedrukte ijskrabbers


Online bestellen van ijskrabbers met naam of logo kan al vanaf eur 0,18 per ijskrabbers. Kies uw ijskrabber en volg het bestelproces. U kunt uw ijskrabbers bedrukken met naam, logo of een combinatie van bedrijfsnaam en logo.


Informatie ijskrabbers bedrukken


Mocht u wat meer willen weten over het bedrukken van ijskrabbers, de prijs en kosten daarvan, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice Tel: 0344-745109 of neem contact op via het contactformulier
Nationaal ouderen fonds