Bedrukt Gereedschap

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 2.26 bij 100 stuks

Gereedschappen bedrukken

Relatiegeschenken voor de bouw zijn natuurlijk helemaal perfect als je een bedrijf hebt in de bouwbranche. Er zijn allerlei momenten die zich goed lenen om relatiegeschenken voor de bouw weg te geven aan zakelijke relaties, klanten en aan eigen medewerkers. Bovendien is het voor elk bedrijf dat gericht is op de bouwbranche natuurlijk origineel om thema relatiegeschenken uit te delen. Dus niet alleen voor bouwbedrijven, maar ook voor bouwmarkten en projectontwikkelaars. Lavista Relatiegeschenken biedt wat dat betreft een veelzijdig aanbod met relatiegeschenken voor de bouw.Chert  Mini Gereedschapsset Blauw

Maximilian huisvormige meterbox-sleutel Rood

Maximilian rechthoekige universele hulpsleutel blauw Blauw

Largo kunststof radiatorsleutel blauw Blauw

5-in-1 ABS toolpen zwart

Basalt  Mini Gereedschapsset Met Sleutelhanger Rood

Toolpen  Gereedschapsset Zwart

Engineer multifunctionele gereedschapsset met 6 functies Zwart,Zilver Zwart, Zilver
Multifunctioneel gereedschap Oxnard grijs, zwart
Aluminium penlight zaklamp Lampio torch zwart

Pakket opener zwart
STAC Allen inbus gereedschapset Zwart
Lagerslam Hamer Met Flesopener Zwart
Hamer met flesopener Bierhammer zwart
5-in-1 aluminium toolpen zwart

Bamboe 5 in 1 toolpen bruin
Skateboard gereedschap Tonala zwart
3-delige houten tuinierset groen, zwart

Gereedschap bedrukken

Bent u als timmerman, loodgieter of dakdekker actief? De kans is groot dat u dagelijks met uw vaste gereedschap werkt. Daarbij werkt u wellicht niet alleen zelf met dit gereedschap, maar werken ook andere werknemers van uw onderneming hiermee. Om een grotere groep potentiële klanten te bereiken en uw gereedschap niet langer kwijt te raken, kan het heel interessant zijn om gereedschap te laten bedrukken. Het laten bedrukken van gereedschap is mogelijk bij Lavista relatiegeschenken.

Door gereedschap te laten bedrukken zien voorbijgangers voor welk bedrijf u werkt. Daarbij kan het laten bedrukken van gereedschap leuk zijn als relatiegeschenk rond de feestdagen voor uw personeel of voor grote klanten! Door het grote aanbod aan bedrukte soorten gereedschap vindt u altijd een type gereedschap wat aansluit bij de werkzaamheden die uw onderneming uitvoert.

Verschillende soorten gereedschap bedrukken

In het assortiment van Lavista relatiegeschenken vindt u verschillende soorten gereedschappen die u kunt laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een liniaal, een stanleymesje of een rolmaat. Ook multitools, waterpassen en schroevendraaiers zijn bij Lavista relatiegeschenken te bedrukken. Dergelijke gereedschappen zijn praktisch voor iedere werknemer en vormen daarbij een origineel relatiegeschenk! Niet alleen is het mogelijk om te kiezen tussen verschillende soorten bedrukte gereedschappen, ook kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Wilt u bijvoorbeeld een geel stanleymesje, of krijgt een rood model uw voorkeur?

Wanneer u het juiste type gereedschap en de gewenste kleur geselecteerd heeft, kunt u het gereedschap laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een motto van uw onderneming. Des te opvallender u het gereedschap laat bedrukken, des te groter de kans ook is dat anderen dit op zal vallen. Hiermee kan uw klantenkring groeien!

Combineer bedrukt gereedschap met andere relatiegeschenken

Wellicht vindt u een bedrukt hobbymesje of zaklampje alleen niet voldoende als relatiegeschenk voor medewerkers of vaste zakelijke relaties. In dit geval kunt u ervoor kiezen om bedrukt gereedschap te combineren met andere relatiegeschenken van Lavista. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte drinkfles of een leuk shirt! Zeker een drinkfles is voor werknemers niet onaangenaam, als ze een lange dag in de warmte moeten werken. Ook een thermoskan kan erg leuk zijn om als relatiegeschenk te geven aan een werknemer van uw bedrijf.

Door bedrukt gereedschap samen met andere soorten promotiemateriaal online te bestellen wordt dit vaak binnen enkele werkdagen op uw kantoor afgeleverd. Zo hoeft u zelf de deur niet meer uit om uw relatiegeschenken aan te schaffen!