Bedrukte Potloden

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 0.10 bij 2500 stuks

Potloden bedrukken

Bedrukte potloden zijn ideaal om mee te nemen naar evenementen. Bezoekers kunnen tijdens het evenement je potlood met logo gebruiken en nemen het bedrukte potlood na afloop mee naar huis. Bij Lavista laat je potloden bedrukken met jouw logo of een ander ontwerp naar keuze. Potloden zijn een erg voordelig promotiemiddel waar mensen ook echt gebruik van kunnen maken. We bedrukken de potloden in hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Naast potloden die je gratis uitdeelt op evenementen, verkopen we ook werkpotloden die bijvoorbeeld handig zijn voor medewerkers in de bouw.Miniature Potlood Bruin
Minik Mini Potlood Geel

Godiva Potlood Oranje

Togi Potlood Zwart

Melart Potlood  Blauw

Freja  Potlood Grijs
Potlood met gum Stomp oranje
Cornwell  Potlood Ecru
Barter  Mini-Potlood Ecru
Ateneo  Potlood Licht Blauw

Topic Naturel Potlood Hout
Topic Gelakt Potlood Rood

SABA potlood met gum Blauw

SABA potlood met gum en geslepen punt Peekay lichtblauw

Pampa Potlood  Wit

Rizzoli  Potlood Licht Blauw

Pencil Potlood Hout

Sharp Potlood Zilver

Kleur


Bedrukte potloden met logo

Je laat potloden bedrukken met je logo bij Lavista. Wanneer je potloden laat bedrukken, is het belangrijk om rekening te houden met het drukoppervlak. Over het algemeen kun je op een potlood een lang en dun ontwerp laten drukken, dus in de lengte van het potlood. Dit kan dus je logo zijn in combinatie met je bedrijfsnaam of andere informatie die je graag kwijt wilt op het potlood. Houd er bij het ontwerpen altijd rekening mee dat de potloden geslepen worden en je ontwerp dus bij langer gebruik langzaam verdwijnt. Druk daarom de belangrijkste informatie altijd aan de bovenkant van het potlood, zodat het lang zichtbaar blijft.

Potloden met opdruk

De potloden hebben over het algemeen een lang en dun drukoppervlak en dus kun je naast je logo ook andere informatie op de potloden laten drukken. Je combineert je logo bijvoorbeeld met het adres van je website of het adres van je winkel of lokale bedrijf. Een andere optie is om te kiezen voor een spreuk of slogan. Bij ieder ontwerp is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat het potlood geslepen worden en het ontwerp stukje bij beetje verdwijnt. Potloden zijn een voordelig promotiemiddel waar mensen relatief lang gebruik van kunnen maken.

Potloden in diverse kleuren

In ons assortiment vind je bedrukbare potloden in alle kleuren van de regenboog. Hoewel het potlood zelf over het algemeen grijs is, kan de kleur van de buitenkant verschillen. Je kiest bijvoorbeeld voor paars, hout, wit of geel. De potloden met logo zijn verkrijgbaar in een hoekige vorm maar ook rond. Wanneer je voor een gekleurd potlood kiest, is het belangrijk dat de kleur aansluit bij je bedrijf of bij de boodschap die je op het potlood drukt. Wanneer geel een huisstijlkleur van jouw bedrijf is, past een geel potlood hier perfect bij. Houd er ook rekening mee dat het ontwerp past bij de kleur van het potlood.

Potloden met gum bedrukken

Een deel van de potloden in ons assortiment is aan de bovenkant voorzien van een gummetje. Dit is handig wanneer je een fout maakt tijdens het schrijven of tekenen. Je kunt dit met hetzelfde voorwerp uitgummen en hoeft niet op zoek te gaan naar een gum in je etui. Potloden met gum laat je bedrukken met je logo, het adres van je website of een ander ontwerp naar keuze. Zowel onder volwassenen als kinderen zijn potloden met een gum populair. Je kiest uit verschillende kleuren en modellen en kunt bijvoorbeeld zelfs voor een flexibel potlood met gum kiezen. Dit is leuk voor kinderen, omdat ze hiermee kunnen spelen.

Werkpotloden met logo

Werkpotloden worden in allerlei beroepen in de bouw gebruikt. Ze worden ook wel timmermanspotloden genoemd en kunnen bedrukt worden met een logo of een ander ontwerp naar keuze. Wanneer je in de bouw werkzaam bent, kun je ervoor kiezen om werkpotloden te laten bedrukken voor al je medewerkers. Zo voorzie je ze van een basisbehoefte in hun werk en maak je tegelijkertijd een professionele indruk richting klanten. Bedrukte werkpotloden met een logo zijn ook een mooi promotiemiddel voor bijvoorbeeld bouwbedrijven. Zo help je amateurklussers een handje op weg met een origineel cadeau.

Mini potloden bedrukken

Een houten mini potlood is ideaal om te gebruiken tijdens evenementen. Je deelt de mini potloden uit onder de deelnemers, zodat ze aantekeningen kunnen maken tijdens het evenement en na afloop nemen ze de potloden mee naar huis. Je laat de mini potloden bedrukken met je logo of andere bedrijfsinformatie die je onder de aandacht wilt brengen. Mini potloden zijn ook handig voor in bouwmarkten, waar klanten af en toe iets moeten meten of een aantekening willen maken. Zo help je ze bij deze behoefte en maak je vervolgens een tijd lang reclame bij deze klant die het bedrukte potlood mee naar huis neemt.

Houten potloden bedrukken

Houten potloden hebben een natuurlijk uitstraling en zijn verkrijgbaar in diverse maten. Je kiest bijvoorbeeld voor houten mini potloden, houten timmermanspotloden of voor houten potloden met een gum. Een andere opties is een houten potlood met een gekleurde top. Je hebt de keuze uit diverse kleuren en zorgt er zo voor dat de kleur van de top past bij je ontwerp. Op zoek naar duurzame potloden? Dan kies voor een houten potlood dat honderd procent biologisch is. Je laat alle soorten houten potloden bedrukken met jouw logo of een ander ontwerp naar keuze.

Antibacteriële potloden bedrukken

Antibacteriële potloden zijn een mooi item om cadeau te doen. Een potlood wordt vaak door meerdere mensen gebruikt of iemand vraagt je om het potlood te lenen. Dan is het prettig om te weten dat je potlood antibacterieel is en je je dus geen zorgen hoeft te maken over bacteriën. Bij Lavista bestel je witte antibacteriële potloden met een gummetje aan de bovenkant. Je laat de potloden in maximaal vier kleuren bedrukken met een ontwerp naar keuze. Hiervoor maken we gebruik van de techniek tampondruk en we zorgen voor een opdruk in hoge kwaliteit.

Goedkoop potloden bedrukken

Potloden zijn voordelige items om gratis uit te delen. Dit maakt potloden dan ook tot een populair product om te laten bedrukken met een logo of een ander ontwerp. In ons assortiment vind je veel verschillende modellen voordelige potloden die je goedkoop laat bedrukken. Je kunt zien hoeveel de potloden kosten bij een bepaalde oplage en een bepaalde druktechniek. Ook is het vooraf duidelijk of er instelkosten van toepassing zijn. Je weet dus altijd voor de bestelling waar je aan toe bent en komt niet voor onaangename verrassingen te staan.