Klemborden bedrukken

Bedrukte klemborden geven je bedrijf zichtbaarheid op een originele manier en is een praktisch geschenk. Je kan bij ons klemborden bedrukken en personaliseren met je logo of ander ontwerp. Je klembord met logo is al vanaf 25 stuks beschikbaar voor een scherpe prijs met keuze uit verschillende materialen en drukmethoden.Clippa Klembord Natuurlijk

Clippa Klembord
 • Drukmethoden: Tampondruk en Zeefdruk
 • Bedrukking in maximaal 3 kleuren

v.a. € 1.28

klembord A4 beige

klembord A4 Mirto
 • Drukmethoden: Zeefdruk en Transfer
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren

v.a. € 1.35

A4 bamboe klembord Clipbo hout

A4 bamboe klembord Clipbo
 • Opdrukbaar in 3 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 3.37

Aloopy Custom Made A4 Clipboard Zilver

Aloopy Custom Made A4 Clipboard
 • Drukmethode: Custom made UV led print
 • Drukafmeting: 230 x 315 mm

v.a. € 6.44

Klemborden bedrukken, is dat nog van deze tijd?

Er gaat veel digitaal, maar dat wil niet zeggen dat er nooit meer de met de hand geschreven wordt. Een klembord bedrukken en personaliseren met logo of ontwerp is juist van deze tijd, want niet al het goede gaat verloren. Het komt nog vaak genoeg voor dat er mensen staand schrijven, zoals bij het afnemen van een enquête, maken van notities of bij het invullen van een formulier. Een klemmap bedrukken is onderscheidend, uniek en origineel, waarbij er veel ruimte is om er een stempel op te drukken om je bedrijfsidentiteit te versterken.

Voordelen klemmap bedrukken

De keuze voor een klembord met logo is perfect om je bedrijf op te laten vallen, want de klemmap biedt voor de zichtbaarheid een zee aan ruimte. Het drukoppervlak maakt het mogelijk om volop reclame te maken voor je bedrijf. Dit maakt het tot een promotioneel geschenk voor allerlei relaties, van klanten tot samenwerkende partners, maar ook tot een praktisch cadeau voor je personeel.

Handig in gebruik

Een klemmap met logo heeft in het gebruik als voordeel dat papieren stevig op de plek blijven zitten. Schuif het papier onder het geopende klemmetje en klik deze dicht met een enkele handbeweging. Het is wat dat betreft een gebruiksvriendelijk systeem dat bij ons in vele uitvoeringen verkrijgbaar is.

 • Veel ruimte op drukoppervlak
 • Gebruiksvriendelijk en praktisch
 • Leverbaar in vele uitvoeringen
 • Diverse drukmethoden

Klembord met logo: keuze voor duurzaam materiaal

Bij het maken van bedrukte klemborden bieden wij je de keuze uit meerdere soorten materialen. Dat maakt het voor jou gemakkelijk en bovendien verantwoord om bijvoorbeeld voor een klemmap de keuze op duurzaam materiaal te laten vallen. Wij hebben onder meer klemborden, die gemaakt zijn van gerecycled papier. Dit zijn bovendien de goedkoopste klemmappen in ons aanbod. Zo maken wij ook gebruik van andere duurzame materialen, zoals van bamboe en gerecycled karton. Verder is het mogelijk om de keuze te laten vallen op een custom made cllipboard van geborsteld aluminium. Deze zijn in kleine en grote oplages te bestellen en door ons te laten bedrukken van een schitterende UV-LED bedrukking.

Druktechnieken voor klemborden bedrukken

Het soort materiaal dat je kiest voor een bedrukt klembord met logo bepaalt welke druktechnieken er zijn. Naast de custom made UV-LED bedrukking voor het aluminium klembord, passen wij voor de overige klemmappen andere technieken toe. Bijvoorbeeld tampondruk en zeefdruk voor de klemborden van gerecycled papier en zeefdruk en transfer voor de klemmap van gerecycled karton. De bamboe klemmappen zijn te bedrukken met zeefdruk, digitale print en door middel van lasergraveren. Na akkoord op de drukproef die je ontvangt, gaan wij aan de slag met de bedrukking.

Handige kantoorartikelen voor notities

Naast klemborden bieden we nog veel meer kantoorartikelen die je helpen bij het maken van notities. Onze schrijfmappen met logo geven je een professionele uitstraling en zijn ideaal voor vergaderingen. Gepersonaliseerde notitieblokken zijn perfect voor het maken van snelle notities. En bedrukte schrijfwaren, zoals pennen en potloden, maken het mogelijk om de notities of aantekeningen op papier te zetten.

Wij helpen je verder

Wij helpen je graag verder, zo ook als je een afwijkend aantal wilt bestellen of als je meer informatie wilt over klemborden bedrukken. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat.

Mevr. Smit
10
"Perfect! - Na het plaatsen van de gepersonaliseerde bestelling ontving ik meteen een bevestiging met de werkwijze. Al snel daarna volgde de proefdruk. Na akkoord werd ons product zeer snel geleverd. Top!"
Wannes
10
"Vriendelijk en goed geholpen! - Al twee jaar op rij bedrukte aanstekers besteld.Steeds goed geholpen met staaltjes ect. Top!"
Veerle
10
"Uitstekende service - Duidelijke, hulpvaardige communicatie en snelle levering. De volgende keer bestellen we opnieuw bij jullie."