Bedrukte IJskrabbers

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren bodem prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 0.68 bij 250 stuks

IJskrabbers bedrukken

Ben je op zoek naar een voordelig en praktisch relatiegeschenk om uit te delen? IJskrabbers zijn handig om te hebben in de winter en zijn voordelig om te laten bedrukken. Dit praktische promotiemiddel laat je bedrukken met een logo en deel je vervolgens gratis uit ter promotie van jouw bedrijf. Zo denken mensen vaak aan jouw bedrijf op een koude winterochtend. In ons assortiment vind je allerlei soorten ijskrabbers. Je kiest bijvoorbeeld voor gekleurde ijskrabbers, ijskrabbers gemaakt van gerecyclede materialen, ijskrabbers in creditcardformaat of een ijskrabbertje dat tevens een sleutelhanger is. Je kiest altijd het juiste formaat!Tri Scrap Ijskrabber Rood

Ijskrabber driehoek Wit

Hatch Ijskrabber Wit
Icing Ijskrabber Wit

Frosty driehoekige ijskrabber Zwart

IJskrabber “driehoek” Blauw

Chill ijskrabber Transparant

Ijskrabber met sleutelhanger Alsip wit
IJskrabber Zwart

Frosty 2.0 driehoekige ijskrabber Oranje

Ria  Ijskrabber Geel
Tarter  Ijskrabber Rood

Ijskrabber Frosted Rood

Ijskrabber Scrap transparant wit
Feniok Ijskrabber (Kobalt) Blauw

Encamp  Ijskrabber Blauw

IJskrabber breed Blauw

IJskrabber transparant Geel

Kleur

Bedrukte ijskrabbers met logo

IJskrabbers laat je bij Lavista bedrukken met een logo. Dit zorgt ervoor dat de ijskrabbers herkenbaar zijn en mensen vaak aan jouw bedrijf denken wanneer ze de krabber gebruiken. Let er bij het kiezen van een ijskrabber goed op wat de opdrukmogelijkheden zijn. Sommige ijskrabbers kunnen in meerdere kleuren bedrukt worden, terwijl andere modellen slechts in één kleur bedrukt kunnen worden. Afhankelijk van de hoeveelheid kleuren in je logo kies je een passende krabber uit. Zorg er ook voor dat de kleur van de ijskrabbers goed past bij je ontwerp door een ijskrabber in een huisstijlkleur te kiezen.

IJskrabbers met opdruk

IJskrabbers kunnen zowel onbedrukt als bedrukt worden besteld. Onbedrukte ijskrabbers zijn leuk om uit te delen, maar minder geschikt als promotiemiddel. Wil je ijskrabbers inzetten als promotiemiddel? Dan kies je ervoor om ze te laten bedrukken. Dit kan met je logo zijn, maar ook met je bedrijfsnaam, het adres van je website of met een leuke grafische print. Zo vind je in ons assortiment bijvoorbeeld een kunststof ijskrabber die je in full colour kunt laten bedrukken. Deze vierkante krabber heeft voldoende drukoppervlak voor een vrolijke print, een spreuk of voor een logo in meerdere kleuren.

Voordelig ijskrabbers laten bedrukken

IJskrabbers zijn een voordelig promotiemiddel en je laat ze nergens zo goedkoop bedrukken als bij Lavista. Bij een oplage van 250 ijskrabbers betaal je een prijs van €0,59 per stuk. Dit is erg voordelig en je bestelt nergens anders zo voordelig bedrukte ijskrabbers. Wanneer je grotere oplages bestelt, daalt de prijs per stuk. Je kunt dus beter in één keer een grotere hoeveelheid bestellen dan meerdere keren een kleinere oplage. Niet alleen is de prijs per stuk zo lager, maar je hoeft de instelkosten voor de druk ook maar één keer te betalen. Per product zie je een duidelijk overzicht van de prijzen per druktechniek en oplage.

