NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Ijskrabber Heidelberg - Sterke ijskrabber waarop wij ook uw logo of tekst bedrukken. Deze zijn ook snel te leveren.
Vanaf € 0.24
Icing Ijskrabber - Kunststof ijskrabber. Dit model hebben we in meerdere kleuren en is te bedrukken met uw eigen logo of tekst. Dit model is ook snel te leveren.
Vanaf € 0.27
 KRAPPA Geel - Vierkante kunststof ijskrabber. Dit model is snel te Leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model hebben we ook in verschillende kleuren.
Vanaf € 0.38
Ijskrabber Clamp Blauw - Plastic ijskrabber. Deze is dankzij de bolling gemakkelijk vast te klemmen in de autodeur.
Vanaf € 0.41
Ijskrabber Blauw - Ijskrabber.
109 x 120 x 3 mm
Vanaf € 0.42
Frosty Ijskrabber Geel - Frosty ijskrabber met zeem. Klein maar uiterst handig.
Vanaf € 0.44
Ijskrabber Baira Wit -
Vanaf € 0.45
Ria (kobalt) Blauw - Kunststof ijskrabber.
Vanaf € 0.47
FINCLEY Wit - Kunststof ijskrabber met trekker. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Goedkope ijskrabbers.
Vanaf € 0.48
Vanaf € 0.54

IJskrabbers bedrukken


Goedkope ijskrabbers bedrukt met uw eigen logo of naam ? Bij Lavista relatiegeschenken kunt u online diverse goedkope ijskrabbers kopen om te bedrukken.

In de winter is er geen ontkomen aan, als u in de morgen opstaat en u ziet dat u ruiten zijn bevroren ontkomt u bijna niet aan een ijskrabber. Met een ijskrabber kunt u op een gemakkelijke manier het ijs verwijderen van uw autoruiten.

De meeste ijskrabbers zijn gemaakt van plastic en worden gebruikt om de ramen te ontzien van ijs. Lavista levert een aantal leuke combinatie ijskrabbers. Zo hebben we gerecyclede ijskrabbers, credit card ijskrabbers, een ijskrabber met ruitenwisser , ijskrabber in de vorm van een hartje en nog veel meer soorten ijskrabbers.

Goedkoop online bestellen bedrukte ijskrabbers


Online bestellen van ijskrabbers met naam of logo kan al vanaf eur 0,18 per ijskrabbers. Kies uw ijskrabber en volg het bestelproces. U kunt uw ijskrabbers bedrukken met naam, logo of een combinatie van bedrijfsnaam en logo.


Informatie ijskrabbers bedrukken


Mocht u wat meer willen weten over het bedrukken van ijskrabbers, de prijs en kosten daarvan, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice Tel: 0344-745109 of neem contact op via het contactformulier
Nationaal ouderen fonds