IJskrabbers bedrukken

Goedkope ijskrabbers bedrukt met uw eigen logo of naam ? Bij Lavista relatiegeschenken kunt u online diverse goedkope ijskrabbers kopen om te bedrukken. In de winter is er geen ontkomen aan, als u in de morgen opstaat en u ziet dat u ruiten zijn bevroren ontkomt u bijna niet aan een ijskrabber. Met een ijskrabber kunt u op een gemakkelijke manier het ijs verwijderen van uw autoruiten. De meeste ijskrabbers zijn gemaakt van plastic en worden gebruikt om de ramen te ontzien van ijs. Lavista levert een aantal leuke combinatie ijskrabbers. Zo hebben we gerecyclede ijskrabbers, credit card ijskrabbers, een ijskrabber met ruitenwisser , ijskrabber in de vorm van een hartje en nog veel meer soorten ijskrabbers.

Tri Scrap Ijskrabber Rood
Ijskrabber driehoek Wit
IJskrabber “driehoek” Blauw
Icing Ijskrabber Wit
Hatch Ijskrabber Wit
Frosty driehoekige ijskrabber Zwart
Tarter  Ijskrabber Rood
Ijskrabber met sleutelhanger Alsip wit
Frosty 2.0 driehoekige ijskrabber Oranje
IJskrabber Zwart
Ria  Ijskrabber Geel
Feniok Ijskrabber (Kobalt) Blauw
Ijskrabber Frosted Rood
Encamp  Ijskrabber Blauw
Ontario Ijskrabber Blauw
Chill ijskrabber Transparant
IJskrabber breed Blauw
Coro ijskrabber in creditcardformaat blauw Blauw

Goedkoop online bestellen bedrukte ijskrabbers

Online bestellen van ijskrabbers met naam of logo kan al vanaf eur 0,18 per ijskrabbers. Kies uw ijskrabber en volg het bestelproces. U kunt uw ijskrabbers bedrukken met naam, logo of een combinatie van bedrijfsnaam en logo.

Informatie ijskrabbers bedrukken

Mocht u wat meer willen weten over het bedrukken van ijskrabbers, de prijs en kosten daarvan, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice Tel: 0344-745109 of neem contact op via het contactformulier