NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Multimedia  » USB sticks (46)

USB sticks bedrukken / onbedrukt of met logo

USB Sticks kunt u laten bedrukken met uw logo of tekst. USB Sticks zijn verkrijgbaar in kleine- en grote oplages. bestel snel uw bedrukte of onbedrukte USB Sticks bij Lavista Relatiegeschenken BV. Goedkoop snel en voordelig bestellen.
USB-armband Hamm - Siliconen USB armband. Deze zijn geschikt voor smarthones of tablets. Uw logo of tekst brengen wij aan op het metalen gedeelte d.m.v. een lasergravering. Deze USB armband hebben we ook nog in een andere kleur.
Vanaf € 1.41
Rotate basic USB 1GB - Rotate basic USB 1GB. USB stick. Voor extra gemak worden bij blanco orders geschenkverpakkingen apart meegeleverd. Kunststof en aluminium.
Vanaf € 3.50
USB-kaart Goldberg - Kunststof USB-kaart in creditcardformaat met een opslagcapaciteit van 8 GB. Het grote oppervlak kan bedrukt worden.
Vanaf € 3.67
OTG USB stick 4GB - De USB On-The-Go, ook wel USB OTG genaamd, is in feite een USB poort die je kunt aansluiten op de Micro-USB poort van je telefoon of tablet. Hierdoor kun je  apparaten aansluiten die gebruik maken van een USB 2.0 of 3.0 verbinding. In een notendop maakt de adapter een “USB host” van je Android apparaat die communiceert met het aangesloten apparaat.  Tot nu toe is het lastig om uit te zoeken welke apparaten allemaal compatible zijn met de USB OTG kabel. Het is echter al wel duidelijk dat Samsung telefoons en tablets met Android het meest USB-vriendelijk zijn en dat er veel USB apparaten zijn die hierop werken.
Alhoewel de USB host functie technisch gezien aanwezig is op apparaten met Android 3.1 en hoger, moeten de hardware fabrikanten  (OEMS) deze functie wel inschakelen. En zelfs dan kan het zijn dat niet alles werkt.
Met behulp van het volgende overzicht, dat gemaakt is met behulp van verschillende gebruikers van de adapter, weten we dat de volgende telefoons en tablets compatible zijn met de USB OTG:
•	Samsung Galaxy S II (S3)
•	Samsung Galaxy S III (S3)
•	Galaxy Nexus*
•	Galaxy Nexus 7*
•	Droid RAZR
•	Samsung Galaxy Tab
•	Acer Iconia Tab A200
•	Acer Iconia Tab A500
•	Archos G9
•	Notion Ink Adam
•	Motorola Xoom
•	Toshiba Excite 10
•	Sony Tablet S
Zoals je ziet zijn er veel Android telefoons die de USB host functie niet ondersteunen. Het kan zijn dat de OEMS dit in toekomstige software-updates meenemen.

Vanaf € 3.85
Rotate basic USB 2GB - Rotate basic USB 2GB. USB stick. Voor extra gemak worden bij blanco orders geschenkverpakkingen apart meegeleverd. Kunststof en aluminium.
Vanaf € 3.88
Rotate doming USB 2GB - Rotate doming USB 2GB. USB stick. Voor extra gemak worden bij blanco orders geschenkverpakkingen apart meegeleverd. Kunststof en aluminium.
Vanaf € 3.88
Slim Card USB 2GB - Slim Card USB 2GB. USB stick. Voor extra gemak worden bij blanco orders geschenkverpakkingen apart meegeleverd. Kunststof.
Vanaf € 3.92
Rotate metallic USB 2GB - Rotate metallic USB 2GB. USB stick. Voor extra gemak worden bij blanco orders geschenkverpakkingen apart meegeleverd. Kunststof en aluminium.
Vanaf € 3.95
Rotate basic USB 4GB - Rotate basic USB 4GB. USB stick. Voor extra gemak worden bij blanco orders geschenkverpakkingen apart meegeleverd. Kunststof en aluminium.
Vanaf € 4.00
Rotate doming USB 4GB - Rotate doming USB 4GB. USB stick. Voor extra gemak worden bij blanco orders geschenkverpakkingen apart meegeleverd. Kunststof en aluminium.
Vanaf € 4.00

USB sticks bedrukken

Wanneer u op zoek bent naar een persoonlijk en uiterst praktisch relatiegeschenk, dan kan een bedrukte USB stick wellicht de uitkomst voor u zijn. Een bedrukte USB stick is erg handig en zal door iedere zakenpartner gewaardeerd worden. Aan USB sticks heeft iemand immers nooit teveel! Daarbij is een USB stick op verschillende manieren te personaliseren, waarmee u direct kunt werken aan een verdere verspreiding van uw bedrijfsnaam. Laat bijvoorbeeld een logo of bedrijfsnaam op de USB stick bedrukken. Zodra een zakenpartner de USB stick tijdelijk aan anderen uitleent, zullen zij uw logo of bedrijfsnaam voorbij zien komen. Dit kan een potentiële nieuwe klant voor u opleveren!

Verschillende soorten USB sticks bedrukken

USB sticks worden in verschillende varianten aangeboden, zoals u ziet in ons uitgebreide assortiment met USB sticks. Er zijn erg simpele varianten met een relatief klein geheugen, maar u kunt ook kiezen voor een luxere variant of juist een groter geheugen. Het nadeel aan een klein geheugen is dat de USB stick al snel vol zal raken en daardoor minder gebruikt zal worden door een zakenpartner. U heeft vaak de keuze uit een geheugen van twee, vier of acht gigabytes aan geheugen. Zeker acht gigabyte aan geheugen is voor een zakenpartner voldoende om een groot aantal documenten, presentaties en rapporten op te kunnen slaan.

Overigens hoeft een USB stick niet de standaardvorm te hebben die u wellicht van een USB stick kent. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een USB stick die aan een pen gekoppeld zit? Dit is een erg origineel relatiegeschenk die op verschillende manieren bruikbaar is. Hierbij wordt ook nog het onderscheid gemaakt tussen een schrijfpen en een pen die u kunt gebruiken voor de bediening van uw tablet of smartphone.

Een USB stick bedrukken via internet

Bij ons heeft u de mogelijkheid om de USB stick te bedrukken met uw logo, een bedrijfsnaam of een persoonlijke boodschap. U heeft hierbij verschillende mogelijkheden: kies tussen verschillende kleuren, lettertypes, formaten, enzovoorts. Des te meer bedrukte USB sticks u in een keer bestelt, des te goedkoper het vanzelfsprekend ook per USB stick wordt. Nadat de USB sticks bedrukt zijn, worden deze bij uw organisatie afgeleverd. Zo hoeft u de deur niet meer uit voor uw relatiegeschenken!

Tip: plaats een persoonlijke boodschap in een document of bijvoorbeeld in de vorm van een afbeelding op de USB stick! Zo verrast u uw zakenpartner dubbel, waarmee u een goede indruk achter zal laten.