Bedrukte T-Shirts

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 5.97 bij 50 stuks

T-shirts bedrukken

Bedrukte T-shirts kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Bedrukte T-shirts zijn bijvoorbeeld een mooi promotiemiddel om je naamsbekendheid mee te vergroten, maar T-shirts met logo kunnen ook als werkkleding gebruikt worden. Bij Lavista laat je allerlei soorten T-shirts bedrukken met een ontwerp naar keuze. Je kunt kiezen voor je logo, een spreuk of een grote print op de achterkant. We verkopen T-shirts in allerlei kleuren, pasvormen en zowel voor dames en heren als voor kinderen. Alle T-shirts worden in hoge kwaliteit bedrukt.Finney tshirt met korte mouwen Charcoal

Thc Quito Wh  T-Shirt Voor Kinderen Wit
Hc Junior T-Shirt Voor Kinderen (Kobalt) Blauw

Ace kinder t-shirt korte mouwen appelgroen Appelgroen

Thc Quito Wh  T-Shirt Voor Kinderen Wit
Thc Quito  T-Shirt Voor Kinderen Licht Groen

Oranje Kinder T-shirt Met Print, Ronde Hals
Softstyle Man T-Shirt Geel

Thc Luanda Wh  T-Shirt Voor Mannen Wit
Thc Sofia Wh  T-Shirt Voor Vrouwen Wit
Heavy Cotton T-Shirt (Licht) Grijs

Serve cool fit dames t-shirt korte mouwen Rood

Serve cool fit heren t-shirt korte mouwen Zwart

Thc Ankara Kids Wh  T-Shirt Voor Kinderen Wit
Niagara cool fit kinder t-shirt korte mouwen appelgroen Appelgroen

Thc Quito  T-Shirt Voor Kinderen Oranje

Tecnic Plus K T-Shirt Voor Kinderen Oranje

Thc Luanda  T-Shirt Voor Mannen Groen

Kleur


Bedrukte T-shirts met logo

Een bedrukt T-shirt met logo is een mooie manier om reclame voor je bedrijf te maken. In horecagelegenheden of winkels zorgt werken in een T-shirt met logo ervoor dat je medewerkers herkenbaar zijn. Ook in andere functies waarbij medewerkers veel onderweg zijn kan een bedrukt T-shirt met logo voor herkenbaarheid en extra reclame zorgen. Je kunt ook op kantoor T-shirts met een bedrijfslogo uitdelen, waar mensen bijvoorbeeld in gaan sporten. Zo maak je op eenvoudige manier reclame met jouw bedrukte T-shirts met logo. Ook voor sport- of studentenverenigingen zijn bedrukte T-shirts met logo een ideaal relatiegeschenk.

Goedkoop T-shirts laten bedrukken

Bij Lavista laat je T-shirts goedkoop bedrukken. In ons assortiment vind je T-shirts in allerlei prijsklassen en je kunt dus zelf kiezen hoeveel geld je aan de T-shirts uit wilt geven. Je laat de T-shirts goedkoop bedrukken en bij grotere oplages gaat de prijs per stuk omlaag. Sla dus meteen een goede voorraad in om uiteindelijk geld te besparen. Voor sommige T-shirts geldt een klein bedrag aan instelkosten en daarna betaal je per stuk. Je vindt ook een aantal modellen die je zonder instelkosten kunt laten bedrukken. Je vindt de prijzen altijd in een netjes overzicht bij het product, zodat je weet waar je aan toe bent.

Gekleurde T-shirts met opdruk

Gekleurde T-shirts vallen op en zorgen ervoor dat jouw reclame gezien wordt. In ons assortiment vind je T-shirts in alle kleuren van de regenboog. Kies voordat je begint met je ontwerp een kleur T-shirt, zodat je ontwerp hierop aansluit. Is je ontwerp al af? Kijk dan goed of de kleur T-shirt hierbij past en je ontwerp goed tot zijn recht komt. Het is bijvoorbeeld verstandig om een huisstijlkleur te kiezen, zodat je T-shirts extra herkenbaar zijn. Voor evenementen en festivals kies je voor T-shirts in de festivalkleur voor een mooi geheel. We bedrukken alle gekleurde T-shirts met jouw logo of een ander ontwerp.

