NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Multimedia bedrukken » Oordopjes bedrukken (71)

Oordopjes bedrukken

Serenity oordopjes - Serenity oordopjes. Oortelefoon in reisdoosje met kliksluiting. ABS Kunststof.
Vanaf € 0.33
Oordopjes Stuk - Twee zachte oordopjes, handzaam verpakt in transparant doosje. Bedrukking middels tampondruk op het doosje. Oordopjes verpakt in polybag.
Vanaf € 0.38
Oordopjes aan koord - <p>Oordopjes aan een koord. Geschikt voor als u uw gehoor wilt beschermen bij diverse activiteiten, bijvoorbeeld evenementen, in het vliegtuig of bij werkzaamheden. Door middel van het koord zijn de oordopjes gemakkelijk om uw nek te hangen.</p><p><br /></p><p>De prijs is inclusief full colour.</p>
Vanaf € 0.44
Oordopjes Niyax Rood - 3,5 mm Jack Aansluiting
Vanaf € 0.58
Rebel oordopjes - Rebel oordopjes. Driehoekig kunststof doosje om snoer in op te bergen. Geschikt voor alle standaard audioapparaten met een 3,5 mm audio-ingang. Kunststof.
Vanaf € 0.67
Oordopjes Cort Blauw - 3,5 mm Jack Aansluiting
Vanaf € 0.73
Earbox Oortelefoon - Oortelefoon met een comfortabele siliconen hoesje en in een handige bewaarbox. Dit model zit ook per stuk in een doosje. Dit model hebben we ook in meerdere kleuren en is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.76
Versa oordopjes - Versa oordopjes. Geschikt voor alle standaard audioapparaten. Oordopjes in herbruikbare ronde cassette. Met 3,5 mm audiostekker en 120 cm oortelefoonsnoer. ABS kunststof.
Vanaf € 0.78
Twister oordopjes - Twister oordopjes. Oortelefoon met oprolsnoer, geschikt voor alle audioapparaten, tablets en muziekspelers met een 3,5 mm audio-ingang. ABS kunststof.
Vanaf € 0.86
Oordopjes Kemet Zwart - 3,5 mm Jack Aansluiting
Vanaf € 0.87
Oordopjes Rachel Zwart - <p>Oordopjes in kunststof vierkant doosje met transparante deksel. Ruim 1 meter snoer. Met universele 3.5 mm plug. Mooie ruimte voor uw bedrukking op het doosje.</p><p><br /></p><p>De prijs is inclusief full colour.</p><p><br /></p>
Vanaf € 0.92
Oordopjes set Wit - Oordopjes in kunststof vierkant doosje met transparante deksel. Ruim 1 meter snoer. Met universele 3.5 mm plug. Mooie ruimte voor uw bedrukking op het doosje.
Vanaf € 0.95
Nationaal ouderen fonds