Ballonnen bedrukken

Heeft u binnenkort een groot evenement binnen uw organisatie? Of bent u om een andere reden op zoek naar promotiemateriaal om bijvoorbeeld de naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten? Laat ballonnen bedrukken door Lavista Relatiegeschenken! In ons assortiment vindt u tal van verschillende soorten ballonnen die u kunt laten bedrukken. Zo vindt u altijd een ballon die aansluit bij de huisstijl van uw organisatie. Een bedrukte ballon ziet er vaak een stuk persoonlijker en professioneler uit bij grote evenementen. Er is immers een groot publiek die uw bedrijfsnaam of –logo zal herkennen!Bierviltjes
Vlaggetjes van papier 150 g/m2 11,5 x 24 cm
Ballon 75/85 cm kobalt blauw

Ballon 90/100 cm oranje

Ballonnen lichtgroen 85/95 cm.

Kaasprikkers bedrukken
Zonneklep bedrukken | Banaan | Full colour
Hamburgerprikkers bedrukken | Full colour | Digitale print
Windmolentjes van papier bestellen
Kartonnen bekers 180 ml
Feesttoeter bedrukken | 19 cm | Full colour
Bordjes van karton ø 23 cm
Hoedje bedrukken | Puntmuts | Full colour
Kleine aantallen ballonnen 85/95 cm lichtgroen

Punchballon | Ø 45 cm | Extra groot

Zwaaihandje bedrukken | Vorm A | Met logo bestellen
Fietswimpel
Vlaggenlijn Papier 150 g/m2
KleurWanneer kan ik bedrukte ballonnen goed gebruiken?

Als grote organisatie zult u geregeld evenementen organiseren voor uw personeel, voor zakenpartners of bijvoorbeeld voor de aanhang van uw personeel. Daarbij bent u wellicht actief op beurzen en markten, waarbij u uw kraam van de nodige opvrolijking wil kunnen voorzien. Zonder uw kraam vrolijk te versieren zal uw organisatie immers aanzienlijk minder snel opvallen tussen de kramen van andere organisaties.

Door uw ballonnen te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of –logo wordt uw kraam een stuk opvallender. Daarbij is het voor de bezoekers van uw evenement leuk om de huisstijl van uw organisatie terug te zien in de ballonnen die u hierbij gebruikt. U kunt de kleur van de ballon immers naadloos laten aansluiten bij de kleuren van uw logo, kleding of website en brochures.

Online bedrukte ballonnen bestellen

Voor het laten bedrukken van ballonnen en ander promotiemateriaal voor uw organisatie, hoeft u tegenwoordig de deur niet meer uit. U bestelt uw bedrukte ballonnen heel eenvoudig online! Lavista Relatiegeschenken is een van de aanbieders van bedrukte ballonnen, met een breed scala aan soorten en formaten. Na het selecteren van het gewenste model en formaat kunt u aangeven in welke kleur u de bedrukte ballonnen wil bestellen. Tot slot voegt u een logo of korte tekst aan de ballon toe om de order compleet te maken. Over het algemeen geldt dat des te meer bedrukte ballonnen u bestelt, des te voordeliger het ook voor u wordt.

Naast bedrukte ballonnen kunt u voor tal van andere soorten promotiematerialen kiezen. Denk bijvoorbeeld ook eens aan leuke feesttoeters met uw logo, een pet voor iedere bezoeker van uw evenement, pennen met uw bedrijfsnaam, enzovoorts. Zeker op beurzen en markten kan het heel aantrekkelijk zijn om een tas met leuke promotiematerialen aan bezoekers uit te delen. Hiermee kunt u de naamsbekendheid van uw organisatie verder uitbreiden.