Vlaggenlijnen bedrukken

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 6.87 bij 50 stuks

Vlaggenlijnen bedrukken

Wanneer u vlaggenlijnen wilt laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo, dan bent u bij Lavista Relatiegeschenken.nl van harte welkom. Wij bieden u een mooi assortiment vlaggenlijnen om te laten bedrukken met uw unieke ontwerp. Wij bedrukken de vlaggenlijnen volledig op basis van uw wensen en voorkeuren.Wimpellijn 5 meter | Papier 150 gram
Vlaggenlijn Papier 150 g/m2
Wimpellijn papier 200 g/m2
Vlaggenlijn papier 300 g/m2
Vlaggenlijn papier 200 g/m2
Vlaggenlijn FLAMSTOP 120 g/m2
Vlaggenlijn FLAMSTOP 190 g/m2
Vlaggenlijn kunststof Yupo 116 g/m2
Vlaggenlijn papier 150g/m2 kleine oplage
Vlaggenlijn papier 200 g/m2 kleine oplage
Wimpellijn FLAMSTOP 120 g/m2 kleine oplage
Vlaggenlijn FLAMSTOP 120 g/m2 kleine oplage
Wimpellijn FLAMSTOP 190 g/m2 kleine oplage
Vlaggenlijn FLAMSTOP 190 g/m2 kleine oplage
Wimpellijn papier 300 g/m2 kleine oplage
Vlaggenlijn papier 300 g/m2 kleine oplage
Wimpellijn kunststof Yupo 116 g/m2 kleine oplage
Vlaggenlijn kunststof kleine oplage

Vlaggenlijnen

Valt er binnenkort iets te vieren binnen uw onderneming of bij u privé? Een vlaggenlijn bedrukken is een van de manieren om uw woning of bedrijfspand te versieren tijdens deze vrolijke gebeurtenis. Het is heel eenvoudig om online een bedrukte vlaggenlijn te bestellen, waarbij u de keuze heeft uit verschillende soorten en materialen vlaggen. U kunt een vlaggenlijn ook bedrukken als promotiemateriaal! Staat u bijvoorbeeld binnenkort op een grote beurs of organiseert u een cursus binnen uw bedrijf? Met een bedrukte vlaggenlijn kunt u uw bedrijfsnaam en bedrijfslogo onder een groot publiek verspreiden. Een vrolijke vlaggenlijn zal immers al snel de aandacht van mensen trekken. Denkt u zich eens in hoeveel mensen uw organisatie voorbij zien komen!

Een vlaggenlijn bedrukken: hoe werkt het?

In ons assortiment vindt u verschillende soorten vlaggenlijnen, waarbij de vlaggenlijnen verschillen in formaat en materiaal. Over het algemeen zijn de bedrukte vlaggenlijnen vijf meter lang, waarmee u een groot deel van een ingang, een kraampje of een kamer kunt versieren. Mocht u een grotere ruimte willen versieren, dan kunt u er vanzelfsprekend ook voor kiezen om meerdere vlaggenlijnen te bedrukken. Een aantal vlaggenlijnen in ons assortiment hebben een brandvertragende werking, wat zeker voor ondernemers belangrijk kan zijn met het oog op de regels voor brandpreventie in bedrijfspanden.

Wanneer u de juiste vlaggenlijn gevonden heeft kunt u deze bestellen in verschillende uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een, twee, drie of vier kleuren, of bestel de vlaggenlijn full-color. Na het kiezen van de juiste vlaggen en het aantal kleuren kunt u de opdruk selecteren. Hierbij heeft u de keuze tussen een losse tekst en een logo. Hoe versiert u uw vlaggenlijn? Na het bevestigen van de bestelling wordt de bedrukte vlaggenlijn binnen een paar werkdagen bij u afgeleverd!

Combineer verschillende feestartikelen

Een bedrukte vlaggenlijn is een van de feestartikelen die u kunt bestellen voor een feestelijke gebeurtenis. Er zijn echter nog verschillende andere feestartikelen die u kunt laten bedrukken om het feest des te groter te maken! Denk bijvoorbeeld aan plastic champagneglazen met uw logo of bedrijfsnaam, feestelijke hoedjes voor tijdens festiviteiten of ballonnen die u bedrukt. Ook dergelijke bedrukte feestartikelen kunt u eenvoudig bij ons bestellen. Net als de bedrukte vlaggenlijnen zijn ook deze feestartikelen goed te gebruiken tijdens een cursus binnen uw organisatie, een beurs, enzovoorts. Zo valt u als organisatie direct op en kunt u de naamsbekendheid van uw organisatie verder vergroten!