NL
Collectie
Lavista Relatiegeschenken is gevestigd in: 
Tiel
Vliegers productie China - Custom made vliegers laten maken. Zie hier enkele voorbeelden van onze Custom made vliegers die wij rechtstreeks vanuit China kunnen produceren. Uiteraard zijn er ook vele andere modellen die wij geheel naar wens kunnen laten produceren. Minimale afname 100 stuks.
prijzen zijn op aanvraag tegen zeer scherpe en concurrerende prijzen. De prijs hieronder klopt dus niet.
Prijs op aanvraag
Airy (kobalt) Blauw - Vliegende propeller van kunststof.
Vanaf € 0.21
John Wit - Nylon vlieger met kunststof elementen.
Vanaf € 2.28
 TARIFA Blauw - Vlieger van polyester en is inclusief 4 stiften. Dit model is snel te leveren met uw eigen bedrukking erop.
Vanaf € 2.70
Vlieger sportdelta S - Bent u opzoek naar een goedkoop en origineel relatiegeschenk? Dan is Lavista de juiste keuze. Deze vlieger zowel voor jong en oud. Bestel deze nu snel online! Als u jongeren en sportieve volwassenen wilt aanspreken, dan ligt een stuntvlieger voor de hand en zeker een model uit de MAXY-serie zou dan in aanmerking moeten komen. Het grote middenpaneel kan volledig benut worden om uw logo en slogan prominent in beeld te brengen. Optioneel kunnen ook de vleugels bedrukt worden.

De MAXY-S Sportdelta is een instapmodel/starter die zowel voor jong als oud goed geschikt is om de fijne kneepjes van de vliegersport te leren. Eenvoudig in elkaar te zetten, R2F = ready-to-fly uitvoering, dus klaar voor de start ! Ons advies aan beginners is om eerst te oefenen bij weinig wind. Bij hardere wind kan de MAXY-S hoge snelheden ontwikkelen ! Onverslaanbaar in prijs en prestatie. Volg de handleiding, kan niet misgaan.

Deze MAXY-S Sportdelta is vervaardigd van stevig ripstop-nylon en bezit een 4 mm. fiberglas frame. De tunnels zijn van zeer sterk Dacronband en de neus is van Duraskin, uitermate stevig. Deze starterkite vergeeft een beginneling zijn foutjes en kan een stootje hebben, ook dit bepaalt mede zijn populariteit.

MAXY-S-vliegers worden per stuk verpakt in pe-hoes en R2F (Ready-to-Fly) geleverd, d.w.z. incl. 2 stabiele haspels met passend vliegergaren en instructieblad. U kunt de kleuren van de vleugels en het middenpaneel zelf bepalen aan de hand van de vele beschikbare doekkleuren. Zie hieronder de prijzen per drukkleur. Een full colour bedrukking is op aanvraag. 


Vanaf € 7.05
Nile deltavlieger - Nile deltavlieger. Deltavlieger met dubbele draden in draagtas met handgreep en klittenbandsluiting. 420D nylon.
Vanaf € 10.75

Vliegers bedrukken | vlieger bedrukt | goedkope vliegers kopen | Lavistarelatiegeschenken.nl


Vliegers bedrukken

Goedkope vliegers bedrukt met uw eigen logo of naam ? Bij Lavista relatiegeschenken kunt u online diverse goedkope vliegers kopen om te bedrukken.

Goedkoop online bestellen bedrukte vliegers
                         
Online bestellen van vliegers met naam of logo kan al vanaf eur 1,00 per vlieger. Kies uw favoriete vlieger volg het bestelproces. U kunt uw vlieger laten bedrukken met naam, logo of een combinatie van bedrijfsnaam en logo.

Informatie vliegers bedrukken


Mocht u wat meer willen weten over het bedrukken van vliegers en de prijs en kosten daarvan, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice Tel: 0344-745109 of neem contact op via het contactformulier
Nationaal ouderen fonds