bedrukte fleece dekens

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 9.55 bij 25 stuks

Fleece dekens bedrukken

Ben jij op zoek naar een geschikt en origineel relatiegeschenk voor jouw zakenpartners? Met een fleece deken van Lavista heb je dit relatiegeschenk gevonden! Fleecedekens zijn overal te gebruiken, zowel op de werkvloer als bij een zakenpartner thuis. Wat is er immers fijner dan om in de avond onder een fleece deken naar jouw favoriete film of serie te kijken? Daarbij is een fleece deken erg goed met verschillende andere relatiegeschenken te combineren, zodat je het geheel nog origineler kunt maken. Tip: laat jouw fleece dekens bedrukken om niet alleen een zakelijke relatie te bedanken voor de samenwerking, maar ook te werken aan het vergroten van jouw naamsbekendheid. Wanneer je een fleece deken laat bedrukken zorg je ervoor dat een grote groep mensen jouw bedrijfsnaam of –logo ziet! Daarbij personaliseer je de fleece dekens door deze te bedrukken.Picknickdeken als isoleerdeken grijs
Perry picknick-kleed Grijs

SENZA Pattern Blanket White/Gold
SENZA Basic Blanket Grey

Deken Oranje
Picknickkleed 250 Gr/m2 Groen

Supersoft Fleeceplaid Magenta

Sulena  Fleece Deken 180 G/m² Blauw

Fleece deken Stavenger rood

Huggy deken met hoes Groen

SENZA Picknick Blanket Black
Picknickkleed Zwart

Thorpe  Fleece Deken 180 G/m² Blauw

Menex Deken Blauw

Austin  Deken Rood
SENZA RPET ECO Blanket Light Grey

SENZA Picknick Blanket Grey
Scot geruite deken koningsblauw Koningsblauw

KleurVerschillende soorten fleece dekens bedrukken

In ons assortiment vind je verschillende soorten fleece dekens die je kunt bedrukken. Het verschil zit hierbij in de vorm van de fleece dekens, de kleur van de fleece dekens en het materiaal waarmee deze gemaakt zijn. Kies je bijvoorbeeld voor een los fleece deken, of een fleece deken in een zakje? Een fleece deken bedrukken is heel eenvoudig! Je selecteert eerst het juiste model fleecedeken uit ons assortiment, vervolgens kies je de gewenste kleur en tot slot geef je aan hoe je het fleece deken wilt laten bedrukken. Wil je het fleece deken bijvoorbeeld voorzien van een logo, een persoonlijke noot of krijgt je bedrijfsnaam de voorkeur?

Het is al mogelijk om een fleecedeken voor nog geen vijf euro te bestellen, waarmee je een erg origineel en relatief goedkoop relatiegeschenk hebt voor jouw zakenpartners. Over het algemeen geldt dat des te meer bedrukte fleecedekens je afneemt, des te goedkoper het ook voor je wordt. Daarbij heb je altijd een fleecedeken achter de hand als je er meteen meerdere bestelt!

Een bedrukt fleece deken combineren

Een fleece deken bedrukken is een leuk relatiegeschenk. Toch kan het nog veel origineler! Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van een fleece deken met een fles wijn, een goede film of cd met muziek en een tijdschrift. Zo heeft een zakenpartner alles om zich een lange avond op de bank te kunnen vermaken. Daarbij kan het fleece deken in de zomer worden meegenomen naar een parkje om te lunchen. Denk je eens in hoeveel mensen jouw logo of bedrijfsnaam in dit geval zullen zien. Daarnaast kun je ook bij Lavista terecht voor verschillende andere relatiegeschenken. Denk aan bedrukte aanstekers, zodat een relatie altijd vuur op zak heeft. Ook bedrukte paraplu's om het regenachtige weer tegen te gaan kun je bij Lavista aanschaffen. Ook hebben we natuurlijk bedrukte mokken voor jouw bedrijf, of voor jouw relaties. Zo kun je zowel jouw zakenpartners blij maken met het bedrukken van een fleecedeken, als ook werken aan het vergroten van jouw naamsbekendheid.

Fleece deken bedrukken of picknickkleed bedrukken?

Bij een fleece deken denk je waarschijnlijk aan een deken waar je lekker warm onder ligt tijdens de donkere koude dagen van het jaar. Onze fleece dekens bestaan echter niet alleen maar uit dekens voor dit soort dagen. We hebben namelijk ook picknickkleden in ons assortiment. In de zomer, of het voorjaar is het heerlijk om erop uit te gaan en te genieten van het mooie weer. Je wilt dan natuurlijk niet dat je op het gras, of in het zand moet zitten en dat je helemaal vies wordt. Onze bedrukte picknickkleden zijn daar de ideale oplossing voor. Ze hebben een waterafstotende onderzijde, waardoor je zeker geen natte broek krijgt als je op vochtig gras gaat zitten. Ook blijft droog gras niet plakken aan het picknickkleed, dus het blijft netjes. Een bedrukt picknickkleed is een origineel cadeau voor iedere relatie en zorgt ervoor dat jouw bedrijfsnaam, of product er echt uitspringt.