Koelbox bedrukken

Op zoek naar een praktisch geschenk voor op het strand, in de zomer of in de bouw? Laat dan koelboxen bedrukken. Dit kan al vanaf 10 stuks en vanaf € 11,48 per stuk. Je hebt de keuze uit goedkope koelboxen, duurzame koelboxen, Nordlander koelboxen en nog meer. Met een inhoud van 10 liter, 12 liter of zelfs 24 liter is de keuze reuze. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en kunnen bedrukt worden met een logo, reclame of andere opdruk. Of je nu een fris drankje wilt tijdens een warme dag op het strand of je lunch koel wilt houden op de bouwplaats, met deze gepersonaliseerde koelboxen maak je op een verfrissende manier reclame voor je bedrijf!Coolbox Deluxe 10 ltr Grey

Koelbox Deluxe 10 ltr
  • Drukmethode op aanvraag

v.a. € 11.48

Norländer Koelbox 10L Zwart

Norländer Koelbox 10L ECO
  • Drukmethode op aanvraag

v.a. € 12.45

Koelbox classic 10L blauw

Koelbox classic 10L
  • Drukmethode: Zeefdruk
  • Drukafmeting: 60x60mm

v.a. € 13.98

Norländer Koelbox 24L Zwart

Norländer Koelbox 24L ECO
  • Drukmethode op aanvraag

v.a. € 16.62

Prijs per stuk
€ 11.4€ 16.7
Kleur
(1)
(1)
(2)
Materiaal
(1)
(3)

Gepersonaliseerde koelboxen als relatiegeschenk

koelbox bedrukken met logo Met gepersonaliseerde koelboxen maak je op een verfrissende manier reclame voor je merk of bedrijf. Deze draagbare koelkasten worden veel gebruikt op het strand, in het park, op vakantie en op de bouwplaats. Ze maken het mogelijk om op het strand of in het park tijdens zonnige dagen een gekoeld drankje te nuttigen. Ook houden ze lunch en maaltijden gekoeld voor mensen die in de zomer veel buiten werken, zoals bouwvakkers en hoveniers. Kortom, een veelzijdig product dat gebruikt kan worden voor uiteenlopende toepassingen.

Met een inhoud van 10, 12 of 24 liter

Onze koelkasten met logo zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Je kunt kiezen uit een inhoud van 10, 12 of 24 liter van het merk Norlander. Om je een idee te geven van de inhoud: bij een inhoud van 10 liter is er ruimte voor 6 flesjes van 0.5 liter en bij een inhoud van 24 liter is er ruimte voor zes 1,5 liter flessen. Uiteraard kun je een aantal flessen achterwege laten om ruimte te creëren voor etenswaren. Voor extra verkoeling, zodat je snacks, hapjes en biertjes langer gekoeld blijven, kun je nog koelelementen toevoegen.

Koelboxen laten bedrukken op de voorkant of deksel

gepersonaliseerde koelboxen met logo Je kunt de koelkasten naar wens laten personaliseren. Je kunt niet alleen de kleur kiezen, maar ook de bedrukking, zodat je ze volledig kunt afstemmen op je huisstijl, branding of campagne.

Meest verkocht zijn onze zwarte koelboxen, maar je kunt ook kiezen voor rood, blauw, groen, geel, oranje of koelboxen in eigen kleur.

Wij kunnen de koelboxen bedrukken met een logo, stukje tekst, bedrijfsnaam, pakkende slogan of ander ontwerp opdruk. Deze opdruk wordt geplaatst op de deksel en/of de voorkant, zodat deze bij gebruik goed zichtbaar is.

Of je nou op zoek bent naar een zomers relatiegeschenk, leuk strandartikel of geschenk voor in de bouw, met deze bedrukte koelboxen maak je zeker indruk op jouw relaties!

Heb je vragen over koelboxen met logo?

Wil je meer weten over koelboxen met logo of wil je andere strandartikelen bedrukken? Geen enkel probleem, want onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109 of door een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl!