Bedrukte Glazen

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 2.90 bij 72 stuks

Glazen bedrukken

Bij Lavista laat je glazen bedrukken voor allerlei gelegenheden. Heb je een restaurant, bar of andere horecagelegenheid? Dan komen bedrukte glazen in allerlei soorten en maten van pas. Zo maak je geheid een professionele indruk op je klanten. Heb je bedrukte glazen nodig voor een relatiegeschenk? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bedrukken glazen voor allerlei pakketten: koffie, thee, wijn of speciaal bier. De bedrukte glazen zijn dan een mooie toevoeging aan het door jou met zorg samengestelde cadeaupakket. Wij bedrukken altijd in hoge kwaliteit en zorgen daarbij voor een voordelige prijs.Longdrinkglas Cuba 270ml Transparant
Borrelglas, 28ml Songo transparant
Shot Glass 34 Ml Transparant
Longdrink Glas 270 Ml Transparant
Soffy  Glazen Mok 280 Ml Transparant
Bierglas Fluitje 180 Ml Transparant
Drinkglas 300ml Pongo transparant
Glazen beker 300 ml. Weingarten transparant
Theeglas New Delhi 200ml Transparant
Conisch glas, 300ml Rongo transparant
Classic Theeglas 250 Ml Transparant
Kenny Ii  Glazen Mok 340 Ml Wit
Bierglas Vaasje 350 Ml Transparant
Matglazen mok voor sublimatie Sublimatt transparant wit
Bierglas Vaasje Stapelbaar 340 Ml Transparant
Scott Waterglas 300 Ml Transparant
Forsa Mok Frosted, 3 Dl Wit
Kegelvormig glas, 470ml Tongo transparant
KleurBedrukte glazen met logo

Je laat de verschillende soorten glazen in ons assortiment bijvoorbeeld bedrukken met je logo. Hierbij kun je kiezen voor een logo in een enkele kleur, maar ook voor een logo in twee of meer kleuren. Het varieert per glas wat de opdrukmogelijkheden zijn en je vindt dus altijd glazen waarbij je de juiste hoeveelheid kleuren kunt kiezen. Glazen met logo zorgen voor een professionele uitstraling in horecagelegenheden en binnen bedrijven versterken ze het bedrijfsgevoel. Vrijwel alle glazen in ons assortiment hebben voldoende ruimte beschikbaar om een logo te laten drukken. Natuurlijk altijd in hoge kwaliteit!

Glazen met opdruk

Je kunt ervoor kiezen om glazen onbedrukt te bestellen. Dit kun je bijvoorbeeld doen voor intern gebruik in je bedrijf, maar ook voor horecagelegenheden zijn onbedrukte glazen handig. Wil je zorgen voor herkenbaarheid en een uniek glas? Dan laat je de glazen bedrukken met een ontwerp. Dit kan je logo zijn, maar je kunt ook kiezen voor een andere print. Je kunt bijvoorbeeld een leuke spreuk om de glazen drukken of kiezen voor een klein grafisch ontwerp om de aandacht mee te trekken. Bedrukte glazen zijn een mooie toevoeging voor iedere horecagelegenheid en zorgen ervoor dat je glazen eruit springen vergeleken met de concurrentie.

Mokken bedrukken

Bedrukte mokken kunnen van pas komen voor je bedrijf. Je laat mokken bedrukken met jouw logo of een ander ontwerp naar keuze. Als bedrijf kun je de mokken bijvoorbeeld intern gebruiken om het gebruik van papieren koffiebekertjes tegen te gaan en om het bedrijfsgevoel te versterken met bedrukte mokken. Een bedrukte mok is ook een leuk relatiegeschenk als onderdeel van een thee- of koffiepakket. Werk je in de horeca? Dan kunnen bedrukte mokken niet ontbreken in jouw zaak om warme dranken in stijl te serveren aan je gasten. Bedrukte mokken maken een professionele indruk.

