NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Ijs Emmer Cezil Rood -
Vanaf € 1.55
Bidon Cooler Nuisant -
Vanaf € 1.73
Flessenkoeler Zwart - Flessenkoeler. 70D. Omkeerbaar.
326 x 230 mm
Vanaf € 2.08
Bidon Cooler More Rood -
Vanaf € 2.29
Flessenkoeler Nicole - Flessenkoeler met ingebouwde gelpads zodat de fles koud blijft. Dankzij de klitteband is deze makkelijk om de fles aan te brengen. Uw logo of tekst brengen wij aan op het segment naar de klitteband. Deze zijn ook snel te leveren.
Vanaf € 3.04
 TERRAS Zwart - Wijnkoeler van goede kwaliteit en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 3.14
 COOLIO zilver - Dubbelwandige ronde flessenkoeler van roestvrijstaal. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop en is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 7.35
Wijnkoeler hoes blauw - Stijlvolle hoes voor wijnkoelers om uw wijn gekoeld op de juiste temperatuur te houden.
Vanaf € 7.67
Bidon Cooler Starton -
Vanaf € 8.51
Wijnkoeler, wit - Dubbelwandige, roestvrijstalen wijnkoeler met kunststof buitenkant.
Vanaf € 8.87
Coolsteel - Dubbelwandige RVS wijnkoeler en zit per stuk verpakt in een doos. Dit is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking.
Vanaf € 8.95
 BOTI Wit - Dubbelwandige, roestvrijstalen wijnkoeler en is van goede kwaliteit. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 8.99

Wijkoelers | wijnkoeler bedrukt | wijnkoelers bestellen | Lavistarelatiegeschenken.nl


Wijnkoelers bedrukken

Goedkope wijnkoelers bedrukt met uw eigen logo of naam ? Bij Lavista relatiegeschenken kunt u online diverse goedkope wijnkoelers kopen om te bedrukken.

Goedkoop online bestellen bedrukte wijnkoelers

Online bestellen van wijnkoelers met naam of logo kan al vanaf eur 2,08 per wijnkoeler. Kies uw wijnkoeler en volg het bestelproces. U kunt uw wijnkoelers bedrukken met naam, logo of een combinatie van bedrijfsnaam en logo.

Informatie wijnkoelers bedrukken

Mocht u wat meer willen weten over het bedrukken wijnkoelers, de prijs en kosten daarvan, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice Tel: 0344-745109 of neem contact op via het contactformulier
Nationaal ouderen fonds