Dobbelstenen bedrukken

Wil je op een speelse manier reclame maken? Laat dan dobbelstenen bedrukken. Dit kan al vanaf € 1,22 per stuk en vanaf 25 stuks. Je hebt de keuze uit vele soorten: van goedkope dobbelstenen tot houten dobbelstenen en van yoga dobbelstenen tot anti-stress dobbelstenen. Bij de dobbelstenen voor spelletjes kunnen de ogen vervangen worden door andere symbolen. De dobbelstenen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en kunnen bedrukt worden met een logo. Met bedrukte dobbelstenen gooi je zeker hoge ogen en is je reclame bij iedere worp zichtbaar!Harsheldere zeszijdige dobbelstenen

Harsheldere zeszijdige dobbelstenen
 • Drukmethode: Op Aanvraag

Prijs op aanvraag

Houten dobbelstenen

Houten dobbelstenen
 • Drukmethode: Op Aanvraag

Prijs op aanvraag

Anti-stress dobbelsteen Relicup wit

Anti-stress dobbelsteen Relicup
 • Opdrukbaar in 5 methoden
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: 40 x 20 mm

v.a. € 1.36

Fidget dobbelsteen zwart

Fidget dobbelsteen
 • Drukmethoden: Tampondruk en Digitale print
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 2.75

Fitness dobbelsteen zwart

Fitness dobbelsteen
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Drukafmeting: 45x45mm

v.a. € 3.00

Prijs per stuk
€ 0€ 3
Kleur
(1)
(2)
Materiaal
(1)
(1)
(1)
(2)

Waarom kiezen voor bedrukte dobbelstenen?

Bedrukte dobbelstenen kunnen een uitstekende keuze zijn voor promotiemateriaal of relatiegeschenken om verschillende redenen:

 • Creatief: Gepersonaliseerde dobbelstenen zijn creatief als promotiemateriaal, wat betekent dat ze de aandacht trekken en blijven hangen bij mensen die ze ontvangen.
 • Speelsheid: Dobbelstenen hebben een speelse en leuke aantrekkingskracht, waardoor ze geschikt zijn voor diverse doeleinden, zoals teambuildingactiviteiten en spelletjes.
 • Veelzijdigheid: Dobbelstenen kunnen worden gebruikt in verschillende situaties, zoals bij evenementen, beurzen, als onderdeel van spellen of als educatieve hulpmiddelen.
 • Uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden: Je kunt een dobbelsteen bedrukken met een logo, boodschap, bedrijfsnaam. Dit kan op een of meerdere vlakken. Bedrukte dobbelstenen zullen de zichtbaarheid van je merk vergroten telkens wanneer ze worden gebruikt of gezien.

Al met al kunnen bedrukte dobbelstenen een slimme en creatieve manier zijn om je merk te promoten en een blijvende indruk achter te laten bij je doelgroep.

Keuze uit diverse dobbelstenen met logo

Bij ons heb je de keuze uit diverse dobbelstenen met logo, zoals de bekende goedkope dobbelstenen voor het spelen van (bord)spelletjes, opvallende grote dobbelstenen die de aandacht trekken, houten dobbelstenen voor een natuurlijke uitstraling, speciale yoga dobbelstenen om oefeningen te variëren, zachte foam dobbelstenen voor veilig speelplezier en anti-stress dobbelstenen voor ontspanning. Wat je voorkeur ook is, wij kunnen de dobbelstenen bedrukken met je eigen ontwerp, zodat je merk opvalt en blijft hangen.

Dobbelstenen laten bedrukken

Je kunt de dobbelstenen laten bedrukken met een logo, afbeelding, naam, eigen tekst, bedrijfsnaam of eigen ontwerp. Deze opdruk kan geplaatst worden op een of meerdere zijden, zodat de kans groot is dat je bedrijfslogo of boodschap gezien wordt. Houdt bij het ontwerp wel rekening met de leesbaarheid van de dobbelstenen, want als je meerdere zijde laat personaliseren, dan moet wel duidelijk zijn hoeveel ogen de worp telt. Op deze manier blijven de dobbelstenen volledig functioneel voor gebruik, terwijl ze tegelijkertijd dienen als effectieve promotie voor je merk of boodschap.

Meerdere spelletjes

Naast bedrukte dobbelstenen met logo bieden wij een scala aan andere spelletjes die gepersonaliseerd kunnen worden. Ontdek onze bedrukte speelkaarten, bordspelletjes, puzzels met logo en gepersonaliseerde Rubik's Cubes voor een unieke en vermakelijke manier om jouw merk te promoten.

Wil je meer weten over dobbelstenen laten maken?

Wil je meer weten over dobbelstenen laten maken of wil je andere spellen bedrukken? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat. Dobbelsteen bedrukken? Dat doe je bij Lavista!