BIC-J26 Aanstekers

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 0.97 bij 300 stuks

Aanstekers bedrukken

Wil je aanstekers bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam? Dan ben je bij Lavista Relatiegeschenken aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vind je aanstekers in diverse kleuren en uitvoeringen. Kies eenvoudig de aansteker die voldoet aan jouw wensen. Vervolgens bedrukken wij de aansteker graag met jouw bedrijfsnaam of logo. Zo weet jij zeker dat jij top-of-mind blijft bij jouw klanten en relaties. Want bij elk gebruik van de aansteker met bedrukking denken zij even aan de gulle gever van het relatiegeschenk.Aansteker M3L Blauw
Elektronische aansteker TL

Elektronische aansteker HC

Elektronische aansteker pastel

Elektronische aansteker HC  fix flame

Elektronische FBL aansteker

Storm aansteker HC

Cricket original aansteker

Tokai aansteker D-26
BERGAMO kaarsen aansteker

BIC J26 Aansteker

Djeep aansteker

Bedrukte aanstekers

Relatiegeschenken worden in tal van verschillende vormen aan zakenpartners aangeboden, maar hoe onderscheidt u zich? Wellicht biedt een aansteker de oplossing! Bedruk uw aansteker bijvoorbeeld met een eigen logo of een unieke tekst, zodat de aansteker bij het gebruik ervan direct opvalt. Door het grote aantal rokers in Nederland, is een aansteker nooit overbodig. Daarbij kan de aansteker vanzelfsprekend ook gebruikt worden voor het aansteken van kaarsjes in huis, de houtkorf in de tuin, enzovoort. U kunt ook kiezen voor aanstekers zonder opdruk, of voor een heel ander relatiegeschenk. Denk eens aan bedrukte mokken, bierviltjes bedrukken, bidons bedrukken, of heel veel andere relatiegeschenken. Bij Lavista vindt u het allemaal!

Verschillende soorten aanstekers

In ons assortiment met relatiegeschenken vindt u verschillende soorten aanstekers. De traditionele aansteker kent iedereen, die werkt op gas en wordt ontstoken aan de hand van een klein vuursteentje. Naast deze standaard aanstekers bieden we u tevens de mogelijkheid om goedkope elektronische aanstekers, bedrukte benzineaanstekers, bedrukte bbq aanstekers of aanstekers op butaangas aan zakenrelaties cadeau te doen. Met extra lange aanstekers heeft u een leuk relatiegeschenk voor rond de jaarwisseling, omdat het aansteken van vuurwerk hier een stuk veiliger mee wordt.

Wanneer u tijdens een hevige storm een sigaret wilt kunnen roken, bieden onze windaanstekers de oplossing. Deze hebben een speciaal mechanisme, waarmee de aanstekers ook bij veel wind kunnen worden ontstoken.

Aanstekers laten bedrukken met uw eigen logo of tekst

Om de aanstekers verder te personaliseren, kunt u de aanstekers bij ons bedrukken met een eigen tekst of logo. Laat bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf op de aansteker drukken, of kies voor een motto. Een iets luxere variant kan een metalen aansteker zijn, waarop u de naam van uw onderneming laat drukken. Niet alleen is dit type aansteker erg praktisch, het ziet er ook nog eens zeer fraai uit.

Tip: combineer verschillende relatiegeschenken met elkaar tot één pakket! Neem bijvoorbeeld een extra lange aansteker, die u combineert met bijvoorbeeld een lekkere fles champagne, of kerstkransjes.

BIC aanstekers bedrukken

Bij Lavista relatiegeschenken kunt u ook BIC aanstekers bedrukken. BIC is een aansteker merk dat al standaard in meerdere designs geleverd wordt. Hierdoor is het ideaal voor het creëren van maatwerk. BIC aanstekers bedrukken bij Lavista kan er dus op een hele makkelijke manier voor zorgen dat een aansteker de identiteit van uw merk uitstraalt. Deze manier van reclame maken is voor ieder bedrijf geschikt.

Goedkoop aanstekers bedrukken

Bent u overtuigd van de kracht van aanstekers als relatiegeschenk? In onze webwinkel is het mogelijk om aanstekers in grote aantallen aan te schaffen, zodat u deze aan al uw zakenrelaties mee kunt geven. Het is al mogelijk om een aansteker met opdruk voor €0,17 aan te schaffen. Des te meer aanstekers met opdruk u bestelt, des te lager de prijs per aansteker uiteraard is!

Wilt u meer weten over het laten bedrukken van aanstekers? Onze medewerkers staan u graag te woord via onze online helpdesk. Waarmee mogen we u van dienst zijn?

Verschillen soorten aanstekers bedrukken bij Lavista

Bij bedrukte aanstekers kunt u denken aan veel verschillende soorten aanstekers. Bij Lavista hebben we een breed assortiment, dus u weet zeker dat er voor uw wens altijd iets bij zit. Denk eens aan bedrukte BBQ aanstekers, bedrukte Cricket aanstekers of Djeep aanstekers. Op wat voor manier u aanstekers ook wilt gebruiken, u kunt het vinden in onze webshop.