Driehoekige ijskrabbers

Het klassieke model ijskrabber is driehoekig, waarbij een van de drie zijden als krabber dient. Je kiest bijvoorbeeld voor een driehoekige ijskrabber van kunststof die in verschillende kleuren leverbaar is. De driehoekige krabbers hebben een handig formaat, zijn makkelijk te bewaren in een vakje in de auto en je houdt ze stevig vast om te krabben. Je laat deze driehoekige krabbers bedrukken met een logo of ander ontwerp naar keuze. Op zoek naar een multifunctionele krabber? Dan kies je voor een model met een zeem aan één kant. Zo kun je niet alleen ijs krabben, maar ook water van het raam zemen.

IJskrabbers met handvat

De driehoekige krabbers zijn al makkelijk vast te houden, maar bij een ijskrabber met handvat heb je nog meer comfort. Deze ijskrabbers houd je steviger vast en zo gaat het krabben van ijs nog gemakkelijker. In ons assortiment vind je diverse krabbers met een handvat, waarbij je altijd voor een kleur kunt kiezen die je mooi vind. De ijskrabbers met handvat laat je bedrukken met een ontwerp naar keuze. Je kunt bijvoorbeeld voor je logo kiezen, zodat dit bij ieder gebruik van de krabber in beeld is. We verkopen diverse krabbers met handvat, bijvoorbeeld met een kartelrand of met een rechte rand.

Gekleurde ijskrabbers met logo

IJskrabbers zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Dit zorgt ervoor dat je makkelijk een ijskrabber als promotiemiddel kunt inzetten in een kleur die past bij jouw bedrijf. Is de belangrijkste kleur in je huisstijl rood? Dan kies je voor rode ijskrabbers waar je je logo bijvoorbeeld in zwart of wit op laat drukken. Je kunt ook kiezen voor een kleur die past bij een boodschap die je uitdraagt. Voor duurzaamheid kies je bijvoorbeeld voor de kleur groen. Een andere optie is een rode ijskrabber in de vorm van een hartje. Deze ijskrabber is perfect om iemand een hart onder de riem te steken met een fijne boodschap.

IJskrabbers als sleutelhangers

Een ijskrabber is ideaal om in te zetten als promotiemiddel, maar wordt in principe alleen gebruikt wanneer het heeft gevroren. Een groot deel van het jaar ligt de ijskrabber dus ongebruikt in de auto en is je logo ook niet in beeld. Daarom kun je ervoor kiezen om een ijskrabber in de vorm van een sleutelhanger te laten bedrukken. Deze handige, kleine ijskrabber hangt altijd aan een sleutelbos en wordt zo veel vaker gezien. Dat is goed voor jouw opdruk en reclame, omdat deze zo ook vaker gezien wordt. Een ijskrabber als sleutelhanger met logo is een voordelig promotiemiddel.

IJskrabbers in creditcardformaat

Op zoek naar een compacte ijskrabber met een handige vorm? Dan kun je kiezen voor een ijskrabber in creditcardformaat. Deze kleine ijskrabbers zijn makkelijk te bewaren in het handschoenenvakje van de auto of in een vak in de autodeur. De compacte ijskrabber heeft aan twee zijden een rand waarmee je ijs kunt krabben en klein gaatje in de bovenhoek. Hiermee kun je de ijskrabber bijvoorbeeld ophangen of bevestigen aan een sleutelring. De ijskrabber in creditcardformaat zijn gemaakt van kunststof en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

IJskrabbers in hoge kwaliteit laten bedrukken

Bij Lavista zorgen we altijd voor een opdruk in hoge kwaliteit op onze relatiegeschenken. Iedere ijskrabber heeft eigen drukmogelijkheden, waarbij we ervoor zorgen dat de druktechniek past bij het materiaal en de vorm van de ijskrabber. Je ziet bij ieder product duidelijk aangegeven welke technieken mogelijk zijn en in hoeveel kleuren je de ijskrabbers kunt laten bedrukken. Daarnaast zie je ook voor iedere techniek en oplage duidelijk de prijs per stuk. Een grotere oplage betekent een lagere prijs en voor sommige producten gelden instelkosten voor het drukken. Naast ijskrabbers zijn mutsen met logo, of lippenbalsem met logo ook een goed relatiegeschenk tijdens het winterseizoen.