Originele relatiegeschenken bestellen

Originele relatiegeschenken hebben meer impact en dat zorgt ervoor dat het promotiemiddel optimaal functioneert. Het is bovendien voor je zakelijke relaties, klanten of eigen medewerkers echt leuk om een origineel relatiegeschenk te ontvangen. De waardering is dan ook groter en dat betaalt zich uiteraard terug in een hogere betrokkenheid en meer verbinding met je bedrijf. Lavista Relatiegeschenken voorziet wat dat betreft in een uitgebreid assortiment met originele relatiegeschenken.Speelkaarten in doosje

Speelkaarten in doosje

Bedrukt € 3.85 per stuk (125 stuks)

Vanaf € 1.29

Kruidenpotjes set van 3 Flowerpot hout

Kruidenpotjes set van 3 Flowerpot hout

Onbedrukt € 2.88 per stuk (100 stuks)

Bedrukt € 5.68 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 2.94

Eerste hulp set rood

Eerste hulp set

Onbedrukt € 4.95 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 6.07 per stuk (50 stuks)

Vanaf € 3.80

Wanap Bluetooth Luidspreker Wit

Wanap Bluetooth Luidspreker

Onbedrukt € 5.04 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 6.33 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 3.88

Rubik’s® Twist

Rubik’s® Twist

Bedrukt € 12.06 per stuk (500 stuks)

Vanaf € 5.77

Mepal Lunchbox Take A Break Midi 900 Ml Wit

Mepal Lunchbox Take A Break Midi 900 Ml

Onbedrukt € 8.86 per stuk (56 stuks)

Bedrukt € 10.16 per stuk (56 stuks)

Vanaf € 7.73

Polyester rugzak Monte lema blauw

Polyester rugzak Monte lema zwart

Onbedrukt € 8.92 per stuk (25 stuks)

Bedrukt € 12.10 per stuk (10 stuks)

Vanaf € 7.88

Correctbook A5 Wit

Correctbook A5

Bedrukt € 16.35 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 9.84

Coolsteel Zilver

Coolsteel Wijnkoeler

Onbedrukt € 14.81 per stuk (10 stuks)

Bedrukt € 18.68 per stuk (10 stuks)

Vanaf € 11.50

STORMaxi® aërodynamische stormparaplu blauw

STORMaxi® | Aërodynamische paraplu | Stormproof

Onbedrukt € 15.00 per stuk (10 stuks)

Bedrukt € 15.27 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 11.80

Burdock Bamboe Theebox Naturel

Burdock Bamboe Theebox

Onbedrukt € 14.64 per stuk (10 stuks)

Bedrukt € 16.24 per stuk (25 stuks)

Vanaf € 12.24

Jeu de boules spel Oberkirch groen

Jeu de boules spel Oberkirch

Onbedrukt € 22.81 per stuk (10 stuks)

Bedrukt € 31.50 per stuk (10 stuks)

Vanaf € 17.21

Strandstoel Capri blauw

Strandstoel Capri blauw

Onbedrukt € 26.65 per stuk (10 stuks)

Bedrukt € 36.70 per stuk (3 stuks)

Vanaf € 23.89

Pao bamboe snijplank met mes Naturel, Zilver Naturel/Zilver

Pao bamboe snijplank met mes

Onbedrukt € 40.12 per stuk (5 stuks)

Bedrukt € 41.79 per stuk (10 stuks)

Vanaf € 29.39

Prijs per stuk
€ 1.20€ 29.40
Kleur
(3)
(1)
(1)
(1)
(1)
(3)
(2)
Materiaal
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
Merk
(1)
(1)
(1)

Wat zijn originele relatiegeschenken?

Originele relatiegeschenken zijn onder meer artikelen die je niet gewoon bestelt, maar waar je over hebt nagedacht. Bijvoorbeeld door een gadget als geschenk te koppelen aan een specifieke gebeurtenis, evenement of seizoen. Zo kan een standaard relatiegeschenk als een pen ook gewoon heel origineel zijn.

Pennen, notitieboekjes, paraplu’s, strandballen en kompassen

In het kader van het schrijven van Sinterklaasgedichten is een pen met boekje een leuk idee. Zo is een paraplu bedrukken een origineel idee als je een leveranciers van douches bent. Een strandbal met logo past mooi bij de verkoop van strandstoelen en een kompas bedrukken en weggeven is origineel als je een vestiging op een andere locatie opent. Uiteraard zijn er ook originele relatiegeschenken die van zichzelf uniek zijn en daar hebben wij een groot aanbod van beschikbaar. Het voordeel is bovendien dat genoemde artikelen in de categorie goedkope relatiegeschenken vallen en zelfs vaak beneden 1 euro.

Relatiegeschenk bedrukken

Originele relatiegeschenken met een uniek karakter zijn artikelen die je laat bedrukken. Je eigen bedrijfslogo kan er op komen te staan en dat geldt eveneens voor je bedrijfsnaam. De manier van bedrukken draagt ook bij aan de originaliteit van het relatiegeschenk. Er zijn wat dat betreft allerlei originele drukmethoden te onderscheiden, zoals lasergravure en digitale print die elk een heel ander effect hebben. Het is overigens mogelijk om zowel relatiegeschenken in een kleine oplage als in een grote oplage te bedrukken.

Themagerichte relatiegeschenken

Er zijn meerdere soorten originele relatiegeschenken te onderscheiden. Zo zijn er wat dat betreft een aantal toppers in ons assortiment die populair zijn vanwege de koppeling met een thema. Bijvoorbeeld als het om keuken artikelen gaat die bij het koken goed van pas komen. Het is onder meer origineel om een pizzasnijder met logo cadeau te doen aan je klanten. Of om een olie- en azijnsetje weg te geven als relatiegeschenk. Zo zijn er ook keukenschorten met logo beschikbaar net als bedrukte serveerplanken en bedrukte kookwekkers.

Originele relatiegeschenken afstemmen op je eigen bedrijf

Het is voor wat betreft de originaliteit natuurlijk altijd mogelijk om aansluiting te zoeken bij je eigen bedrijf. Als dierenwinkel heb je wat dat betreft de mogelijkheid om relatiegeschenken voor dieren te bedrukken en uit te delen ter promotie. Financiële adviesbedrijven kunnen bijvoorbeeld de keuze maken om een portemonnee te laten bedrukken en weg te geven. Er is op deze manier altijd rekening te houden met de specifieke branche van je bedrijf. Zo zijn er ook relatiegeschenken voor de bouw of voor de zorg net als relatiegeschenken voor de automotive branche. Bij het maken van de juiste keuze is er in elk geval altijd sprake van een origineel relatiegeschenk. Snelle levertijd Wij hanteren een snelle levertijd voor originele relatiegeschenken bedrukken. Je krijgt van ons eerst per mail na je bestelling een drukproef op basis van de gekozen drukmethode. Na akkoord gaan wij verder met het drukproces om de bestelling daarna voor verzending gereed te maken. Bij originele relatiegeschenken bedrukken ligt de gemiddelde levertijd tussen acht en tien werkdagen. Mocht je nu met spoed originele relatiegeschenken nodig hebben, laat het ons dan weten. Dan gaan wij er alles aan doen om je bestelling zo snel mogelijk in orde te maken. Wil je onbedrukte artikelen bestellen dan ontvang je deze doorgaans binnen twee werkdagen.