Onder 1 euro

Relatiegeschenken onder 1 euro zijn geschikt om tijdens verschillende gelegenheden cadeau te doen aan zakelijke relaties of klanten. Bijvoorbeeld om weg te geven op een beurs of om als cadeautje bij een aankoop te schenken, zoals bedrukte boekenleggers, pennen met logo of bedrukte tasjes. Relatiegeschenken onder 1 euro zijn minicadeautjes, maar hebben een grote impact. Bovendien is er het voordeel dat de cadeautjes klein zijn, weinig ruimte in beslag nemen en ook nog eens gemakkelijk mee te nemen zijn om op locatie uit te delen.

Goedkope Bierviltjes rond 103 mm
Mondkapjes Nombix type IIR zwart
Ballonnen lichtgroen 85/95 cm.
Aansteker M3L Blauw
Platte elektronische aansteker, navulbaar Blauw
Stiller  Pillendoosje Royal Blauw
Yeats  Uittrekbare Badgehouder Rood
Club Special Sleutelhanger Transparant
Jolie  Lippenbalsem Zwart
Bulfinch  B7 Notitieboekje Naturel
Creditcard mintdispenser bedrukken
Lanyard Sublimation Duo Set Ii 301 - Wit
A5 schrijfblokje 50 vel
Frisbee 21 cm. met ringen blauw
Boxp  Rugzak Zwart
Pursey Sleutel-/geldbeursje  Zwart

Relatiegeschenken onder 1 euro: bedrukt of onbedrukt

Het is bij goedkope relatiegeschenken mogelijk om de herkenbaarheid van je bedrijf te vergroten. Je bedrijf blijft bijvoorbeeld beter in herinnering als je de keuze maakt om relatiegeschenken onder 1 euro te bedrukken met je logo of bedrijfsnaam. Het is echter ook mogelijk om onbedrukte cadeautjes aan te schaffen en weg te geven als relatiegeschenk.

Tip: sleutelhangers onder 1 euro

Een van de voordelige opties is bijvoorbeeld om sleutelhangers te laten bedrukken of onbedrukt te bestellen. De impact van het weggeven van een relatiegeschenk is uiteraard wel groter als je de keuze maakt voor bedrukte kleine cadeautjes. Bijvoorbeeld met het logo van je bedrijf erop of met de bedrijfsnaam of website erop afgedrukt.

Grote of kleine aantallen onder 1 euro bestellen

Het is altijd extra voordelig om relatiegeschenken onder 1 euro in een grote oplage te bestellen. De prijs valt in dat geval per exemplaar lager uit. Als je maar een beperkt aantal relatiegeschenken nodig hebt dan voorzien wij eveneens in uiteenlopende mogelijkheden. Bijvoorbeeld in de vorm van kleine oplage relatiegeschenken die voordelig zijn.

Ruime keuze relatiegeschenken onder 1 euro

Zo hebben wij in de categorie sleutelhangers als minicadeautje voor relaties de optie om beperkte aantallen te bestellen en toch heel voordelig uit te zijn. Het is zelfs mogelijk om bedrukte sleutelhangers in een kleine oplage te bestellen met een prijs ver onder 1 euro. Zo zijn er veel meer kleine relatiegeschenken beschikbaar in ons aanbod, variërend van bedrukte schrijfblokjes tot tabletdoekjes met logo en van aanstekers met logo tot bedrukte strandballen.

Waarom minicadeautjes weggeven?

Een van de voordelen die wij bieden, is dat er altijd een ruim assortiment beschikbaar is met relatiegeschenken onder 1 euro. Het idee achter deze kleine cadeautjes is dat het op een relatief voordelige manier mogelijk is om je relaties een blijvende herinnering te geven. Er zijn diverse marketingtechnische redenen om relaties minicadeautjes te schenken.

Bedankje als relatiegeschenk

Schenk een cadeautje als bedankje of gewoon omdat je het als bedrijf leuk vindt ook wat extra’s voor een klant te doen. Het is namelijk fijn om zomaar een cadeautje te ontvangen waar je niets voor hoeft te doen. Bovendien zijn relatiegeschenken onder 1 euro met grote of kleine oplage veelal voordeliger dan de toepassing van andere marketingtechnieken. Verder is het zo dat relatiegeschenken onder 1 euro voor uiteenlopende doeleinden beschikbaar zijn, zoals voor zakelijke relaties, klanten en voor je eigen medewerkers als kleine blijk van waardering.

Zo bestel je relatiegeschenken onder 1 euro

Wij voorzien je in optimaal gemak als het gaat om het bestellen van relatiegeschenken onder 1 euro. Je kan namelijk zowel per email je bestelling doorgeven, maar ook telefonisch contact opnemen of online je bestelling plaatsen. Wil je relatiegeschenken onder 1 euro met je logo bedrukken? In dat geval is het alleen mogelijk om je bestelling met afdrukvoorbeeld per mail te verzenden. Daarvoor kan je een digitaal bestand gebruiken, maar ook een briefhoofd of een scherp zwart/wit voorbeeld.

Check je orderbevestiging

Je ontvangt binnen twee werkdagen van ons een orderbevestiging en wij verzoeken je deze goed te controleren. Mochten er onjuistheden zijn, laat het dan binnen vierentwintig uur weten aan onze verkoopadviseur. Heb je vragen of hulp nodig bij het bestellen van relatiegeschenken onder 1 euro neem dan contact op via 0344-745109.