Emmers bedrukken

Op zoek naar emmers die niet alleen functioneel zijn, maar ook reclame maken? Laat dan emmers bedrukken. Dit kan al vanaf 25 stuks en vanaf € 2,68 per stuk. Van kleine tot grote emmers, van zinken tot plastic emmers, van vierkante tot doorzichtige emmers en van schoonmaak- tot bouwemmers, de keuze is reuze. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en kunnen bedrukt worden met een logo, bedrijfsnaam, slogan of andere opdruk. Of je ze nu wilt inzetten als promotiemateriaal of professionaliteit wilt uitstralen als (klus)bedrijf, met bedrukte emmers zit je zeker goed!Emmer 10 liter Blauw

Emmer 10 liter
  • Drukmethode: Zeefdruk
  • Drukafmeting: 200x120
  • Leverbaar in 6 kleuren

v.a. € 2.68

Metalen bieremmer 4l Bucky mat zilver

Metalen bieremmer 4l Bucky
  • Opdrukbaar in 3 methoden
  • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 4.45

Zinken emmer met flessenopener zilvergrijs

Zinken emmer met flessenopener
  • Drukmethode: Lasergraveren
  • Drukafmeting: 6 x 6 cm

v.a. € 4.78

Prijs per stuk
€ 2.6€ 4.8
Kleur
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
Materiaal
(1)
(1)

Emmers met logo als promotiemateriaal

emmers met opdruk Emmers bedrukken is een uitstekend idee als je de huisstijl of branding wilt doorvoeren door je gehele bedrijf. Stel dat je voor je werk regelmatig gebruikmaakt van emmers, dan is het natuurlijk slim om hier je bedrijfsnaam of logo op af te laten drukken. Klanten en omstanders zullen namelijk ook hun blik werpen op deze bedrukking, waardoor het zomaar eens mogelijk wordt dat je je naamsbekendheid vergroot en dat kan vervolgens weer resulteren in extra business. Het laten bedrukken van emmers als promotiemateriaal is dan ook een bijzonder effectieve strategie.

Bedrukte emmers in allerlei soorten en maten

Bij Lavista heb je de keuze uit bedrukte emmers in allerlei soorten, formaten, materialen en kleuren. Van grote tot kleine emmers, van kunststof tot zinken emmers, van doorzichtige tot opvouwbare emmers, van ronde tot vierkante emmers en van bouw tot schoonmaakemmers. Er is genoeg keuze, zodat er altijd wel eentje is die aansluit bij jouw wensen. En het mooie is, wij kunnen alle emmers bedrukken, bijvoorbeeld met een bedrijfslogo of naam, zodat je ze kunt inzetten als promotiemiddel.

Inhoud: 5 liter, 10 liter, 12 liter of meer

De verschillende soorten emmers zijn verkrijgbaar met een inhoud van 5 liter, 10 liter, 12 liter, 20 liter of 30 liter. Ze zijn voorzien van een maatvoering, zodat je kunt zien hoeveel liter er in een emmer zit. Om je een idee te geven van de inhoud: de afmetingen van emmers van 10 liter zijn Ø 290 x 270 mm. Deze goedkope emmers met logo worden het meest verkocht en worden voornamelijk gebruikt bij het huishouden, zoals schoonmaken van toiletten, het zemen van de ramen en het wassen van de auto.

Gekleurde emmers: in de kleur van je branding of huisstijl

De grote emmers en kleine emmers zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. De meeste basiskleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Niet alleen zwarte emmers en witte emmers, maar ook de kleuren groen, geel, blauw en rood. Het is in sommige gevallen ook mogelijk om een speciale PMS kleur te kiezen. Op deze manier kun je de gekleurde emmers volledig uitlijnen met je huisstijl of branding.emmers met logo

Emmers laten bedrukken: op meerdere posities

Je kunt de verschillende soorten emmers laten bedrukken met een logo, contactgegevens, stukje tekst, afbeelding, slogan, reclame of andere opdruk. De opdruk plaatsen wij op een of meerdere posities op de buitenkant van de emmers, zodat de reclame vanaf meerdere kanten zichtbaar zal zijn. Bij een bedrukking op twee posities mag deze van elkaar afwijken.

Uiteraard is het bij een emmer met een inhoud van 10 liter mogelijk om een grotere bedrukking te realiseren dan bij een 5 liter emmer. Hoe groter de opdruk, hoe meer deze natuurlijk op zal vallen en wij raden je dan ook zeker aan om hier goed over na te denken.

Onze meeste klanten laten de emmers bedrukken op twee posities, waarbij op de ene positie een logo wordt gedrukt en op de andere positie een bedrijfsnaam. Uiteraard is er gekozen voor emmers die in lijn zijn met de branding, bedrijfshuisstijl of campagne, zodat dit resulteert in een extra sterke reclame-uiting en bovendien bijdraagt aan de professionaliteit. bedrukte emmers

Heb je vragen over emmers met opdruk?

Wil je meer weten over emmers met opdruk of wil je andere gereedschappen laten bedrukken? Geen enkel probleem, want onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109 of door een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl!

Veelgestelde vragen

Nee, dat is bij ons helaas niet mogelijk. Je kunt bij ons kiezen voor een opdruk op een of twee posities. Dit is meer dan voldoende om op te vallen en scheelt je bovendien een hoop geld.

Ja, je kunt een kleine oplage emmers bedrukken. De minimale afname is 25 stuks. Met dit kleine aantal is het ook voor kleine bedrijven interessant om emmers te laten bedrukken voor intern gebruik of om ze in te zetten als promotiemateriaal.

De emmers met opdruk kunnen al binnen 10 werkdagen worden geleverd. Heb je bedrukte emmers met spoed nodig, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ja, je krijgt van ons altijd een digitale drukproef, zodat je kunt zien hoe de emmers er uiteindelijk uit komen te zien. Is deze proefdruk niet naar wens, dan kunnen wij deze nog aanpassen. Net zolang totdat jij tevreden bent. Na akkoord op de digitale drukproef zal de productie gestart worden.