NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Home & Living  » Wijnkoelers (24)

Wijnkoelers bedrukken / bedrukt met logo

Ijs Emmer Cezil Rood -
Vanaf € 1.30
Bidon Cooler Nuisant -
Vanaf € 1.45
Flessenkoeler Zwart - Flessenkoeler. 70D. Omkeerbaar.
326 x 230 mm
Vanaf € 1.74
Bidon Cooler More Rood -
Vanaf € 2.02
 TERRAS Zwart - Wijnkoeler van goede kwaliteit en is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop. Dit model is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 2.49
Flessenkoeler Nicole - Flessenkoeler met ingebouwde gelpads zodat de fles koud blijft. Dankzij de klitteband is deze makkelijk om de fles aan te brengen. Uw logo of tekst brengen wij aan op het segment naar de klitteband. Deze zijn ook snel te leveren.
Vanaf € 2.72
Vine wijnbox cooler - Vine wijnbox cooler. Houd Uw favoriete wijnbox gekoeld op zonnige dagen. Neem de wijnzak uit de doos en plaats hem in de koeler. Geschikt voor 3L wijnboxen. (9 x 17,5 x 24 cm) Gepresenteerd in een Paul Bocuse geschenkverpakking. Exclusief design. Polyester.
Vanaf € 6.27
 COOLIO zilver - Dubbelwandige ronde flessenkoeler van roestvrijstaal. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop en is ook van goede kwaliteit.
Vanaf € 7.24
Wijnkoeler hoes blauw - Stijlvolle hoes voor wijnkoelers om uw wijn gekoeld op de juiste temperatuur te houden.
Vanaf € 7.26
Bidon Cooler Starton -
Vanaf € 8.00
Coolsteel - Dubbelwandige RVS wijnkoeler en zit per stuk verpakt in een doos. Dit is ook snel te leveren met uw eigen bedrukking.
Vanaf € 8.60
Wijnkoeler, wit - Dubbelwandige, roestvrijstalen wijnkoeler met kunststof buitenkant.
Vanaf € 8.63
 BOTI Wit - Dubbelwandige, roestvrijstalen wijnkoeler en is van goede kwaliteit. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 8.99

Wijkoelers | wijnkoeler bedrukt | wijnkoelers bestellen | Lavistarelatiegeschenken.nl


Wijnkoelers bedrukken

Goedkope wijnkoelers bedrukt met uw eigen logo of naam ? Bij Lavista relatiegeschenken kunt u online diverse goedkope wijnkoelers kopen om te bedrukken.

Goedkoop online bestellen bedrukte wijnkoelers

Online bestellen van wijnkoelers met naam of logo kan al vanaf eur 2,08 per wijnkoeler. Kies uw wijnkoeler en volg het bestelproces. U kunt uw wijnkoelers bedrukken met naam, logo of een combinatie van bedrijfsnaam en logo.

Informatie wijnkoelers bedrukken

Mocht u wat meer willen weten over het bedrukken wijnkoelers, de prijs en kosten daarvan, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice Tel: 0344-745109 of neem contact op via het contactformulier