Batterijen bedrukken

Batterijen bedrukken die altijd van pas komen op een moment dat er energie voor een apparaat nodig is. Dat is een relatiegeschenk waar iedereen blij mee is maken. Bovendien is het met je logo erop gedrukt een subtiele manier van promotie. Lavista Relatiegeschenken heeft verschillende uitvoeringen beschikbaar van de beste kwaliteit. Laat door ons voor jouw bedrijf batterijen bedrukken met je logo of bedrijfsnaam voor een scherpe prijs.Batterij | UM 4 super heavy duty
Batterij type um4 (aaa) Bitra 4 | Goedkoop bestellen
Batterij bestellen
Batterij | type um3 (aa) | Bitra 3
Kleur

Batterijen bedrukken met eigen logo

Er is voor allerlei apparaten een batterij nodig, variërend van een radio die meegaat naar de bouwplaats tot een klok en van draadloze toetsenborden tot speelgoed. Daarom is batterijen bedrukken met eigen logo of bedrijfsnaam ook een perfect idee. Je maakt reclame op het moment dat je een klant met dit kleine geschenk verrast en op het moment dat de batterij daadwerkelijk nodig is.

Batterijformaten: AA

Het is bij het bedrukken van batterijen uiteraard mogelijk om rekening te houden met het formaat. Wij hebben onder meer de meest gangbare batterijformaten in het aanbod opgenomen, zoals met het AA of AAA formaat. De AA-batterijen komen overigens in het dagelijks gebruik het meeste voor. Dit zijn de zogenoemde penlites die en onder meer geschikt zijn om te gebruiken voor bureauklokjes net als voor afstandsbedieningen voor de televisie, zaklampjes en draadloze muizen.

AAA-batterijen bedrukken

Het is als je door ons batterijen laat bedrukken eveneens mogelijk om voor AAA-batterijen te kiezen. Dit zijn microbatterijen die net wat kleiner zijn uitgevoerd dan de penlites. Ook dit formaat wordt veel gebruikt voor de meest uiteenlopende apparaten, zoals voor koptelefoons, draadloze systemen en speelgoedapparaten. Het verschil tussen AA-batterijen en AAA-batterijen is de afmeting. Daarom zijn de verschillende batterijen niet onderling uitwisselbaar voor gebruik in een specifiek apparaat.

Batterij toevoegen aan items

Lavista Relatiegeschenken biedt naast de mogelijkheid van bedrukking, om een batterij als zelfstandige giveaway te gebruiken nog een optie. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de batterij tegen meerprijs toe te voegen bij de betreffende items die daarvoor geschikt zijn. Daarbij heb je de keuze om de batterij in het item te laten plaatsen of in een geschenkverpakking te laten opnemen. Informeer gerust naar de mogelijkheden, want er zijn verschillende opties voor batterijen bedrukken of in combinatie als toevoeging bij andere items.

Al verkrijgbaar vanaf 250 stuks

Wij voorzien in verschillende opties voor batterijen bedrukken en het minimale aantal standaard te bestellen stuks hangt af van de uitvoering. Naast het minimale aantal van 250 stuks zijn er bijvoorbeeld uitvoeringen die vanaf 500 stuks of vanaf 1.000 stuks zijn te bestellen. Als je een afwijkend aantal wilt bestellen, raden wij aan om even contact met ons op te nemen om je wensen te bespreken.

Profiteer van onze uitstekende service

Wij maken het je graag gemakkelijk om een bestelling te plaatsen voor het bedrukken van batterijen. Daar is ons complete bestelproces op ingericht en als je vragen hebt dan is het altijd mogelijk om even contact op te nemen. Wij helpen je namelijk graag verder en zijn zowel telefonisch als via de chat en per email te bereiken. Je hebt bovendien twee opties. Wil je online bestellen dan vul je simpelweg de gevraagde gegevens in en doorloop je met zes eenvoudige stappen het bestelproces. Op het moment dat je bestelling online is voltooid, komt de order bij ons binnen en gaan wij zo snel mogelijk voor je aan de slag. De andere optie is dat je niet direct een bestelling plaatst, maar eerst een gepersonaliseerde offerte aanvraagt. In dit geval vul je eveneens de gevraagde gegevens in om daarna van ons een scherp geprijsd aanbod op maat te krijgen voor het bedrukken van batterijen.