Textiel bedrukken / bedrukt met logo


Textiel bedrukken

Bent u op zoek naar promotiemateriaal voor uw onderneming, of wilt u vaste zakenpartners met een leuk relatiegeschenk verassen aan het eind van het jaar? Lavista Relatiegeschenken maakt het mogelijk om textiel te bedrukken met uw logo, uw bedrijfsnaam of een korte, persoonlijke tekst. Des te persoonlijker een relatiegeschenk immers is, des te groter is de kans dat een zakenpartner het met anderen over uw relatiegeschenk zal hebben. Dit vergroot de naamsbekendheid van uw organisatie, waardoor ook het aantal potentiële klanten toe zal nemen. Bij ons heeft u de keuze uit een breed scala aan soorten textiel, die u kunt laten bedrukken.

Online textiel bestellen en bedrukken

Selecteer eerst het gewenste type textiel uit ons assortiment. Hierbij heeft u de keuze uit petjes, schorten, een opberghoes en bijvoorbeeld t-shirts. Geef vervolgens aan hoeveel producten u wenst te bestellen en in welke kleur u het textiel wilt ontvangen. In de volgende stap krijgt u de mogelijkheid om een logo of korte tekst aan het textiel toe te voegen. Is de bestelling gelukt? Wij zorgen dat het bedrukte textiel zo spoedig mogelijk bij u afgeleverd wordt. Zo kunt u dit direct aan zakenpartners of medewerkers geven

Het kan ook leuk zijn om bedrukt textiel te bestellen als u met uw onderneming op een beurs of ander evenement aanwezig bent. Met de bedrukte textiel zult u als een eenheid opvallen, zeker als uw logo groot op het textiel te herkennen is. Door de verschillende kleuren waarin u de bedrukte textiel kunt bestellen, vindt u altijd textiel wat aansluit bij de huisstijl van uw organisatie.

Textiel combineren met relatiegeschenken

Naast de mogelijkheid om bedrukt textiel aan zakenpartners of medewerkers te geven, kunt u er ook voor kiezen om het bedrukte textiel met andere soorten relatiegeschenken te combineren. Maak bijvoorbeeld een set met verschillende kookspullen, een bedrukt kookschort en een leuk kookboek. Zo heeft een zakenpartner of medewerker alles om het kerstdiner aan het eind van het jaar te kunnen bereiden. Een dergelijk kerstpakket is veel origineler dan de kerstpakketten die veel andere bedrijven aan medewerkers of zakenpartners geven. Denk bijvoorbeeld aan een fles wijn, een boeket of een waardebon.

U kunt een dergelijk pakket uitbreiden met een persoonlijke boodschap voor de ontvanger van het pakket. Geef bijvoorbeeld aan dat u iemand een goed nieuwjaar wenst, dat u iemand wil bedanken voor de bewezen diensten, enzovoorts. Zo zal een zakenpartner of medewerker zich oprecht gewaardeerd voelen!