Fietsbellen bedrukken

Wil je van je laten horen met bedrukte fietsaccessoires? Laat dan fietsbellen bedrukken. Dit kan al vanaf €0,69 per stuk en vanaf 50 stuks. Met een fietsbel kun je signalen afgeven aan mede weggebruikers, bijvoorbeeld als je iemand wilt waarschuwen bij het passeren. Je hebt de keuze uit goedkope fietsbellen, aluminium fietsbellen, grappige fietsbellen, fietsbellen voor kinderen en nog veel meer. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en kunnen bedrukt worden op de behuizing, bijvoorbeeld met een bedrijfslogo. Met bedrukte fietsbellen maak je niet alleen reclame, maar lever je ook een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in het drukke verkeer!Aluminium Fietsbel Met Zilveren Plaat.

Rush Aluminium Fietsbel
 • Drukmethoden: Tampondruk en Doming
 • Bedrukbaar in Full color
 • Leverbaar in 6 kleuren

v.a. € 0.86

Aluminium fietsbel Ringring glanzend zilver

Aluminium fietsbel Ringring
 • Opdrukbaar in 3 methoden
 • Bedrukbaar in Full color
 • Leverbaar in 5 kleuren

v.a. € 1.37

Fietsbel wit

Fietsbel
 • Drukmethode: Doming
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: ⌀37mm

v.a. € 1.98

Bike Bell Fietsbel Blauw

Bike Bell Fietsbel
 • Drukmethode: Doming
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: Ø34
 • Leverbaar in 2 kleuren

v.a. € 2.03

Prijs per stuk
€ 0.8€ 2.1
Kleur
(1)
(1)
(2)
Materiaal
(1)
(1)
(1)
(1)

Voordelen van fietsbellen met logo

Twijfel je nog over de inzetbaarheid van fietsbellen met logo? Lees dan snel de onderstaande voordelen, zodat je niet lang hoeft te twijfelen over het nut van de fietsbel en de inzetbaarheid als cadeau, geschenk of promotiemiddel.

 • Verplicht op de fiets: Wist je dat een werkende fietsbel verplicht is op de fiets? Voldoet de bel niet, dan riskeer je anno 2024 een boete van maar liefst 45 euro (bron: Fietsersbond.nl). Een groot deel van de Nederlandse fietsers fiets rond zonder goed functionerende fietsbel en daarom zijn gepersonaliseerde fietsbellen een nuttig geschenk om weg te geven.
 • Bijdrage aan de verkeersveiligheid: Met bedrukte fietsbellen maak je niet alleen reclame, maar lever je ook een bijdrage aan de veiligheid in het verkeer. Fietsers kunnen zodoende andere weggebruikers waarschuwen, bijvoorbeeld als ze van plan zijn om iemand in te halen of om voetgangers te attenderen dat ze eraan komen. Dit is dan ook de reden dat je bij een kapotte fietsbel een boete riskeert.
 • Lange zichtbaarheid van je reclame: Hoe vaak heb jij je fietsbel vervangen? Wij denken niet vaak. Als jouw relatie of doelgroep de fietsbel gaat gebruiken, dan levert dat gegarandeerd een lange zichtbaarheid op van je reclame. Met onze kwaliteit hoef je niet bang te zijn dat de fietsbel snel weer vervangen hoeft te worden.
 • Fietsers zijn een gerichte doelgroep: Als je je richt op fietsers als doelgroep, bijvoorbeeld senioren met een e-bike of wielrenners met een racefiets, is het laten bedrukken van fietsbellen een uitstekende keuze, want ze zijn direct een relevant geschenk voor je doelgroep. We hebben fietsbellen voor iedere doelgroep, dus ook grappige fietsbellen voor kinderen.
 • Fietsbel bedrukken met ontwerp naar keuze: Tot slot is het natuurlijk fijn dat je zelf het ontwerp van de fietsbellen grotendeels in handen hebt. Je kunt namelijk de kleur en de bedrukking kiezen, zodat je ze helemaal in de stijl van jouw huisstijl kunt laten maken. Dit spreekt pas echt aan!

Fietsbellen bedrukken: met logo of naam

Je kunt alle fietsbellen laten bedrukken met een logo, bedrijfsnaam, merk of eigen ontwerp. Deze opdruk kan - afhankelijk van het gekozen product - worden aangebracht door middel van een tampondruk, gravering of domingsticker. Deze druktechnieken zijn van hoge kwaliteit en zijn goed bestand tegen weersinvloeden, zodat de opdruk niet slijt en lange tijd reclame voor kan maken. Bedrukte fietsbellen zijn niet alleen functioneel, maar ook effectief als promotiemateriaal of relatiegeschenk.

Keuze uit meer fiets accessoires

Wil je liever iets anders dan fietsbellen? Laat dan een van onze andere fiets accessoires bedrukken. Je kunt denken aan fietslampjes met logo, fietsreparatiesetjes, bedrukte zadelhoesjes en veel meer. Stuk voor stuk leuk om weg te geven aan relaties die vaak fietsen. Neem een kijkje in het assortiment!

Inzetbaar bij verkeersveiligheidscampagnes

Bedrukte fietsbellen kunnen ook een belangrijke rol spelen in verkeersveiligheidscampagnes. Ze kunnen worden uitgedeeld aan leden van sportverenigingen of scholieren die op de fiets naar school komen. Of als bedankje worden uitgedeeld aan deelnemers van het fietsexamen of als weggever aan klanten van een fietswinkel. Op deze manier moedig je fiets aan om een gepersonaliseerde fietsbel te gebruiken, zodat ze ook een steentje bijdrage aan een veiliger verkeer op de weg. Wacht niet langer en laat fietsbellen bedrukken bij Lavista!

Wil je meer weten over bedrukte fietsbellen?

Wil je meer weten over bedrukte fietsbellen of heb je nog andere vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat. Fietsbellen bedrukken? Dat doe je bij Lavista!