NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Vrije tijd & Outdoor » Fiets accessoires bedrukken (55)

Fiets accessoires bedrukken

Veiligheidslamp Rood - Veiligheidslamp. Met LED, 1 lichtstand een clip op de achterijzde en inclusief 2 LR44 batterijen.
ø49 x 15 mm
Vanaf € 0.43
Veiligheidslamp Rood - Veiligheidslamp. Met LED, 1 lichtstand een clip op de achterijzde en inclusief 2 LR44 batterijen.
50 x 64 x 17 mm
Vanaf € 0.54
Shini reflectorlamp - Shini reflectorlamp. Knipperlicht met clip aan achterzijde. Incl. batterij. ABS en PP kunststof.
Vanaf € 0.68
 BLINKIE Wit - Fietslampje met een rood LED lampje en een clip op de achterzijde. Dit is inclusief 2 batterijen. Dit is ook leverbaar in meerdere kleuren en is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 0.71
Zadelhoes Blauw - Opvallende gift: zadelhoes van polyester. Gemakkelijk om het fietszadel te doen door middel van elastiek.
Vanaf € 0.78
 BYPRO Zwart - Zadelhoes voor een fiets en is gemaakt van zacht PVC met een elastische rubbere afwerking. Dit model hebben we ook nog in meerdere kleuren en is snel te levere met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 0.78
Bikeled - De Bikeled ECO is een fietslampje van gerecycled PVC.
Vanaf € 0.82
BIKELED ECO SUPER - The Bikeled Eco Super projecteert uw logo op de straat wanneer u aan het fietsen bent in het donker. The Bikeled Eco Super is plat en waterdicht. Het logo van u is geheel in full colour te laten zien.
Vanaf € 1.08
 RINGRING Lime groen - Fietsbel van aluminium en ABS. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model hebben we ook nog in meerdere kleuren.
Vanaf € 1.16
Fiets accessoires bedrukken | fiets accesoires bedrukt | goedkope fiets accesoires kopen | Lavistarelatiegeschenken.nl

Fiets accesoires bedrukken


Goedkope fiets accessoires bedrukt met uw eigen logo of naam ? Bij Lavista relatiegeschenken kunt u online diverse goedkope fiets accessoires kopen om te bedrukken.


Goedkoop online bestellen bedrukte fiets accessoires

                         
Online bestellen van fiets accessoires met naam of logo kan al vanaf eur 0,43 per fiets accessoire. Kies uw favoriete fiets accessoire en volg het bestelproces. U kunt uw fiets accessoire laten bedrukken met naam, logo of een combinatie van bedrijfsnaam en logo.

Informatie fiets accessoires bedrukken


Mocht u wat meer willen weten over het bedrukken van fiets accessoires en de prijs en kosten daarvan, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice Tel: 0344-745109 of neem contact op via het contactformulier
Nationaal ouderen fonds