NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Home » Ballonnen bedrukken (25)

Ballonnen bedrukken

Ballonnen kunt u laten bedrukken met uw logo of tekst. deze ballonnen zijn verkrijgbaar in kleine- en grote oplages. bestel snel uw bedrukte of onbedrukte aanstekers bij Lavista Relatiegeschenken BV. Goedkoop snel en voordelig bestellen.
Ballonnen met logo - <p>Ballonnen met opdruk ? Onze qualityprint is de beste drukkwaliteit ter wereld. Als u gaat voor perfectie, is er geen andere keuze.&#10;Deze qualityprint is namelijk het enige alternatief dat door de toepassing van zeefdruk een volledige&#10;inktdekking garandeert. De ballonnen hebben een omtrek van ca. 75/85 cm en zijn leverbaar in 18 verschillende kleuren of een assortiment van kleuren. Meerprijs draagstaafjes is € 0,03 per stuk en zijn leverbaar in de kleuren  rood, wit, geel, oranje en blauw. Meerprijs ballontouwtje met snelsluiter € 0,03 per stuk. Bestel nu gemakkelijk en snel uw ballonnen met opdruk ! Metallic ballonnen zijn in dit formaat niet leverbaar alleen in het formaat 85/95 en 90/100 cm</p><p><br /></p><p>LET OP: Geef bij de bestelling altijd aan of dat u de ballonnen wilt vullen met helium of wil gebruiken op een stokje, dit i.v.m. op de juiste wijze van het plaatsen van uw logo op de ballonnen. Indien u de ballonnen wilt ophangen aan een touwtje ter versiering om een ruimte te versieren, dan is het beter om de bedrukking op de kop te plaatsen.</p>
Vanaf € 0.06
Ballonnen 30 tot 34 cm - Ballonnen drukken kunt u bij Lavista relatiegeschenken in vele kleuren en maten. Onze qualityprint is de beste drukkwaliteit ter wereld. Als u gaat voor perfectie, is er geen andere keuze.&#10;Deze qualityprint is namelijk het enige alternatief dat door de toepassing van zeefdruk een volledige&#10;inktdekking garandeert. De ballonnen hebben een omtrek van ca. 85/95 cm en zijn leverbaar in 15 verschillende kleuren of een assortiment van kleuren. Meerprijs draagstaafjes is € 0,03 per stuk en zijn leverbaar in de kleuren  rood, wit, geel, oranje en blauw. Meerprijs ballontouwtje met snelsluiter € 0,03 per stuk. Ballonnen drukken is zo gedaan en een effectief reclamemiddel ! Meerprijs metallic kleur € 0.01 per stuk
Vanaf € 0.07
Ballonnen 35 cm - <p>Ballonnen bedrukken in vele soorten en maten voor uw evenementen doet u bij Lavista relatiegeschenken.  De ballonnen hebben een omtrek van ca. 90/100 cm en zijn leverbaar in 18 verschillende kleuren of een assortiment van kleuren. Meerprijs draagstaafjes is € 0,03 per stuk en zijn leverbaar in de kleuren  rood, wit, geel, oranje en blauw. Meerprijs ballontouwtje met snelsluiter € 0,03 per stuk. Uw ballonnen bedrukken gebeurd snel bij Lavista en heeft u snel weer in huis. Meerprijs metallic kleur € 0.01 per stuk</p><p>LET OP: Geef bij de bestelling altijd aan of dat u de ballonnen wilt vullen met helium of wil gebruiken op een stokje, dit i.v.m. op de juiste wijze van het plaatsen van uw logo op de ballonnen. Indien u de ballonnen wilt ophangen aan een touwtje ter versiering om een ruimte te versieren, dan is het beter om de bedrukking op de kop te plaatsen.</p>
Vanaf € 0.07
Punchball - Punchballs zijn echte (kinder)publiekstrekkers. Kinderen lopen er letterlijk en figuurlijk mee weg en brengen zo&#10;iedere reclameboodschap spelenderwijs op straat, op het strand, op een braderie of… Deze orginele puchballen zijn voorzien van een stevig elastiek. Leverbaar in de kleuren: blauw, paars, groen, rood, oranje, geel, wit, roze en lichtblauw. De puchballen hebben een omvang van 140 cm met een doorsnede van ca. 45 cm.
Vanaf € 0.20
Reuzenballon 55 cm Ø - Ballonnen direct en gemakkelijk online bestellen. Met deze reuzenballonnen maakt men dan ook altijd en overal&#10;een grootse indruk bij bijvoorbeeld een opening of open dag. In qualityprint zeefdruk, dus absolute topkwaliteit. De reuzenballonnen zijn leverbaar in 13 verschillende kleuren: Wit – rood PMS 1788 – licht blauw PMS 292 – midden blauw - PMS 3005 – donker blauw PMS 661 – licht groen PMS 360 – donker groen PMS 355 – geel PMS 102 – oranje PMS 1505 – roze PMS 190 – magenta PMS 238 – paars PMS 526 en zwart.
Vanaf € 2.22
Reuzenballon 85 cm Ø - Reclame draait om zichtbaarheid en attentiewaarde. Met deze paarse, witte, roze, zwarte en nog vele andere kleuren reuzenballonnen maakt men dan ook altijd en overal&#10;een grootse indruk bij bijvoorbeeld een opening of open dag. In qualityprint zeefdruk, dus absolute topkwaliteit. De reuzenballonnen zijn leverbaar in 13 verschillende kleuren: Wit – rood PMS 1788 – licht blauw PMS 292 – midden blauw - PMS 3005 – donker blauw PMS 661 – licht groen PMS 360 – donker groen PMS 355 – geel PMS 102 – oranje PMS 1505 – roze PMS 190 – magenta PMS 238 – paars PMS 526 en zwart.
Vanaf € 4.53