T-shirts voor kinderen bedrukken

In ons assortiment vind je niet alleen T-shirts voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Er zijn verschillende modellen bedrukbare T-shirts beschikbaar voor kinderen. Als sportvereniging kun je bijvoorbeeld verenigingsshirts laten bedrukken met de clubnaam of reclame. Zo zorg je dat ieder jong lid van de sportvereniging reclame kan maken en dat jullie samen een eenheid uitstralen. In ons assortiment vind je ook oranje T-shirts voor kinderen met een leeuw erop. Perfect om te bedrukken voor voetbaltoernooien of nationale feestdagen!

Tanktops met logo

In ons assortiment vind je niet alleen T-shirts, maar ook tanktops en overig textiel die je laat bedrukken met je logo. Deze tops komen bijvoorbeeld goed van pas op warmere dagen, tijdens het hardlopen of bij een andere sport waarbij je je armen graag vrij wilt hebben. Bij Lavista laat je tanktops en sportkleding bedrukken met je logo of een ander ontwerp. De tanktops zijn in allerlei kleuren beschikbaar en dus kies je één die bij je huisstijl past. Organiseer je binnenkort een hardloopwedstrijd? Dan zijn bedrukte tanktops leuk om uit te delen onder deelnemers. Zo hebben ze nog lange tijd profijt van het shirt en maken ze reclame voor de volgende wedstrijd.

Bedrukte T-shirts als promotiemiddel

Bedrukte T-shirts zijn ideaal als promotiemiddel. Je drukt je logo, een slogan of een andere print op de T-shirts en brengt dit zo onder de aandacht. Gratis T-shirts die worden uitgedeeld als promotiemiddel worden veel gebruikt voor tijdens het sporten of klussen. Zo is jouw bedrijf dus bij allerlei sportverenigingen en in sportscholen te zien. Dit zorgt ervoor dat je je naamsbekendheid eenvoudig vergroot onder een grote doelgroep. Druk naast je logo ook het adres van je website of andere belangrijke informatie op het shirt.

T-shirts met logo voor bedrijven

Voor bedrijven zijn bedrukte T-shirts met logo ideaal. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers herkenbaar zijn en dus makkelijk aangesproken kunnen worden. Bedrukte T-shirts komen van pas in allerlei sectoren: in de bouwmarkt, in de horeca, voor klusbedrijven waarvan medewerkers veel onderweg zijn en in allerlei soorten winkels. Herkenbare werkkleding zorgt voor een professionele indruk en maakt je medewerkers herkenbaar. Je kunt ook bedrukte T-shirts aan je kantoormedewerkers uitdelen, zodat ze die juist tijdens het sporten dragen en zo reclame maken.

Dames T-shirts bedrukken met logo

Op zoek naar dames T-shirts om te laten bedrukken? In ons assortiment vind je diverse modellen dames T-shirts die je laat bedrukken met je logo. We verkopen onder andere tanktops, T-shirts en shirts met lange mouwen voor dames. Zorg ervoor dat je onderscheid maakt tussen dames- en herenshirts wanneer je deze laat bedrukken, zodat iedereen een shirt krijgt dat daadwerkelijk past. Hoe beter het T-shirt zit, hoe groter de kans is dat het veel gedragen wordt en hoe meer reclame je dus maakt. De bedrukbare dames T-shirts zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren.

Heren T-shirts bedrukken met logo

Wanneer je T-shirts laten bedrukken ter promotie of om aan je medewerkers uit te delen, wil je graag dat iedereen een comfortabel en passend shirt krijgt. Zorg er daarom voor dat je voldoende T-shirts met logo bestelt voor de heren in je bedrijf. Ook wanneer je de bedrukte T-shirts uitdeelt ter promotie, zorg je voor voldoende shirts voor beide geslachten. In ons assortiment vind je heren T-shirts in allerlei vrolijke kleuren, maar ook in neutrale tinten. Kies voor T-shirts met lange of korte mouwen, afhankelijk van het seizoen en de gelegenheid.