Medailles bedrukken

Organiseer je een (sport)evenement en wil je een fraai aandenken meegeven aan deelnemers of bezoekers? Laat dan medailles bedrukken. Ze worden gebruikt als trofee voor prestaties of als aandenken aan een sportevenement. Bij Lavista kun je medailles laten maken in iedere gewenste vorm en van allerlei materialen. Je kunt de medailles laten personaliseren met een eigen ontwerp, zoals een logo of de naam van het evenement en een kenmerkend symbool. Wij kunnen medailles graveren, bedrukken en diepdrukken. Gepersonaliseerde medailles leveren ook een bijdrage aan de naamsbekendheid en zetten ze mogelijk ook sponsors in het zonnetje.Subdal Eco Custom Made Medaille Natuurlijk

Subdal Eco Custom Made Medaille Natuurlijk
 • Opdrukbaar in 3 methoden

v.a. € 1.25

Subdal Colour Custom Made Medaille Wit

Subdal Colour Custom Made Medaille
 • Drukmethoden: Custom made UV led print en Custom made ribbon sublimatiedruk

v.a. € 1.36

Subdal Shine Custom Made Medaille Zilver

Subdal Shine Custom Made Medaille
 • Drukmethoden: Custom made UV led print en Custom made ribbon sublimatiedruk

v.a. € 1.47

Subdal Custom Made Medaille Transparant

Subdal Custom Made Medaille
 • Drukmethoden: Custom made doming en Custom made ribbon sublimatiedruk

v.a. € 2.00

Subdal Rpet Custom Made Medaille Wit

Subdal Rpet Custom Made Medaille
 • Drukmethoden: Custom made doming en Custom made ribbon sublimatiedruk

v.a. € 2.07

Medaille 5cm diameter Winner mat zilver

Medaille 5cm diameter Winner
 • Opdrukbaar in 5 methoden
 • Bedrukbaar in Full color
 • Leverbaar in 3 kleuren

v.a. € 2.35

Prijs per stuk
€ 1.2€ 2.4
Kleur
(1)
(1)
(1)
(2)
(1)
(2)
Materiaal
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
(1)

Waarom zou je kiezen voor gepersonaliseerde medailles?

Het laten maken van gepersonaliseerde medailles is een slimme keuze om diverse redenen.

Organiseer je een groot sportevenement en komen daar veel deelnemers op af, dan worden bedrukte medailles vaak uitgereikt als beloning voor deelname en prestaties. Ze voelen daardoor waardering voor hun inspanningen en krijgen zodoende een leuk aandenken aan de wedstrijd. Als deze gepersonaliseerde medailles worden gedragen, dan fungeren ze als mobiele reclame voor het evenement, de organisatie en de eventuele sponsoren. Dit kan leiden tot meer bekendheid en interesse, bijvoorbeeld bij bezoekers en supporters of als na afloop foto’s op sociale media worden gedeeld.

Kortom, gepersonaliseerde medailles bieden tal van voordelen voor zowel de ontvangers als de bedrijven of organisaties die ze uitreiken. Ze zijn niet alleen een symbolische beloning of aandenken, maar ook een krachtig middel om de naamsbekendheid te versterken.

Medailles graveren met eigen ontwerp

Je kunt bij ons zelf medailles ontwerpen. Dit begint bij het kiezen van het materiaal, bijvoorbeeld plastic, hout of metaal. Als je denkt aan medailles, dan denk je snel aan de metalen plakken. Dit is dan ook het meest gekozen materiaal en straalt absoluut klasse uit, waardoor de kans groot is dat ontvangers ze dragen, bewaren en een prominente plek in de prijzenkast toebedelen.

Vervolgens kun je deze medailles graveren met een eigen ontwerp. Bij deze techniek wordt met een speciale machine het ontwerp in materiaal gegraveerd. Dit zorgt voor een duurzaam en nauwkeurig resultaat, waarbij de details van het ontwerp duidelijk zichtbaar zijn, zoals namen, datums, symbolen of logo's.

Of het nu gaat om het belonen van sportprestaties, het erkennen van verdiensten of het promoten van een merk, het laten graveren van medailles is een effectieve manier om medailles een onderscheidend karakter te geven.

Medailles ontwerpen? Volg deze stappen!

 1. Ga naar de productpagina van je gewenste medailles met logo;
 2. Vul het gewenste aantal in;
 3. Bepaal de kleur of kleuren;
 4. Kies de bedrukking of gravering, zoals medailles met naam;
 5. Plaats bestelling in je winkelmandje;
 6. Rond het bestelproces af en upload de gewenste opdruk;
 7. Je ontvangt gratis een drukproef van de bedrukte medailles.

Wil je meer weten over medailles laten maken?

Wil je meer weten over medailles laten maken of heb je nog andere vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat!