Bedrukte Standartikelen

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 3.35 bij 50 stuks

Strandartikelen bedrukken

Wanneer de zomer weer in aantocht is wordt strandartikelen bedrukken direct een stuk interessanter. Met zonnige en warme temperaturen trekken namelijk veel mensen richting het strand of het zwembad en in dit geval kunnen strandartikelen natuurlijk niet ontbreken. Maar wist je dat deze artikelen naast plezier ook nog een ander doel kunnen dienen? Ze kunnen namelijk uitstekend gebruikt worden als promotiemiddel wanneer je deze strandartikelen laat bedrukken met een bedrijfsnaam, tekst, logo of andere opdruk. Bij Lavista kunnen wij dit voor je regelen en binnen ons assortiment heb je de keuze uit tientallen verschillende soorten strandartikelen.Rado Uv Meter (Kobalt) Blauw

Waaier Stilo | oranje |

Waaier vanaf 250 stuks | rood |

Papieren Waaier | Naturel |
Handwaaier basic geel

Jurua  Opvouwbare Gooischijf/vliegende Schotel Geel

Kirot Waterdichte Tablet Hoes Rood

Custom made waaier | kobalt blauw |

Waterpro Tasje Roze

Waaier met groot oppervlak Paypay blauw

opvouwbare waaier groen

Opvouwbare waaier Medan wit
Mini ventilator Pärnu oranje
Paria  Opblaasbare Strandbal Licht Groen

Opvouwbare waaier met plastic handgreep | oranje |

Moorea  Opblaasbare Bal Licht Groen

Timor  Opblaasbaar Strandkussen Wit

Cancun Strandkussen (Kobalt) Blauw

Kleur
Diverse strandartikelen bedrukken

Als Nederlander gaan we graag voorbereid ergens naartoe. Of dit nu een vakantie in het buitenland is of bijvoorbeeld een dagje naar het strand in ons eigen land. We nemen ons eigen eten mee, maar ook strandartikelen nemen we standaard mee. Voor het plezier van onze kinderen of bijvoorbeeld om zelf heerlijk te relaxen op het strand. Strandartikelen bedrukken en geven als (relatie)geschenk zorgt er dan ook voor je relaties, medewerkers, vrienden of familie nog meer kunnen genieten van de stranddag. Het is dan ook niet meer dan logisch dat wij je divers en breed aanbod voorschotelen en ontdek ons volledige aanbod dan ook zelf.

Strandartikelen met logo

Toch kunnen strandartikelen niet enkel en alleen zorgen voor plezier. Door strandartikelen te bedrukken kunnen deze namelijk ook uitstekend gebruikt worden als promotiemiddel. Op warme lente- en zomerdagen zijn er vrijwel altijd enorm veel mensen op het strand of in het zwembad aanwezig. Wanneer je jouw strandartikelen met logo hier gebruikt zullen deze dan ook zeker opvallen bij de andere gasten. Dit betekent dat jouw organisatie bij een grote groep mensen in beeld komt, terwijl je zelf geniet van een heerlijke stranddag. Promotie maken voor jouw bedrijf was dan ook nog nooit zo eenvoudig en leuk. Wacht dan ook niet langer met jouw strandartikelen bedrukken bij Lavista.

Ook geschikt voor ondernemers

Ben jij een trotste ondernemer dichtbij het strand of bijvoorbeeld dicht in de buurt van een zwembad? Ook dan is het zeker interessant om promotie te maken en je bedrijf in beeld te brengen bij de duizenden bezoekers die ’s zomers langskomen. Fleur je restaurant of bar bijvoorbeeld op leuke waaiers of verkoop luchtbedden met een bedrukking aan gasten. Doordat wij onze strandartikelen met bedrukking tegen een relatief lage prijs aanbieden ben je ervan verzekerd dat je deze investering ongetwijfeld terug zal verdienen.

Bedrukte strandartikelen bij Lavista

Bij Lavista kan je binnen no-time aan de slag met jouw strandartikelen bedrukken. Wij hebben namelijk een unieke ontwerpmodule ontwikkeld, waardoor het ontwerpen van jouw bedrukte strandartikelen een eitje wordt. Binnen enkele klikken upload je bijvoorbeeld een foto, logo of tekst naar keuze. Uiteraard kan je kiezen uit verschillende lettertypen en wanneer je ontwerp compleet is gaan wij aan de slag met het maken van proefdruk. Deze sturen we je uiteraard toe en eventueel kan je hier feedback op geven, voordat wij verder aan de slag gaan met de strandartikelen bedrukken.

Vragen of opmerkingen?

Mocht je nog zitten met belangrijke vragen die je graag aan ons zou willen stellen raden wij je aan om contact met ons op te nemen. Dit kan op verschillende manieren, maar wanneer je behoefte hebt aan een direct antwoord is het slim om te bellen naar 0344 – 745109. Liever mailen? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem en stuur in dit geval je vraag door naar verkoop@lavista.nl voor een snel antwoord op al je vragen over strandartikelen bedrukken bij Lavista.