Ballonnen bedrukken en bestellen

Heeft u binnenkort een groot evenement binnen uw organisatie? Of bent u om een andere reden op zoek naar promotiemateriaal om bijvoorbeeld de naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten? Laat ballonnen bedrukken door Lavista Relatiegeschenken! In ons assortiment vindt u tal van verschillende soorten ballonnen die u kunt laten bedrukken. Zo vindt u altijd een ballon die aansluit bij de huisstijl van uw organisatie. Een bedrukte ballon ziet er vaak een stuk persoonlijker en professioneler uit bij grote evenementen. Er is immers een groot publiek die uw bedrijfsnaam of –logo zal herkennen!

Wanneer kan ik bedrukte ballonnen goed gebruiken?

Als grote organisatie zult u geregeld evenementen organiseren voor uw personeel, voor zakenpartners of bijvoorbeeld voor de aanhang van uw personeel. Daarbij bent u wellicht actief op beurzen en markten, waarbij u uw kraam van de nodige opvrolijking wil kunnen voorzien. Zonder uw kraam vrolijk te versieren zal uw organisatie immers aanzienlijk minder snel opvallen tussen de kramen van andere organisaties.

Door uw ballonnen te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of –logo wordt uw kraam een stuk opvallender. Daarbij is het voor de bezoekers van uw evenement leuk om de huisstijl van uw organisatie terug te zien in de ballonnen die u hierbij gebruikt. U kunt de kleur van de ballon immers naadloos laten aansluiten bij de kleuren van uw logo, kleding of website en brochures.

Online bedrukte ballonnen bestellen

Voor het laten bedrukken van ballonnen en ander promotiemateriaal voor uw organisatie, hoeft u tegenwoordig de deur niet meer uit. U bestelt uw bedrukte ballonnen heel eenvoudig online! Lavista Relatiegeschenken is een van de aanbieders van bedrukte ballonnen, met een breed scala aan soorten en formaten. Na het selecteren van het gewenste model en formaat kunt u aangeven in welke kleur u de bedrukte ballonnen wil bestellen. Tot slot voegt u een logo of korte tekst aan de ballon toe om de order compleet te maken. Over het algemeen geldt dat des te meer bedrukte ballonnen u bestelt, des te voordeliger het ook voor u wordt.

Naast bedrukte ballonnen kunt u voor tal van andere soorten promotiematerialen kiezen. Denk bijvoorbeeld ook eens aan leuke feesttoeters met uw logo, een pet voor iedere bezoeker van uw evenement, pennen met uw bedrijfsnaam, enzovoorts. Zeker op beurzen en markten kan het heel aantrekkelijk zijn om een tas met leuke promotiematerialen aan bezoekers uit te delen. Hiermee kunt u de naamsbekendheid van uw organisatie verder uitbreiden.

Nationaal ouderen fonds