Relatiegeschenken onder 1 euro

Relatiegeschenken onder 1 euro zijn geschikt om tijdens verschillende gelegenheden cadeau te doen aan zakelijke relaties of klanten. Bijvoorbeeld om weg te geven op een beurs of om als cadeautje bij een aankoop te schenken, zoals bedrukte boekenleggers, pennen met logo of bedrukte tasjes. Relatiegeschenken onder 1 euro zijn minicadeautjes, maar hebben een grote impact. Bovendien is er het voordeel dat de cadeautjes klein zijn, weinig ruimte in beslag nemen en ook nog eens gemakkelijk mee te nemen zijn om op locatie uit te delen.


Goedkope Bierviltjes rond 103 mm
Mondkapjes Nombix type IIR zwart

Ballonnen lichtgroen 85/95 cm.

Aansteker M3L Blauw
Stiller Pillendoosje Royal Blauw
Elektronische aansteker HC

Club Special Sleutelhanger Transparant
Yeats Uittrekbare Badgehouder Rood

Creditcard mintdispenser bedrukken

Jolie Lippenbalsem Zwart

Bulfinch B7 Notitieboekje Naturel
A5 schrijfblokje 50 vel
BIC J26 Aansteker

Pursey Sleutel-/Geldbeursje Zwart
Boxp Rugzak Zwart

Frisbee 21 cm. met ringen blauw

Keychain 2 shoes, black tulip

Prijs per stuk
€ 0.00€ 1.10
Kleur
(5)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(6)
Materiaal
(1)
(1)
(3)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
Merk
(2)

Relatiegeschenken onder één euro

Relatiegeschenken hoeven helemaal niet duur te zijn en zeker niet als je bij Lavista Relatiegeschenken het aanbod bekijkt. Bij ons heb je namelijk de mogelijkheid om relatiegeschenken onder één euro te kopen. Dan hebben wij het niet over een beperkte keuze, want een groot deel van onze relatiegeschenken kost niet meer dan 1 euro per stuk. Bovendien ben je nog voordeliger uit als je de laag geprijsde artikelen in grotere aantallen bestelt. Daar komt bij dat het niet altijd om de waarde hoeft te gaan als je een cadeau weggeeft. Het gaat tenslotte om een blijk van waardering in combinatie met promotie van je bedrijf.

Relatiegeschenken onder één euro: bedrukt of onbedrukt

Het is altijd leuk om een cadeautje weg te geven aan relaties. Daarbij is het mogelijk om een blijvende herinnering aan het geschenk te koppelen. Zo bieden wij de keuze om relatiegeschenken onder één euro bedrukt of onbedrukt te bestellen. Bij een bedrukt artikel is het ideaal om je bedrijfslogo of bedrijfsnaam erop te zetten of een combinatie van beiden. Het is voor promotionele doeleinden uiteraard aan te raden om de keuze te maken voor bedrukte relatiegeschenken onder één euro. Ook daarvan hebben wij echt een uitgebreid assortiment beschikbaar.

Ruime keuze < 1 euro artikelen

Er is een groot aanbod beschikbaar met relatiegeschenken onder één euro. Er is bij het maken van een keuze bovendien met allerlei aspecten rekening te houden. Bijvoorbeeld met het seizoen, waarin je een relatiegeschenk cadeau wilt doen. Denk maar aan de zomer als seizoen, waarin het ideaal is om strandballen, zonnebrillen of strandtassen weg te geven. Zo zijn er ook artikelen die geschikt zijn om in alle seizoenen als relatiegeschenk uit te delen. Pennen zijn bijvoorbeeld populair en ook aanstekers doen het nog altijd goed. Plaats direct je bestelling of neem contact op met de klantenservice als je meer wilt weten.