Theeglazen met logo

Theeglazen zijn gemaakt om thee in te serveren en vooral een populair product om te bedrukken voor de horeca. In ons assortiment vind je diverse theeglazen, bijvoorbeeld theeglazen die onder iets smaller zijn en breder uitlopen naar boven of theeglazen die overal dezelfde breedte hebben. Op de transparante theeglazen druk je een logo of een ander ontwerp naar keuze. Het transparante glas zorgt ervoor dat je logo goed zichtbaar is. Zorg ervoor dat je een opdruk in een kleur kiest die ook goed te zien is wanneer het glas gevuld is met thee.

Wijnglazen met eigen ontwerp

Bedrukte wijnglazen komen van pas in iedere horecagelegenheid. In een restaurant serveer je een heerlijk glas wijn bij het eten en in een bar is wijn ook een populaire keuze. Door voor wijnglazen met een logo te kiezen, maak je een professionele indruk op je klanten en zorg je ervoor dat ze jouw bedrijfsnaam minder snel vergeten. Tijdens het drinken van hun wijn worden je gasten steeds aan je bedrijfsnaam herinnert, waardoor deze beter blijft hangen. In ons assortiment vind je verschillende wijnglazen, bijvoorbeeld met een inhoud van 290 milliliter of 320 milliliter.

Shotglaasjes bedrukken

Shotglaasjes laat je bedrukken voor jouw bar of club bij Lavista. We bedrukken shotglaasjes in hoge kwaliteit met jouw ontwerp. Zo maak je een goede indruk op je gasten wanneer ze een shotje bestellen. Je kiest bijvoorbeeld voor klassieke shotglaasjes met een massieve bodem en een inhoud van 34 milliliter. Deze glaasjes kun je onbedrukt bestellen, met een opdruk in maximaal vier kleuren of met een imitatie ets. Shotglaasjes kunnen ook bedrukt worden voor relatiegeschenken, waarbij je ze met een mooie fles drank cadeau doet.

Koffieglazen met logo

Bedrukte koffieglazen met logo zijn ideaal voor iedere bar, koffiezaak en ieder restaurant. In een koffieglas serveer je een kop koffie in stijl en heeft het drankje een elegantere uitstraling dan in een mok. We verkopen allerlei soorten koffieglazen, bijvoorbeeld voor een kop zwarte koffie of juist een groter glas voor een latte macchiato. Bedrukte koffieglazen zijn ook leuk wanneer je een koffiepakket als relatiegeschenk wilt geven. Je kiest bijvoorbeeld voor verschillende koffiesoorten in combinatie met een mooi koffieglas met logo. Daar maak je je relaties blij mee!

Bierglazen met opdruk

In veel bars en restaurants is bier een van de drankjes die het meeste besteld worden. Zorg ervoor dat je een glas bier in stijl kunt serveren door te kiezen voor bedrukte bierglazen. In ons assortiment vind je verschillende soorten bierglazen, bijvoorbeeld een fluitje of een bierglas met voet. Je kiest dus passend bij iedere biersoort een geschikt glas uit. Op de bierglazen laat je je logo of een ander ontwerp drukken. Deze herkenbare glazen maken indruk op je gasten en zorgen ervoor dat je bedrijfsnaam wordt onthouden. Bedrukte bierglazen kun je ook gebruiken in een relatiegeschenk, zoals bijvoorbeeld een bierpakket met verschillende soorten speciaal bier.

Glazen in hoge kwaliteit laten bedrukken

Bij Lavista bedrukken we alle glazen in hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Per glas kun je precies zien welke mogelijkheden er zijn qua opdruk. Sommige glazen kunnen in maximaal twee kleuren worden bedrukt, terwijl je andere glazen in vier kleuren of zelfs in full colour kunt bedrukken. We bieden verschillende druktechnieken aan bij verschillende producten, zodat het ontwerp altijd in hoge kwaliteit op het product gedrukt kan worden. Hierbij zijn de kosten per druktechniek en oplage duidelijk aangegeven, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wanneer er sprake is van instelkosten, zie je dat altijd terug.