Bedrukt Snoep

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 1.23 bij 50 stuks

Snoep bedrukken

Snoep bedrukken is interessant vanwege verschillende redenen. Je kunt bijvoorbeeld snoep met een bedrukking uitdelen tijdens een evenement of gewoonweg je relaties verwennen. Zoals je mogelijk al hebt ontdekt bieden wij binnen onze webwinkel verschillende soorten snoepproducten aan. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan snoeppotten, snoepblikken, maar bijvoorbeeld ook aan kleine promotierollen. De mogelijkheden zijn dan ook werkelijk eindeloos en daarnaast zijn wij in staat om in principe iedere opdruk op snoep te bedrukken.Zakje met 2 pepermunten custom made
Zakje met 2 aardbeisnoepjes custom made
Zakje met 2 ovale mints custom made
Zakje met 2 stuks druivensuiker mint custom made
Promotierol mint dextrose 12 tabletten custom made
Flowpack met 5 gr. fruitpastilles 1-3 kleuren niet all over wit
Flowpack met 5 gr. fruitpastilles full colour all over wit
Kartonnen hulsje met 2 grote mints custom made
Auto mintdispenser met ca. 6 gr. mintjes Blauw

Mint tube met ca. 11 gr. mintjes Blauw

Kunststof rond potje gekleurd deksel met ca. 12 gr. suikervrije mints Blauw

Kunststof rond potje met deksel  jelly beans geel

Transparant buisje met dop gevuld met ca. 17 gr. DutchDex dextrose mints wit
Kunststof rond potje gekleurd deksel met ca. 12 gr. choco carletties. TAMPONDRUK donkerpaars

Transparant buisje met dop gevuld met ca. 17 gr. choco carletties wit
Doosjes mint bedrukken
Kleur
Snoep bedrukken

Wanneer je snoepproducten wilt laten bedrukken heb je hier verschillende mogelijkheden voor. Ten eerste heb je bij Lavista de keuze uit allerlei verschillende soorten druktechnieken, maar uiteraard bieden we ook een breed scala aan producten aan. Snoepblikken of -potten zijn interessant vanwege het grote drukoppervlak, waardoor je jouw afbeelding, logo of (bedrijfs)naam groot in beeld komt laten komen. Wil je juist snoep uitdelen aan een grote groep mensen? Dan zijn kleinere snoepproducten wellicht interessanter en hier komt nog eens bij dat wij snoep kunnen bedrukken vanaf niet meer dan 20 eurocent per stuk. Op een leuke en effectieve manier promotie maken voor jouw organisatie hoeft dan ook allesbehalve duur te zijn.

Snoep met naam

Wil je jouw relaties verassen met een leuk, maar laagdrempelig geschenk? Dan is snoep bedrukken met een naam een uitstekende optie. Op deze manier maak je jouw geschenk namelijk net wat persoonlijker. Ook wanneer je kinderen hebt die moeten trakteren op school is snoep met naam een uitstekend idee. Wij kunnen je verzekeren dat deze producten letterlijk en figuurlijk in de smaak zullen vallen. Ontdek de mogelijkheden van snoep bedrukken met naam vandaag nog binnen onze webwinkel.

Snoep met logo

Wanneer je bijvoorbeeld op een evenement aanwezig bent en je promotie wilt maken voor je bedrijf is het natuurlijk belangrijk dat je in gedachte van bezoekers blijft hangen. In dit geval zou je er natuurlijk voor kunnen kiezen om een visitekaartje weg te geven, maar vaak zal dit niet tot het gewenste effect leiden, want je bent immers niet uniek. Door snoep met logo weg te geven ben je dit echter wel en we kunnen je dan ook verzekeren dat jouw organisatie door snoep te bedrukken zich op deze manier onderscheidt van de concurrentie.

Bedrukte snoep ontwerpen

Bij Lavista is het kinderlijk eenvoudig om je eigen ontwerp te maken voor wat snoep bedrukken betreft. Wij hebben namelijk een unieke ontwerpmodule ontwikkeld, waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn of haar perfecte bedrukte snoep te ontwerpen. Je upload bijvoorbeeld binnen een handomdraai een logo of afbeelding naar keuze en je kunt deze uiteraard uitbreiden met tekst naar keuze. Wanneer je ontwerp compleet is gaan wij voor je aan de slag met een proefdruk. Deze sturen we je vervolgens toe, waardoor je kunt controleren of alles naar wens is. Zodra dit het geval is gaan wij het liefst dezelfde dag nog aan de slag met jouw snoep bedrukken.

Vragen of snoep met opdruk?

Wil je meer weten over wat wij nu precies voor je kunnen betekenen wat snoep met opdruk betreft? Dan staan wij uiteraard voor je klaar en onze medewerkers op werkdagen tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. Ook na kantooruren staan wij natuurlijk graag voor je klaar en wij streven er dan ook altijd naar om e-mails zo spoedig als mogelijk te beantwoorden. Telefonisch contact opnemen met onze klantenservice kan door te bellen naar 0344 – 745109. Liever mailen? Stuur je vraag dan door naar verkoop@lavista.nl. Wij horen in ieder geval graag je vragen aan en helpen je waar nodig. Hierdoor weet je zeker dat je bij Lavista aan het juiste adres bent wat snoep bedrukken betreft.