Parasols bedrukken

Wil je jouw merk of bedrijf in het zonnetje zetten? Laat dan parasols bedrukken. Dit kan al vanaf 10 stuks en vanaf vanaf € 7,45 per stuk. Van strandparasols tot horeca parasols en van vierkante parasols tot ronde parasols, deze keuze is reuze. Je kunt de kleur van de panelen kiezen, bijvoorbeeld kleur die aansluiten op je huisstijl of branding. Met bedrukte parasols met reclame gun je relaties en bezoekers een plekje in de schaduw en zet je jouw merk of bedrijf in het zonnetje!Parasol rood

Parasol
 • Drukmethoden: Zeefdruk en Transfer
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren

v.a. € 7.45

Taner Strand Parasol Groen

Taner Strand Parasol
 • Drukmethoden: Transfer en Digitale transfer
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: 260 x 130 mm

v.a. € 7.84

Dering Parasol Licht Blauw

Dering Parasol
 • Drukmethoden: Zeefdruk en Transfer
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Drukafmeting: 220 x 140

v.a. € 8.65

Parasol uv bescherming ø150cm Parasun turquoise

Parasol uv bescherming ø150cm Parasun grijs
 • Opdrukbaar in 4 methoden
 • Bedrukbaar in Full color

v.a. € 9.42

Parana Parasol Rood

Parana Parasol
 • Drukmethoden: Zeefdruk en Transfer
 • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
 • Drukafmeting: 220 x 140

v.a. € 11.71

Sandok Strand Parasol Oranje

Sandok Strand Parasol
 • Drukmethoden: Transfer en Digitale transfer
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: 260 x 130 mm

v.a. € 11.99

Prijs per stuk
€ 7.4€ 12
Kleur
(6)
(3)
(2)
(3)
(3)
(1)
(5)
(1)
(2)
Materiaal
(1)
(1)
(2)
(2)

Parasols met reclame: zet je merk of bedrijf in het zonnetje

parasols bedrukken Bij ons heb je de keuze uit parasols voor op het strand en parasols voor in de horeca. Wat je ook kiest, de parasols zorgen voor een plek in de schaduw, terwijl jouw reclame op grote afstand zichtbaar zal zijn. Ideaal voor op zomerse dagen of dagen waarop uitbundig de zon schijnt.

Van strandparasols tot horeca parasols

Onze strandparasols zijn niet alleen handig voor op het strand, maar ook voor naar het zwembad of het park. Je hebt de keuze uit verschillende diameters en kun zelfs kiezen voor extra UV bescherming. Door onder de parasol in de schaduw te zitten, verklein je het risico op verbranding en alle mogelijke gevolgen daarvan. Deze strandparasols met logo zijn dan ook populair als relatiegeschenk of promotiemateriaal richting de zomer.

Hetzelfde geldt voor horeca parasols. Deze komen uitstekend van pas voor horecagelegenheden die ervoor willen zorgen dat hun gasten ’s zomers lekker in de schaduw kunnen zitten. Of, als het regent, gewoon droog kunnen zitten op het terras. parasols met reclame

Bedrukte parasols met panelen in kleur naar keuze

Onze panelen van de parasols zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Je hebt de keuze uit zowel effen kleur parasols als tweekleurige parasols waarbij een wit paneel wordt afgewisseld met een gekleurd panelen.

De meeste basiskleuren houden wij op voorraad, zodat wij deze snel en bedrukt kunnen leveren. Je kunt dan denken aan de volgende kleuren: geel, rood, blauw, groen, wit en zwart.

Wil je strandparasols in speciale PMS kleur, bijvoorbeeld die van je branding of huisstijl, dan is dat eventueel ook mogelijk. Door te kiezen voor een kleur die symbool staat voor je bedrijf en daarop je reclame laat drukken, creëer je een extra krachtige reclame-uiting.

Parasols laten bedrukken

Wil je reclame maken met parasols? Kies dan voor bedrukte parasols met reclame. Wij kunnen de parasols bedrukken op een of meerdere panelen, bijvoorbeeld met een logo, bedrijfsnaam, reclame of combinatie. Hoe meer panelen je laat personaliseren, hoe groter de kans dat de reclame zichtbaar zal zijn. De panelen kunnen klein en subtiel bedrukt worden, maar ook groot of zelfs all-over. Wat je ook voor bedrukking kiest, met gepersonaliseerde parasols geef je zomers geschenk weg dat zeker wordt gewaardeerd door je relaties. Gun ze een plekje in de schaduw tijdens warme dagen en zorg ervoor dat ze aan je denken!

Heb je vragen over bedrukte parasols?

strandparasols met logo Wil je meer weten over bedrukte parasols of wil je andere strandartikelen bedrukken? Geen enkel probleem, want onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109 of door een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl!