Bedrukte Standartikelen

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 3.35 bij 50 stuks

Strandartikelen bedrukken

Op een warme zomerdag is het heerlijk om naar het strand of naar het zwembad te gaan. Door bedrukte strandartikelen als relatiegeschenk uit te delen, kun je op deze warme dagen profiteren van reclame op het strand. Jouw bedrukte artikelen worden door veel mensen gezien en zetten jouw bedrijf letterlijk en figuurlijk in het zonnetje. Bij Lavista vind je een ruim assortiment strandartikelen die je laat bedrukken met je logo of een ander ontwerp naar keuze. Kies bijvoorbeeld voor bedrukte waaiers, strandballen of strandsets voor kinderen om reclame mee te maken.Rado Uv Meter (Kobalt) Blauw

Waaier Stilo | oranje |

Waaier vanaf 250 stuks | rood |

Papieren Waaier | Naturel |
Handwaaier basic geel

Jurua  Opvouwbare Gooischijf/vliegende Schotel Geel

Kirot Waterdichte Tablet Hoes Rood

Custom made waaier | kobalt blauw |

Guaviare  Handventilator Rood

Waterpro Tasje Roze

Waaier met groot oppervlak Paypay blauw

opvouwbare waaier groen

Opvouwbare waaier Medan wit
Mini ventilator Pärnu oranje
Paria  Opblaasbare Strandbal Licht Groen

Opvouwbare waaier met plastic handgreep | oranje |

Wave opblaasbaar kussen Rood

Moorea  Opblaasbare Bal Licht Groen

Kleur
Bedrukte strandartikelen als relatiegeschenk

Iedereen kijkt uit naar lekker weer in de zomer en kan over het algemeen niet wachten om voor een dag of een week naar het strand te vertrekken. Door een passend relatiegeschenk te geven, zorg je ervoor dat je relaties of medewerkers nog meer van de stranddag of –vakantie genieten. Je laat de strandartikelen bedrukken met een ontwerp naar keuze, zodat ze tegelijkertijd als promotiemiddel voor je bedrijf dienen. Let er bij het kiezen van een strandartikel om te bedrukken op wie je doelgroep is. We hebben producten voor allerlei leeftijden, zoals voor kleine kinderen en volwassenen.

Strandartikelen met logo

Strandartikelen met een logo zijn een ideale manier van reclame maken op een warme zomerdag. In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan bedrukbare artikelen met ieder een eigen drukoppervlakte. Op ieder artikel kun je in ieder geval een logo kwijt, maar soms is er ook ruimte voor een groter ontwerp. Kies dus een artikel uit dat bij je ontwerpwensen past of wacht met ontwerpen tot je het juiste strandartikel gevonden hebt. Je strandartikelen met logo zorgen voor meer naamsbekendheid, omdat niet alleen de ontvanger, maar ook allerlei andere mensen op het strand je logo zien.

Gekleurde waaiers met opdruk

Een handig strandartikel is een waaier. Een bedrukte waaier komt niet alleen van pas op het strand, maar kan op allerlei warme dagen gebruikt worden voor verkoeling. In ons assortiment vind je diverse soorten waaiers in alle kleuren van de regenboog. Je kiest een kleur waaier die goed bij je huisstijl past en laat de waaier bedrukken in bijvoorbeeld één of twee kleuren. Een oranje waaier deel je bijvoorbeeld uit voor een groot voetbaltoernooi en voor op een festival kies je een kleur waaier die past bij de festivalkleuren.

Opblaasbaar strandkussen met logo

Luieren op het strand is heerlijk, maar alleen wanneer je lekker ligt. Geen zin om een strandstoel mee te sjouwen? Dan kan een opblaasbaar strandkussen een goede oplossing zijn. Je ligt zo lekker op je handdoek en je hoofd rust op het opblaasbare strandkussen. Ideaal, want zonder lucht erin neemt het strandkussen bijna geen ruimte in beslag. Bij Lavista laat je een strandkussen bedrukken met je logo of een ander ontwerp. Je kiest uit verschillende modellen en kleuren strandkussens die je als reclame voor jouw bedrijf in kunt zetten. Het is een handig en voordelig relatiegeschenk.

Bedrukte strandballen

Een item waar je zowel jong als oud blij mee maakt, is een bedrukte strandbal. Voor kinderen en volwassenen is dit het ideale vermaak op het strand. In ons assortiment vind je diverse strandballen met logo. Kies bijvoorbeeld voor een strandbal die eruitziet als een voetbal of voor een exemplaar met vissen en andere elementen uit de zee. Liever een neutraal exemplaar? Je kunt ook kiezen voor een van de gekleurde, opblaasbare strandballen zonder extra patroon of print. Zo valt je gedrukte logo extra op en maak je de hele vakantie reclame.

Bedrukt strandsetje voor kinderen

Volwassenen vermaken zich prima op het strand met een boek of een goed gesprek, maar kinderen willen graag iets te doen hebben. Dat maakt een strandsetje voor kinderen tot een mooi relatiegeschenk. Je kiest bijvoorbeeld voor een vijfdelig set, waarvan ieder item een andere kleur heeft. Je ontvangt onder andere een blauw emmertje, een oranje hark en een groene zeef. Je laat je logo op het strandsetje drukken en zo is je reclame in beeld bij iedere kuil die gegraven wordt en ieder zandkasteel dat gebouwd wordt.

Opblaasbare bekerhouders

Op het strand of aan het zwembad is het heerlijk om iets te drinken te hebben. Zo lang je op je handdoek ligt, is dat geen enkel probleem, maar wat doe je met je drankje wanneer je de zee of het zwembad in duikt? Een opblaasbare bekerhouder is dan een oplossing waarmee je je drinken mee kunt nemen. Je kiest bijvoorbeeld voor een opblaasbare bekerhouder in de vorm van een flamingo of een eenhoorn. De opblaasbare bekerhouders kunnen bedrukt worden met jouw logo. Dit is een origineel relatiegeschenk waarmee de ontvangers de show stelen op het strand en jouw logo veel aandacht krijgt.

Strandartikelen bedrukken: beachball sets

Een leuk strandspel voor jong en oud is een bedrukte beachballset. Een set bestaat uit twee rackets en een bal, waarmee gespeeld kan worden. De sets zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, waarbij de basis wit is en het handvat van het racket en de bal een accentkleur hebben. Je kiest voor blauw, groen, oranje of rood. Zorg ervoor dat de kleur die je kiest, past bij je huisstijl. Zo komt je opdruk goed tot zijn recht en maak je op aantrekkelijke manier reclame. Tijdens ieder potje worden de spelers aan je bedrijf herinnerd. Je kunt de rackets zowel op de voor als achterzijde in één kleur laten bedrukken.

Zwembanden voor kinderen bedrukken

Kinderen rennen het liefste direct de zee in of springen in het zwembad, maar dat is niet zo veilig wanneer ze nog geen zwemdiploma hebben. Met zwembandjes voor rond de armen bied je veiligheid en door deze te laten bedrukken, maak je ook nog eens reclame. In ons assortiment vind je niet alleen kleine maar ook grotere zwembanden om heerlijk in te dobberen. Ook deze zwembanden laat je bedrukken met je logo en je kiest uit diverse kleuren banden. De bedrukte zwembanden zijn al vanaf honderd stuks verkrijgbaar en zorgen voor een hoop plezier op het strand, maar ook gedurende het hele jaar in het zwembad.