Badeendjes bedrukken

Met bedrukte badeendjes maak je een spetterende indruk op jouw doelgroep en relaties. Leuk voor kinderen om mee te spelen in bad, maar ook leuk voor volwassenen om te krijgen. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal varianten binnen diverse thema's en sectoren, van monteurs tot tandartsen, zodat er altijd wel eentje is die bij je bedrijf past. Of ga je toch liever voor de klassieke gele badeendjes? Je kunt de borst van de badeendjes laten bedrukken met een logo, naam of eigen ontwerp. Met badeendjes geef je jouw logo een opvallende uitstraling en maak je een blijvende indruk. Bekijk ons assortiment.Koldy Eend (Licht) Blauw

Koldy Eend
  • Drukmethode: Tampondruk
  • Drukafmeting: 20 x 20 mm
  • Leverbaar in 4 kleuren

v.a. € 0.88

Duck Rubber Eend Van Pvc Geel

Duck Rubber Eend Van Pvc
  • Drukmethode: Tampondruk

v.a. € 0.99

Badeend geel

Badeend Anzio
  • Drukmethode: Tampondruk
  • Bedrukking in maximaal 4 kleuren
  • Drukafmeting: 2,5 x 1 cm

v.a. € 1.13

Pvc badeendje Duck geel

Pvc badeendje Duck
  • Drukmethode: Tampondruk
  • Drukafmeting: 22 x 13 mm
  • Leverbaar in 4 kleuren

v.a. € 1.36

Prijs per stuk
€ 0.8€ 1.4
Kleur
(1)
(3)
Materiaal
(4)

Badeendjes in vele thema’s en ontwerpen

Grote kans dat wij de rubberen eendjes hebben die je zoekt. Kies een leuk thema, zoals de politieagent, brandweerman, juffrouw, bouwvakker, tandarts of verpleegster, een kleur die past bij de huisstijl van je bedrijf en laat de badeendjes bedrukken, bijvoorbeeld met jouw naam of logo. Of ga voor de klassieke gele badeend die we allemaal kennen. Ze kunnen aangepast worden aan de specifieke branding en boodschap van jouw bedrijf.

Zo maakten wij onlangs badeendjes verkleed als kok voor een restaurant, dat ze uitdelen aan kinderen die komen eten met hun ouders. Of de badeendjes vermomd als tandarts voor een tandartsenpraktijk om kinderen een cadeautje mee te geven na een bezoek. Of badeendjes met sleutelhanger voor de plaatselijke fietsenmaker. En zo zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wat je ook kiest, met deze badspeeltjes als geschenk, cadeau of promotiemateriaal voeg je een onverwachte en gewaardeerde speelse touch toe aan je marketinginspanningen. Maak van jouw logo of bedrijf een drijvende herinnering.

Bedrukte badeendjes als speelgoed of decoratie

Deze rubberen eendjes worden net als gepersonaliseerde bellenblaas vaak uitgedeeld aan kinderen als bedrukt speelgoed, bijvoorbeeld om mee te dobberen in bad of gewoon om mee te spelen. Ze zijn ook leuk voor ouders om mee te spelen in het bijzijn van de kinderen.

Als je kiest voor grote badeendjes, dan zijn ze ook geschikt om mee te nemen naar het zwembad of naar het strand. Dit kan voordelig zijn voor jouw promotiecampagne, want ze vallen vanwege het formaat extra op en daardoor komt jouw reclame in aanraking met meer mensen.

Verder worden rubberen badeendjes gebruikt als decoratie, bijvoorbeeld in een badkamer. Of op het bureau op kantoor, want daar doen ze ook dienst als anti-stress artikel om even in te knijpen. Ook voor een badkamerwinkel kunnen bedrukte badeendjes als leuke en relevante aankleding dienen die in het oog springt!

Badeendjes laten bedrukken op de borst

Goedkope badeendjes worden vaak gebruikt als promotiemateriaal of relatiegeschenk om reclame te maken. Als dat ook jouw doel is, dan kunnen wij de badeend bedrukken met een logo of naam. Je kunt ook de kleur van de rubberen badeendjes kiezen, zoals een kleur die past bij je branding of campagne. De opdruk wordt door middel van een tampondruk in kleur aangebracht op een duidelijk zichtbare positie, zoals de borst van de badeendjes. Met gepersonaliseerde badeendjes kies je voor een leuke, opvallende en effectieve manier om je merk of bedrijf te promoten.

Voor meer informatie over de beschikbare kleuren, posities van de opdruk en de druktechnieken verwijzen we je graag door naar de productpagina van de badeend die je wenst.

Wil je meer weten over badeendjes met logo? Boukje helpt je graag!

Wil je meer weten over badeendjes met logo of heb je nog andere vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Vraag naar Boukje, want zij weet alles van badeendjes. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat. Badeendjes bedrukken? Dat doe je bij Lavista!

Veelgestelde vragen

Dat hangt af van het materiaal. Voorheen werden rubberen eendjes gemaakt van PVC materiaal, wat niet milieuvriendelijk is. Tegenwoordig worden steeds meer badeendjes gemaakt van natuurlijk rubber dat biologisch afbreekbaar is. Bekijk de productpagina van het gewenste badeendje om erachter te komen van welke materiaal ze gemaakt zijn.

Ja, dat is mogelijk. Staat jouw gewenste badeend niet in ons assortiment, dan kunnen wij een custom made productie realiseren. Je hebt daarbij zeggenschap over het volledige ontwerp, zoals het thema, de kleur, de aankleding en de bedrukking. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Ja, wij bedrukken badeendjes al vanaf een kleine oplage van 50 stuks. Hoe hoger het aantal, hoe hoger de korting. Met andere woorden: bij badeendjes 100 stuks zal de stuksprijs lager liggen dan bij 50 stuks. Ga naar de productpagina voor meer informatie over de minimale afname en de prijzen.

De rubberen eendjes hebben een levertijd van 5 tot 10 werkdagen na akkoord op de drukproef. Ga je voor custom badeendjes, dan bedraagt de levertijd 3 a 4 weken. Spoedlevering nodig? Neem contact op!