Bedrukt Snoep

Nergens goedkoper dan bij Lavista Relatiegeschenken

Wij hanteren scherpe prijzen. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Vanaf € 1.09 bij 50 stuks

Snoep bedrukken

Je laat snoep bedrukken om uit te delen op evenementen of juist om cadeau te doen aan je relaties. Een klein snoepblikje is voordelig en perfect om gratis uit te delen, terwijl een grotere snoeppot een mooie manier is om iemand te bedanken. Bij Lavista laat je snoep bedrukken met je logo of een ander ontwerp naar keuze. In ons assortiment vind je onder andere snoepblikjes, snoeppoten, mintcards, rollen snoep, lolly’s en allerlei soorten chocola. Je vindt dus altijd een passende soort snoep die je laat bedrukken. We zorgen voor een opdruk in hoge kwaliteit en leveren tegen een scherpe prijs.


Promotierol mint dextrose 12 tabletten custom made
Lolly in hartvorm custom made
Auto mintdispenser met ca. 6 gr. mintjes Blauw

Transparant buisje met dop gevuld met ca. 17 gr. choco carletties wit
Miniclictin Pepermuntjes Wit

Hot chocolate 3 stuks in bedrukt doosje custom made
Flowpack 1 zuurtje custom made

Bedrukte snoep met logo

Snoepblikjes en snoeppotten kunnen vaak op het deksel bedrukt worden en daar is precies ruimte voor jouw logo. Bij ieder snoepje denken mensen aan je bedrijf en zo hebben ze een positieve indruk gekregen. Een snoeppot kan hergebruikt worden en staat soms wel jarenlang op iemands bureau. Let er bij het kiezen van een soort snoep en verpakking op welke drukmogelijkheden je hebt. Sommige verpakkingen laat je in full colour bedrukken, terwijl andere verpakkingen in maximaal twee kleuren bedrukt kunnen worden. Ook verschilt het drukoppervlak per soort snoep.

Snoep met opdruk

Je laat snoep niet alleen bedrukken met je logo, maar kunt ook kiezen voor een ander ontwerp. Wil je mensen bedanken voor hun inzet? Dan druk je de boodschap ‘bedankt’ op de snoeppot of rol snoep. Bij verpakkingen die in full colour bedrukt kunnen worden, kun je uitpakken met een origineel ontwerp. Kies bijvoorbeeld voor een leuke print of foto. Zo laat je chocola bedrukken om mensen fijne feestdagen te wensen en deel je snoepbuisjes uit aan kinderen met daarop een leuke print voor die leeftijd. Voor iedere verpakking maken we gebruik van een passende druktechniek, zodat jouw ontwerp goed tot zijn recht komt.

Voordelig snoep laten bedrukken

Je laat nergens zo goedkoop snoep bedrukken als bij Lavista. Zo kies je bijvoorbeeld voor de creditcard mintdispenser met daarop je eigen ontwerp. Bij een oplage van vijftig stuks en een ontwerp in één kleur betaal je slechts €1,09 per stuk. Heb je meer mintdispensers nodig? Bij een grotere oplage gaat de prijs per stuk omlaag. We geven altijd duidelijk aan wat de prijs per stuk is bij een bepaalde druktechniek, oplage en hoeveelheid kleuren. Zo weet je waar je aan toe bent. Wanneer je te maken krijgt met instelkosten, lees je dat ook vooraf, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Snoepblikjes met logo

Kleine snoepblikjes zijn een perfect promotiemiddel. Ze worden vaak uitgedeeld op beurzen of evenementen. Je kunt snoepblikjes laten bedrukken met je logo, zodat mensen bij ieder snoepje aan je bedrijf worden herinnerd. Een populaire keuze is een snoepblikje met mintjes erin. De snoepjes zijn ideaal voor een frisse adem en zo’n bedrukt blikje wordt gewaardeerd. Je kiest uit allerlei kleuren blikjes waar je je logo op laat drukken. Zo ga je voor zilver, blauw of rood. Het is zelfs mogelijk om de blikjes in full colour te laten bedrukken, waardoor je naar eigen smaak kunt ontwerpen hoe het deksel er precies uit komt te zien.

Snoeppotten met opdruk

Snoeppotten zijn er in verschillende maten en met verschillende vullingen. Zo vind je in ons assortiment snoeppotten met chocolaatjes, jelly beans, dropjes of pepermunt. Ook qua verpakking is de keuze groot. Sommige snoepjes zitten in een weckpotje, terwijl andere snoepjes in een handig glas zitten dat op de zijkant kan liggen. Zo haal je de snoepjes er makkelijk uit. Een bedrukt snoeppotje is een leuke manier om iemand te bedanken of om je waardering uit te spreken. Omdat snoeppotten herbruikbaar zijn en steeds opnieuw gevuld kunnen worden, staat jouw bedrukte pot waarschijnlijk lang op het bureau. Zo maak je ook lang reclame.

Mintcards bedrukken

Mintcards zijn kleine verpakkingen met daarin mintjes. De verpakking kan allerlei vormen aannemen en dit kun je afstemmen op jouw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor een mintcard in de vorm van een auto, huis of T-shirt. Hier laat je je logo op drukken en deze mintcards deel je gratis uit op evenementen. Mintcards zijn voordelig en daarmee ideaal ter promotie. Je kiest uit eenvoudige, rechthoekige modellen of juist voor een rood hartje met daarin mintjes. Op sommige mintcards laat je een ontwerp in enkele kleuren drukken, maar bij sommige modellen is full colour print ook mogelijk.

Rollen snoep met print

Je laat niet alleen potjes met snoep bedrukken, maar je kunt ook kiezen voor rollen met daaromheen een label met jouw ontwerp. Kies bijvoorbeeld voor een rol met mint dextrose die je in tot wel vier kleuren laat bedrukken. Je print op een formaat van vijf bij drie en een halve centimeter, waarbij je er rekening mee moet houden dat dit om de rol gewikkeld wordt. Je bedrukt de rollen met jouw logo, huisstijlkleuren of een leuke boodschap. In ons assortiment vind je diverse voordelige rollen snoep waar je jouw ontwerp op laat drukken. Deze rollen zijn perfect om gratis uit te delen op een evenement.

Allerlei soorten snoep

Iedereen houdt van ander snoep en in ons assortiment vind je allerlei soorten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor lolly’s in de vorm van hartjes, waarbij jouw logo op de verpakking wordt gedrukt. Voor een frisse adem kies je voor een pakje kauwgom met een print of voor een rol pepermunt. Ook chocolade vind je in allerlei vormen, zoals een doosje met drie chocoladeblokjes voor warme chocolademelk. Jouw ontwerp wordt op het doosje gedrukt en zo heb je een winters cadeau. Je kiest verder nog voor repen chocola of voor kleine snoepjes.

Snoep in hoge kwaliteit bedrukken

Alle soorten snoep in ons assortiment worden in hoge kwaliteit bedrukt. Hiervoor maken we gebruik van moderne druktechnieken, zoals tampondruk of digitale print. We kiezen een passende techniek voor iedere verpakking uit, zodat jij snoep van hoge kwaliteit cadeau doet. Wil je liever onbedrukte potten of verpakkingen bestellen? Je kunt de verschillende soorten snoep ook zonder opdruk bestellen, bijvoorbeeld om in de kantine op werk neer te zetten.