Asbakken bedrukken

Asbakken bedrukken om uit te delen en daarmee een bijdrage leveren aan het schoonhouden van de straat. Wij hebben in ons aanbod de perfecte oplossing beschikbaar om sigarettenpeuken in uit te drukken om vervolgens mee te nemen en in een prullenbak leeg te gooien. Een draagbare asbak is tegenwoordig een duurzame oplossing voor rokers die geen overblijfselen op straat, op het strand of op welke locatie dan ook achter willen laten. Kies je voor asbakken bedrukken om deze weg te geven dan maak je daar als bedrijf natuurlijk impact mee.Strandasbak bedrukken

Strand asbak senegal

Pocket asbak bedrukken

BIC pocket asbak | Bedrukt met logo
Pocket asbak | BIC | Kraft
Pocket Asbak
Zorr asbak | Sleutelhanger | Metaal

Kleur

Draagbare asbakken bedrukken

Asbakken bedrukken die draagbaar zijn, hebben een compacte vorm en zijn gemakkelijk in een jaszak of tas mee te nemen. Wil je extra impact maken met je bedrijf dan is het ook mogelijk om tegelijkertijd aanstekers goedkoop te bedrukken. Naast goedkope aanstekers hebben wij ook BIC aanstekers, metalen aanstekers of wegwerpaanstekers. Beide items zijn onmisbaar voor de bewuste rokers. De compacte vorm van de portable asbakken biedt overigens meer dan genoeg ruimte om je logo er op een opvallende manier op te laten bedrukken. Het is eveneens mogelijk om voor een tekst of afbeelding te kiezen om op een creatieve manier een bedrukte asbak als reclamemiddel in te zetten.

Kies je favoriete uitvoering

Laat je asbakken bedrukken door Lavista Relatiegeschenken dan weet je zeker dat je een favoriete uitvoering kan kiezen. Ons aanbod is namelijk zeer divers samengesteld, waarbij de vorm, het materiaal en het formaat variëren. Ook qua kleur heb je bij een aantal van de asbakken een ruime keuze uit onder meer blauw, rood, groen, oranje, geel, wit en zwart. De uitvoering met betrekking tot het design verschilt van kleine pocket asbakken met een schuiflade tot een asbakje dat in een sleutelhanger is verwerkt. Zo kan je ook asbakken laten bedrukken die de vorm hebben van een klein portemonneetje met brandwerende bekleding. Of kan je voor de zomer zogenoemde strandasbakken bestellen die over een handig pootje beschikken dat in het zand is te duwen.

Goedkoop asbakken bedrukken

Het hoeft niet duur te zijn om impact te maken als bedrijf, want goedkoop asbakken bedrukken hoort bij ons uiteraard tot de opties. Er is wat dat betreft voor ieders budget een geschikte optie om zo voordelig mogelijk uit te zijn. Overigens bieden wij zowel voor kleine als voor grote oplagen de mogelijkheid om goedkoop asbakken te bedrukken. Dat is zelfs al mogelijk vanaf 100 stuks in een kleine oplage tot meer dan 10.000 stuks als grote oplage.

Variatie in drukmethode

Bij asbakken bedrukken, maken wij altijd de keuze voor de efficiëntste drukmethode. Het hangt daarbij van het materiaal af welke druktechniek in kwestie het beste is toe te passen. Er zijn bijvoorbeeld draagbare asbakken die wij uitsluitend op basis van zeefdruk bedrukken. Zo zijn er ook asbakjes waarbij je de optie hebt om zelf een keuze te maken voor een drukmethode, zoals bij de asbak sleutelhanger. Hierbij heb je de keuze uit tampondruk, lasergraveren of digitale print.

Snel geleverd na akkoord drukproef

Het bestelproces voorziet in optimaal gemak en als wij de informatie binnenkrijgen, maken wij een drukproef. Deze digitale drukproef krijg je per mail toegezonden en ga je akkoord dan zorgen wij daarna voor een snelle levering. De verzending vindt namelijk al binnen acht werkdagen plaats nadat je akkoord hebt gegeven.

Gratis offerte aanvragen

Wil je een offerte aanvragen voordat je een bestelling bij ons doet voor bedrukte asbakken? Wij voorzien je gratis van een vrijblijvende gepersonaliseerde prijsopgave met de scherpste prijs. Als je afwijkende aantallen of bedrukkingen wenst, raden wij je overigens altijd aan even contact met ons op te nemen. Dat kan op verschillende manieren, zoals via de chat, telefonisch of per email. Wij helpen je graag.