Bedrukte waaiers

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 0.82 bij 250 stuks

Waaiers bedrukken

Waaiers zijn een fijn accessoire om te hebben op een warme zomerdag. De waaier zorgt voor verkoeling, bijvoorbeeld wanneer je onderweg bent in een hete trein of op een festivalterrein zit. Bij Lavista laat je waaiers bedrukken met jouw logo of en een ander ontwerp. Je deelt de bedrukte waaiers uit op een evenement en zo staat jouw bedrijf op een warme dag letterlijk in het zonnetje. Waaiers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ieder model heeft eigen drukmogelijkheden. Bedruk bijvoorbeeld een waaier in full colour of kies voor een simpel logo op een gekleurd exemplaar.Waaier Stilo | oranje |

Waaier vanaf 250 stuks | rood |

Papieren Waaier | Naturel |
Custom made waaier | kobalt blauw |

Opvouwbare waaier met plastic handgreep | oranje |

Opvouwbare waaier vanaf 25 stuks | zwart |

Custom made waaier met bamboe handvat
Custom made papieren waaier
Waaier vanaf 50 stuks | geel |

Lencer Rpet-Waaier Naturel
Waaier Fanny wood wit

Waaier vanaf 100 stuks | papier |
Rpet waaier met houten ribben
Houten regenboog handwaaier Bowfan multicolour
KleurBedrukte waaiers met logo

Bedrukte waaiers zijn ideaal ter promotie, bijvoorbeeld om gratis uit te delen op een evenement of festival. Zeker wanneer je in de zomer iets organiseert, kan een waaier voor de nodige verkoeling zorgen. Het uitdelen van bedrukte waaiers is dan ook een slimme manier om reclame te maken op zomerdagen. Je kunt de waaiers laten bedrukken met je logo. Dit kun je in een enkele kleur doen, maar je kunt ook kiezen voor een ontwerp in meerdere kleuren. Je logo is zo altijd groot in beeld op de waaier en mensen onthouden dat ze dit prettige promotieartikel van jouw bedrijf gekregen hebben.

Voordelig waaiers laten bedrukken

Bij Lavista laat je voordelig waaiers bedrukken met je logo of een ander ontwerp. Je kunt je logo groot op de waaiers laten drukken, maar je kunt ook kiezen voor een grafische print in combinatie met een klein logo of juist voor een vrolijke slogan of spreuk kiezen. Wij bedrukken de verschillende soorten waaiers tegen een scherpe prijs. In ons assortiment kun je duidelijk zien hoeveel het product per stuk kost bij een bepaalde druktechniek en een bepaalde oplage. Hoe groter je bestelling, hoe lager de prijs per stuk. Kies voor een techniek en hoeveelheid kleuren die goed bij je ontwerp past voor het beste resultaat.


Gekleurde waaiers bedrukken

In ons assortiment vind je waaiers in alle kleuren van de regenboog. Je kiest een waaier in een kleur die goed past bij je bedrijf en ontwerp. Is geel een prominente kleur in je huisstijl? Dan kun je kiezen voor een gele waaier met daarop je logo gedrukt. Zo is de reclame herkenbaar. Waaiers zijn verkrijgbaar in vrolijke kleuren zoals paars, rood, geel en oranje. Je kunt ook kiezen voor een neutralere kleur zoals zwart of wit. Hierop kun je je ontwerp in kleur laten drukken, waardoor je ontwerp extra opvalt. Let er bij het kiezen van een waaier op wat de drukmogelijkheden voor het model zijn.


Waaiers in full colour bedrukken

Een bijzondere keuze is onze waaier met een plastic handvat en gelamineerd papier. Deze waaier ziet er anders uit dan de klassieke opvouwbare waaier, maar werkt net zo goed. Het voordeel van deze waaier is dat hij in full colour bedrukt kan worden. De waaier kan op beide zijden in full colour bedrukt worden door middel van digitale bedrukking. Dit betekent dat je volledige vrijheid hebt qua ontwerp. Je kunt een foto op de waaiers laten drukken of kiezen voor een prachtige print of een groot logo in meerdere kleuren. De minimale oplage van deze waaier is honderd stuks.

Duurzame waaiers

Wil je een waaier als promotiemiddel inzetten en dat op duurzame wijze doen? Dan kies je voor een waaier gemaakt van RPET en hout. Deze waaier is grotendeels gemaakt van gerecycled PET en dat maakt de waaier tot een duurzame keuze. Ook hout is een milieuvriendelijk en hernieuwbaar materiaal. Deze wit met houtkleurige waaier heeft een rustige en stijlvolle uitstraling. Door middel van tampondruk kunnen we een ontwerp in één of twee kleuren op de waaier drukken. Dit relatiegeschenk is ideaal voor bedrijven met een duurzaam imago of bedrijven die hier graag aan willen werken.

Semi-transparante waaiers met een groot drukoppervlak

Een grote waaier heeft automatisch een groter drukoppervlak en biedt dus meer mogelijkheden qua ontwerp. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een grote waaier met een semi-transparant oppervlak. Deze waaier heeft een gekleurd handvat, bijvoorbeeld in de kleur blauw of rood. Je laat het grote oppervlak bedrukken met jouw ontwerp. Door middel van tampondruk kan dit in maximaal vier kleuren, maar het is ook mogelijk om in full colour te drukken met digitale print. Op deze waaier kun je jouw grote ontwerp zonder problemen kwijt en zorg je ervoor dat je reclame goed zichtbaar is.

Waaiers in hoge kwaliteit laten bedrukken

Bij Lavista laat je waaiers in hoge kwaliteit bedrukken. Wij selecteren hoogwaardige promotiemiddelen waarmee je indruk maakt op je klanten of relaties. We maken gebruik van moderne druktechnieken, zoals de tampondruk, zeefdruk en digitale print. Door altijd de juiste techniek voor het product te kiezen, zorgen we ervoor dat je bedrukte waaiers er top uit komen te zien. Je ontwerp komt helemaal tot zijn recht en zo maak je veel indruk met de bedrukte waaiers. Hier bij Lavista kunt je ook andere bedrukte promotieartikelen kopen die speciaal geschikt zijn voor de zomer. Zoals frisbees met logo, zonnebrillen bedrukken en caps met logo!