Miniatuur vrachtwagen bedrukken

Wil je een miniatuur vrachtwagen bedrukken? Dat kan! Je hebt de keuze uit verschillende schaalmodellen, zoals een miniatuur bestelbus en miniatuur truck. Je kunt de miniatuur vrachtwagen laten bedrukken aan beide zijden van de oplegger, bijvoorbeeld met een logo of bedrijfsnaam. Met een gepersonaliseerde miniatuur vrachtwagen op schaal heb je een uniek relatiegeschenk voor personeel, werknemers en andere relaties, bijvoorbeeld in de logistiek- en transportwereld.Miniature vehicle Delivery van

Miniatuur bestelbus
  • Drukmethode: Op Aanvraag

Prijs op aanvraag

Miniature vehicle "MAN Truck", white

Mini vrachtwagen van het merk 'MAN'
  • Drukmethode: Op Aanvraag

Prijs op aanvraag

Miniature truck "Mercedes Actros MP4", white

Miniatuur truck 'Mercedes Actros MP4'
  • Drukmethode: Op Aanvraag

Prijs op aanvraag

Miniatuur vrachtwagen wit

Miniatuur truck
  • Drukmethoden: Tampondruk en Digitale print
  • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 2.68

Truck mini wit

Truck mini
  • Opdrukbaar in 3 methoden
  • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 4.28

Prijs per stuk
€ 0€ 4.3
Kleur
(2)
Materiaal
(1)
(1)

Miniatuur vrachtwagen laten maken

miniatuur vrachtwagen laten maken Je kunt bij ons een eigen miniatuur vrachtwagen laten maken. Meest verkocht zijn de goedkope miniatuur vrachtwagens met een cabine van metaal en een oplegger van kunststof. De vrachtwagen kan ook echt rijden, aangezien de wielen kunnen ronddraaien. Op deze manier zijn de bedrukte miniatuur vrachtwagens ook leuk om weg te geven aan relaties met kinderen, zodat de kinderen het kunnen gebruiken als speelgoed.

Miniatuur vrachtwagen laten bedrukken

Wij kunnen de miniatuur vrachtwagen bedrukken op de linker- en/of rechterzijde van de oplegger. Het is mogelijk om de volledige zijkanten te bedrukken in full colour. Veel gekozen opdrukken zijn een afbeelding, bedrijfsnaam of logo. De opdruk methodes die wij hanteren voor het bedrukken van een miniatuur vrachtwagen zijn een digitale print en een tampondruk.

Model vrachtwagen op schaal laten maken

miniatuur vrachtwagen bedrukken Deze goedkope miniatuur vrachtwagens hebben standaard een schaal van 1:87. Bij deze schaal is de echte versie 87 keer groter dan het model. Om je een beter idee te geven van de afmetingen, is het beter om de afmetingen in millimeters te communiceren: 192 x 30 x 45 mm.

Meer weten over gepersonaliseerde miniatuur vrachtwagens?

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie over gepersonaliseerde miniatuur vrachtwagens of wil je andere speelgoed bedrukken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan iedere werkdag opnieuw voor je klaar en onze medewerkers kunnen niet wachten om al je vragen te beantwoorden. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat. Miniatuur vrachtwagen laten maken? Dat doe je bij Lavista Relatiegeschenken!

Veelgestelde vragen

Als je zoveel mogelijk bedrukte miniatuur vrachtwagens uit je budget wilt halen, kies dan voor de goedkope miniatuur vrachtwagen met een cabine van metaal en een oplegger van kunststof. Laat de oplegger van de miniatuur vrachtwagen bedrukken met een naam in enkele kleuren en je hebt de goedkoopste prijs.

De prijs voor het laten maken van een gepersonaliseerde miniatuur vrachtwagen is afhankelijk van meerdere factoren, zoals het aantal en de bedrukkingstechniek. Hoe hoger het aantal, hoe hoger de korting op de stukprijs. Daarnaast geldt over het algemeen de regel dat een opdruk in enkele kleuren goedkoper is dan een full colour bedrukking.

Het is tegen meerprijs eventueel ook mogelijk om een ander voertuig op schaal te laten maken, zoals een bus of personenauto. Je kunt dan zelf de afmetingen of schaalverhouding kiezen, bijvoorbeeld miniatuur vrachtwagens schaal 1:50. Bij een model vrachtwagen laten maken kun je ook de kleur van de cabine en de oplegger kiezen.