Koffers bedrukken

Je gaat op reis en neemt mee? Bagage. Daarom is koffers bedrukken een uitstekend promotiemiddel, want op deze manier komt je bedrijf overal. Je koffer met logo is te zien in de trein, op het vliegveld, op de veerboot, in de bus en op straat. De populairste koffers om te bedrukken, zijn de koffertrolleys, want die zijn gemakkelijk om mee te nemen. Daarnaast hebben wij nog vele andere modellen in diverse formaten en van verschillende merken, zoals American Tourister koffers en Samsonite koffers. Koffers bedrukken, is wat dat betreft het ultieme reclamemiddel dat al reizend de wereld overgaat.Norländer Take me Somewhere Trolley Blauw

Norländer Take me Somewhere Trolley
 • Drukmethode op aanvraag
 • Leverbaar in 4 kleuren

v.a. € 26.35

Crisma handbagagekoffer zilvergrijs

Crisma handbagagekoffer
 • Drukmethode: Digitaal label
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: 5 x 1 cm

v.a. € 54.61

3-delige Kofferset antraciet

3-delige Kofferset
 • Drukmethode: Digitaal label
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: 4,5 x 3 cm

v.a. € 99.65

Prijs per stuk
€ 26.3€ 99.7
Kleur
(1)
(1)
(1)
Materiaal
(1)
(1)
(1)

Koffers bedrukken: altijd een praktisch geschenk

De populairste geschenken, zowel voor wat betreft relatiegeschenken als klantcadeaus, zijn praktische artikelen. Een koffer laten bedrukken, is daarom een ideale keuze, want iedereen die wel eens reist, maakt gebruik van een koffer of heeft in plaats daarvan een reistas of rugzak nodig. Bijvoorbeeld tijdens een zakenreis, waarbij je jouw zakelijke relaties van bedrukte koffers voorziet. Of tijdens een vakantie van je klanten of personeel, maar ook gedurende een weekendje weg in Nederland of korte stedentrip naar het buitenland.

Voor welke bedrijven is koffers bedrukken geschikt?

Bedrukte koffers zijn voor allerlei bedrijven geschikt, zoals onder meer voor reisbureaus, maar ook voor een luchtvaartmaatschappij net als voor een touroperator. Bij dit soort bedrijven, ligt een koffer laten bedrukken voor de hand, maar ook als je reisverzekeringen aanbiedt, is een koffer met logo natuurlijk een ideaal cadeau. Elk bedrijf doet bovendien het eigen personeel een groot plezier met een bedrukte koffer.

Populairst: koffers met wieltjes

Koffers met wieltjes zijn het meest populair bij de keuze voor een koffer bedrukken en daar hebben wij meerdere uitvoeringen van beschikbaar. Bijvoorbeeld in de uitvoering van een handbagagekoffer. Deze is onder meer geschikt om als handbagage mee te nemen in het vliegtuig, maar past ook prima in de auto en is net zo goed mee te nemen in een touringcar. Wil je groots uitpakken, dan hebben wij een complete kofferset beschikbaar om volop bagage in te pakken en mee te nemen. Wij bieden overigens ook een uitgebreid assortiment aan met trolleys die geschikt zijn om te bedrukken.

Druktechniek: digitaal label

Bij koffers bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of tekst, maken wij gebruik van digitaal label als druktechniek. Digitale print of digitale druk is een druktechniek die zich perfect leent om je logo of afbeelding op een vlak oppervlak af te drukken. Je logo of foto komt op deze manier op een duidelijke manier in beeld. Bij de keuze voor een kleur voor de opdruk kan je ook rekening houden met het extra laten opvallen van je bedrijfslogo. Bijvoorbeeld door voor een contrasterende felle kleur te kiezen.

Werkwijze voor koffer laten bedrukken

Het is heel simpel om bij ons koffers te laten bedrukken. Je kiest de gewenste koffer uit en voet het aantal in. De bedrukking is digitaal label en deze vink je aan, want de andere optie betreft onbedrukte koffers. De kleur van de koffer staat vast. Je krijgt nu de prijs per stuk en de totaalprijs exclusief en inclusief btw te zien. Mocht je meer prijsdetails willen weten, dan klik je op het pijltje eronder. Daar zie je dan de staffelprijs en de instelkosten staan.

Bij het vervolg van de bestelling voor koffers bedrukken, verzoeken wij je om de gewenste bedrukking digitaal aan te leveren. Je krijgt aan de hand daarvan een drukproef om te zien of het beoogde resultaat naar wens is. Geef je akkoord, dan handelen wij de bestelling snel af.

Stap voor stap:

 1. Selecteer een koffer, vul het aantal in en vink de bedrukking aan
 2. Bekijk de prijs en voeg de bestelling toe aan het winkelmandje
 3. Ga door met de bestelling en lever de bedrukking digitaal aan
 4. Ontvang een drukproef en geef akkoord
 5. Wij handelen de bestelling voor koffers bedrukken vervolgens snel af

Meer praktische accessoires voor op reis

Naast koffers bieden we diverse handige accessoires voor op reis. Zo zorgen bedrukte kofferriemen voor extra beveiliging en helpen gepersonaliseerde bagagelabels je om je bagage terug te vinden. Voor comfort onderweg hebben we nekkussens met logo die ondersteuning bieden en slaapmaskers voor een goede nachtrust. Zo reis je niet alleen praktisch, maar ook comfortabel. Het ontwerp van deze reisartikelen kan afgestemd worden op je huisstijl, zoals in een kleur die past bij je bedrijf en een logo als opdruk.

Heb je vragen over koffers met logo? Jordy helpt je graag!

Wil je meer weten over koffers met logo of wil je andere reisartikelen laten bedrukken? Geen enkel probleem, want onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar jordy@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat!