Bedrukt Textiel

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 15.23 bij 25 stuks

Textiel bedrukken

Textiel bedrukken met je logo doe je goedkoop en in hoge kwaliteit bij Lavista. Je laat bijvoorbeeld polo’s bedrukken die je in je horecagelegenheid wilt gebruiken voor medewerkers. Sportverenigingen laten textiel bedrukken als verenigingskleding en je kunt ervoor kiezen om bedrukte strandlakens met logo uit te delen als promotiemiddel. In ons assortiment vind je verschillende soorten textiel die je voorziet van een ontwerp naar keuze. Je laat ook werkkleding bedrukken voor jouw bedrijf om ervoor te zorgen dat je medewerkers er professioneel uitzien en dat ze veilig gekleed zijn voor hun werk.Campbel  Cap Groen

Promo Cap Flessengroen

Heren printer point shirt ss rood

Heren printer trial softshell jacket frisgroen

Heren printer expedition jacket rood

Bedrukt textiel met logo

Bedrukt textiel met een logo is een mooie manier om je naamsbekendheid te vergroten. Iedere keer wanneer iemand het kledingstuk draagt, is jouw logo in beeld. Sommige soorten textiel, zoals shirts en petjes, worden veel in de vrije tijd gedragen. Je bedrukte pet is bijvoorbeeld op zonnige dagen in het straatbeeld te zien en in je bedrukte T-shirt met logo wordt gesport. Bedrijfskleding met een logo geeft je medewerkers die professionele uitstraling waar je naar op zoek bent en zorgt ervoor dat ze makkelijk herkenbaar zijn in een winkel of horecazaak. Wij drukken je logo in hoge kwaliteit op textiel.

Textiel met opdruk

Je laat textiel niet alleen bedrukken met een logo, maar ook met andere ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor een motiverende spreuk op een sportshirt of voor een vrolijke print op een strandlaken. Je kiest een opdruk die past bij de huisstijl van je bedrijf, maar die ook past bij het product en de gelegenheid. Bij een strandlaken kies je dus een zomers en vrolijk ontwerp passend bij een strandbezoek. Let er bij het kiezen van een product goed op hoe en waar dit bedrukt kan worden. Afhankelijk van het type textiel dat je kiest heb je bijvoorbeeld een groter of kleiner drukoppervlak waarmee je rekening moet houden in je ontwerp.

Polo’s bedrukken met logo

Polo’s zijn veelzijdige stukken textiel om te laten bedrukken. Bedrukte polo’s worden bijvoorbeeld gedragen door medewerkers in de horeca of in een winkel, omdat dit een iet nettere uitstraling heeft dan een T-shirt. Een bedrukte polo kan ook prima in de vrije tijd gedragen worden of tijdens het sporten. Je kunt een bedrukte polo dus inzetten als werkkleding, maar ook als promotiemiddel. In ons assortiment vind je bedrukbare polo’s in diverse kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een klassiek wit model in een nettere setting of voor een polo in een van jouw huisstijlkleuren.

Werkkleding laten bedrukken

Je voorziet je medewerkers van goede werkkleding, zodat ze hun werk goed kunnen verrichten. In de bouw kies je bijvoorbeeld voor werkbroeken met een beschermlaag rond de knieën, terwijl je in de horeca juist voor een schort of en blouse kunt kiezen. In ons assortiment vind je allerlei werkkleding die je laat bedrukken met je logo of een ander ontwerp. Niet alleen zorgt dit voor herkenbare medewerkers, maar het vergroot ook je naamsbekendheid. Je laat onder andere veiligheidsvesten, bodywarmers en sportkleding bedrukken voor jouw bedrijf. Voor iedere sector verkopen we passende kleding die je laat bedrukken met een logo of ander ontwerp.

Textiel bedrukken: caps & petten

Populair textiel om te laten bedrukken zijn onze petjes. Veel mensen dragen graag een petje vanwege de look, anderen gebruiken het tegen teveel zonlicht. Afhankelijk van je sector kan het dus verstandig zijn om je medewerkers van bedrijfspetjes te voorzien zodat ze op een zonnige dag beter beschermd zijn. Op festivals of evenementen deel je bedrukte petjes met een logo juist uit als promotiemiddel. Dit stoere reclamemiddel wordt veel gedragen en zo is jouw merk over het hele festivalterrein te zien. Met bedrukte caps vergroot je je naamsbekendheid eenvoudig.

Sweaters bedrukken met logo

Een bedrukte sweater kun je als bedrijfskleding voor medewerkers bestellen, maar ook als promotiemiddel. Een bedrukte sweater met een stoer of aantrekkelijk ontwerp valt zeker in de smaak en zal veel gedragen worden. Zo breng je je merk eenvoudig onder de aandacht. Wanneer je medewerkers bijvoorbeeld buiten werken of veel onderweg zijn, kan een bedrukte sweater in de herfst en winter prettig zijn. Zo hebben ze het warmer en voelen ze zich prettiger op hun werk. Daarnaast maak je ook reclame als bedrijf met de bedrukte sweaters wanneer je medewerkers onderweg zijn.

Bedrukte sportkleding

Bedrukte sportkleding is ideaal voor de medewerkers van een sportschool of voor een bedrijf in de gezondheidssector. Je kiest bijvoorbeeld voor een vest met rits dat ideaal is voor tijdens het hardlopen in de koudere maanden. De sportvesten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kunnen bedrukt worden met een ontwerp naar keuze. In ons assortiment vind je ook sporthesjes in verschillende kleuren die ideaal zijn voor sportverenigingen of scholen. Je laat de hesjes bedrukken met je logo of bestelt ze onbedrukt om zo studenten of sporter in teams te verdelen.

Textiel bedrukken: strandlakens

Voordat de zomervakantie begint is een bedrukt strandlaken een ideaal relatiegeschenk of promotiemiddel. Iedereen neemt het strandlaken met jouw logo erop mee naar het strand en zo maak je eenvoudig veel reclame tijdens de zomervakantie. Je kunt sommige strandhanddoeken laten bedrukken met een logo of kleiner ontwerp, terwijl je andere strandlakens in full colour laat bedrukken. Bij dit promotiemiddel kun je veel creativiteit kwijt in het ontwerp en er zo voor zorgen dat het strandlaken qua stijl perfect past bij jouw bedrijf. Je kiest uit allerlei kleuren bedrukbare strandlakens.

Goedkoop textiel laten bedrukken

Bij Lavista laat je goedkoop textiel bedrukken. In ons assortiment vind je textiel in verschillende prijsklassen en het bedrukken hiervan doen wij altijd tegen een voordelige prijs. Je vind bij ieder product een duidelijk overzicht van de kosten, zodat je weet waar je aan toe bent. Soms betaal je bijvoorbeeld instelkosten en afhankelijk van de druktechniek en hoeveelheid kleuren verschilt de prijs. Kosten besparen? Bestel dan direct een grotere oplage zodat de prijs per stuk omlaag gaat en je de instelkosten maar één keer hoeft te betalen. Voor het goedkoop bedrukken van textiel kun je bij ons terecht.