Asbakken bedrukken

Wil je asbakken laten bedrukken? Een verstandige keuze, want je wilt niet dat rokers hun as en sigaretten op straat achterlaten. Ze worden niet alleen gebruikt bij feestjes en partijen waar buiten gerookt mag worden, maar ook bij bedrijven waar rokers actief zijn. Hierdoor lever je dan ook direct een bijdrage aan een schoner straatbeeld en geef je als bedrijf het goede voorbeeld. Bij Lavista heb je de keuze uit glazen asbakken, pocket asbakken, wegwerp asbakken, strand asbakken en nog veel meer. De goedkope asbakken zijn verkrijgbaar in iedere kleur. Wij kunnen de asbakken bedrukken of asbakken graveren met een logo, naam, foto of andere opdruk. Neem snel een kijkje in ons assortiment met asbakjes.Strandasbak Bedrukken

Cleansand Strand Asbak

Onbedrukt € 0.17 per stuk (1000 stuks)

Bedrukt € 0.35 per stuk (500 stuks)

Vanaf € 0.19

Senegal Strand Asbak Blauw

Senegal Strand Asbak

Onbedrukt € 0.38 per stuk (500 stuks)

Bedrukt € 0.85 per stuk (250 stuks)

Vanaf € 0.45

BIC pocket asbak | Bedrukt met logo

BIC pocket asbak | Bedrukt met logo

Bedrukt € 0.56 per stuk (5000 stuks)

Vanaf € 0.45

Pocket asbak | BIC | Kraft

Pocket asbak | BIC | Kraft

Bedrukt € 0.52 per stuk (10000 stuks)

Vanaf € 0.51

Pocket asbak bedrukken

Pocket asbak onbedrukt

Onbedrukt € 0.59 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 1.09 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 0.51

Pocket Asbak

Pocket asbak bedrukken

Bedrukt € 2.46 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 1.45

Zorr asbak | Sleutelhanger | Metaal

Zorr asbak | Sleutelhanger | Metaal

Onbedrukt € 2.68 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 3.44 per stuk (100 stuks)

Vanaf € 2.38

Prijs per stuk
€ 0.10€ 2.40
Kleur
(3)
(1)
(2)
(3)
(1)
(3)
(3)
(2)
(3)
Materiaal
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Merk
(1)

Diverse soorten asbakken personaliseren

Je hebt bij Lavista de keuze uit een ruim assortiment aan asbakken. Van goedkope asbakken tot glazen asbakken en van wegwerp asbakken tot strand asbakken. Ook voor dichte asbakken, zodat het as niet wegwaait, kun je bij ons terecht. Wij kunnen deze asbak bedrukken met een naam, logo, foto of andere opdruk. We bespreken de verschillende soorten asbakken.

Goedkope asbak met naam

Onze goedkope asbakken worden gemaakt van melamine materiaal. Dit materiaal is goedkoop, hittebestendig en verkrijgbaar in diverse basiskleuren uit voorraad. Laat deze goedkope asbak bedrukken als je zoveel mogelijk stuks voor je budget wilt.

Glazen asbak met logo

Wil je iets meer luxe? Kies dan voor een asbak van glas. Deze zijn rond en hebben verschillende inkepingen om een sigaret in te plaatsen. Je kunt kiezen uit glazen asbakken met helder glas en frosted glas. Wij kunnen deze asbakken bedrukken op de buitenrand, zodat de opdruk zichtbaar is als deze op tafel staat.

Wegwerp of pocket asbak bedrukken

De wegwerp asbak of pocket asbak zijn extra handig voor onderweg. Door deze draagbare asbak weg te geven als promotiemateriaal of relatiegeschenk, stimuleer je rokers om het as in de zakasbak te deponeren in plaats van op straat of in een prullenbak en zorg je voor een schoon straatbeeld.

Asbakken in allerlei kleuren

De hierboven besproken asbakken zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. De meeste basiskleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Wil je liever een asbak in een andere kleur, zoals de PMS kleur van je huisstijl of branding van je bedrijf, dan is dat ook mogelijk. Laat de gekleurde asbakken bedrukken met een logo en maak het rokers makkelijk om hun sigaretten en as netjes te kunnen achterlaten.

Asbak bedrukken of asbak graveren

Als je een asbak wilt inzetten als promotiemateriaal, relatiegeschenk of cadeau, dan raden wij aan om de asbak van een logo, naam of foto te voorzien. Wij kunnen de asbakken bedrukken op de buitenste rand, bijvoorbeeld van de glazen asbakken of goedkope asbakken, zodat de reclame goed zichtbaar is als de asbak op tafel staat.

Naast dat je bij Lavista de mogelijkheid hebt om een asbak te bedrukken bieden we je ook een andere mogelijkheid aan: asbak graveren. Wanneer je namelijk de voorkeur geeft aan een uniek en wat luxer design, dan is een gegraveerde asbak de juiste keuze. Het voordeel van een gravering is dat deze slijtvast is en daardoor vaak langer meegaat dan een bedrukking. Wij kunnen vrijwel iedere gravering die je in gedachte hebt werkelijkheid maken. Laat je creativiteit dan ook zeker de vrije loop gaan en zorg voor onvergetelijke asbakken.

Gepersonaliseerde asbak als relatiegeschenk

Tegenwoordig wordt een schoon milieu alsmaar belangrijker en het is goed als organisaties hier hun steentje aan bijdragen. Het is dan ook een slim idee om te kiezen voor een asbak met naam, zodat iedereen weet wie deze bijdrage levert. Bij Lavista zijn we dan ook in staat om iedere bedrijfsnaam op een asbak te bedrukken en uiteraard kan je zelf het ontwerp en de voorkeuren aan ons doorgeven. Hierdoor wordt het mogelijk om de stijl van de bedrukking aan te laten sluiten op de huisstijl van je organisatie, waardoor het nog maar eens duidelijk wordt dat jouw organisatie een schoon milieu hoog in het vaandel heeft staan. Wacht niet langer en laat een asbak bedrukken of asbak graveren als relatiegeschenk.

Hulp nodig of nog vragen? Onze klantenservice staat klaar!

Vragen over de mogelijkheden van asbakken bedrukken of asbakken graveren, neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch door te bellen naar 0344 – 745109 of door een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl. Wij kunnen je in ieder geval garanderen dat wij in staat zullen zijn om al je vragen over een gepersonaliseerde asbak te beantwoorden.

Veel gestelde vragen

Wil je een zo groot mogelijk bereik realiseren met een beperkt budget, dan kies je voor de goedkoopste asbakken. Als je de goedkoopste asbak van een soort asbak wilt, dan kies je voor een kleur uit voorraad en een simpele opdruk in 1 of 2 drukkleuren.

Ja, je kunt bij ons ook een custom asbak laten maken. Een custom asbak is bijvoorbeeld een grappige asbak in eigen vorm, een asbak in speciale kleur of een volledig bedrukte asbak in full colour. Bij een maatwerkproductie wijken wij af van de standaard levertijden en zal dit afgestemd worden met de klant.

De levertijd van de bedrukte asbak is afhankelijk van jouw wensen. Als je een asbak uit voorraad wilt laten bedrukken of graveren, dan is de levertijd circa 2 weken. Bij maatwerk, zoals een custom asbak, is de levertijd vaak 3 a 4 weken. Heb je asbakken met spoed nodig, neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.