Veiligheidshamers bedrukken

Op zoek naar een auto accessoire als geschenk dat niet alleen doeltreffend is, maar ook de veiligheid in de auto bevordert? Laat dan veiligheidshamers bedrukken! Dit kan al vanaf 25 stuks en vanaf € 2,29 per stuk. Veiligheidshamers zijn onmisbaar in iedere auto en ontworpen om automobilisten te helpen in noodsituaties, bijvoorbeeld om na een ongeluk de autoruiten te breken of een gordel door te snijden. Je hebt bij ons de keuze uit goedkope noodhamers en veiligheidshamers met meerdere functies, zoals met zaklamp, bandenspanningsmeters of een gordelsnijder. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen bedrukt worden met een logo. Met bedrukte veiligheidshamers laat je zien dat je om de veiligheid van je relaties geeft en maak je tegelijkertijd op een veilige manier reclame!Seleter Noodhamer Zwart

Seleter Noodhamer
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 2 kleuren
 • Drukafmeting: 18 x 35 mm

v.a. € 2.06

Pitlane noodhamer Zwart

Pitlane noodhamer
 • Drukmethode: Tampondruk
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren

v.a. € 2.62

Noodhamer 3-1 Resq oranje

Noodhamer 3-1 Resq
 • Opdrukbaar in 3 methoden
 • Bedrukbaar in Full color
 • Leverbaar in 2 kleuren

v.a. € 2.82

Rescuehammer Cob Veiligheidshamer Zwart

Rescuehammer Cob Veiligheidshamer
 • Opdrukbaar in 3 methoden
 • Leverbaar in 2 kleuren

v.a. € 3.25

Veiligheidshamer zilver

Veiligheidshamer
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren
 • Leverbaar in 2 kleuren

v.a. € 3.29

Flashmer Auto-Noodset Geel

Flashmer Auto-Noodset
 • Drukmethoden: Tampondruk en Doming
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 4.82

3 in 1 noodhamer Lustre hout

3 in 1 noodhamer Lustre
 • Drukmethoden: Tampondruk en Lasergraveren
 • Drukafmeting: 60 x 10 mm

v.a. € 7.54

Prijs per stuk
€ 2€ 7.6
Kleur
(1)
(1)
(1)
(1)
(3)
Materiaal
(1)
(1)
(1)
(2)
(2)
Merk
(1)

Bedrukte veiligheidshamers: onmisbaar in iedere auto

veiligheidshamers bedrukt Onze veiligheidshamers, die ook wel noodhamers worden genoemd, zijn ontworpen om in noodsituaties autoruiten te breken en gordels door te snijders, zoals bij een ongeluk te water of wanneer de deuren niet geopend kunnen worden. Hoewel ze niet verplicht zijn in de auto, zijn ze wel onmisbaar in iedere auto en daarom zeer interessant als promotiemateriaal of relatiegeschenk. De bedrukte veiligheidshamers worden bijvoorbeeld weggegeven bij aankoop van een auto, een onderhoudsbeurt bij de garage of als geschenk aan relaties die veelvuldig in de auto zitten.

Van goedkope veiligheidshamers tot luxe noodhamers met logo

noodhamers met logo Bij ons heb je de keuze uit diverse soorten veiligheidshamers met logo. De goedkope veiligheidshamers zijn niet alleen voorzien van een glashamer, maar ook van een gordelsnijder. Ze zijn goedkoop, kunnen bedrukt worden met een logo en zijn daarmee perfect als promotiemateriaal.

Wil je iets meer luxe? Overweeg dan de multifunctionele noodhamers met extra functies, zoals een veiligheidstool met powerbank, autolader, riemsnijder, lamp en zelfs een alarmlicht. De kans is groot dat ontvangers deze handige gadgets gaan gebruiken in de auto, waarmee ook jouw regelmatig onder de aandacht komt

Wat je ook kiest, deze veiligheidshamers zouden verplicht moeten worden in iedere auto. Niet alleen voor je eigen veiligheid, maar ook om de veiligheid te waarborgen van andere weggebruikers.

Veiligheidshamers laten bedrukken met logo

Als je de noodhamers of veiligheidshamers wilt inzetten als promotiemateriaal of relatiegeschenk, dan kun je deze naar wens laten personaliseren. Je kiest allereerst de kleur, bijvoorbeeld een kleur die aansluit bij jouw huisstijl, branding of campagne. Vaak wordt er voor een opvallende kleur gekozen, bijvoorbeeld oranje, zodat deze opvalt als er een noodsituatie zich voordoet. Vervolgens kunnen wij deze veiligheidshamers bedrukken met een logo, stukje tekst of ander ontwerp opdruk. De opdruk plaatsen wij relatief groot op het handvat. Met deze bedrukte veiligheidshamers ben je de redder in nood, draag je bij aan de algehele verkeersveiligheid en maak je ook nog eens reclame voor je bedrijf of dienst.

Meer accessoires voor in de auto

bedrukte veiligheidshamers Naast de veiligheidshamers hebben wij nog meer accessoires voor in de auto, zoals ijskrabbers, parkeerschijven en nog veel meer. Wil je liever andere auto accessoires laten bedrukken? Neem dan een kijkje in het assortiment!

Heb je vragen over veiligheidshamers met logo?

Wil je meer weten over bedrukte veiligheidshamers of heb je andere vragen? Geen enkel probleem, want onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109 of door een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl!