Snoep bedrukken


Promotierol mint dextrose 12 tabletten custom made
Lolly in hartvorm custom made
Auto mintdispenser met ca. 6 gr. mintjes Blauw
Transparant buisje met dop gevuld met ca. 17 gr. choco carletties wit
Miniclictin Pepermuntjes Wit
Hot chocolate 3 stuks in bedrukt doosje custom made
Flowpack 1 zuurtje custom made

Snoep en kauwgom

Wie houdt er niet van een lekker snoepje of kauwgom tijdens een lange werkdag op kantoor of onderweg in de auto? Het is zelfs zo dat uit onderzoek is gebleken dat kauwgom de concentratie en daarmee productiviteit van mensen kan vergroten. Niet alleen is snoep en kauwgom lekker voor uzelf, u kunt het ook gebruiken als relatiegeschenk voor medewerkers en vaste zakenpartners. In het assortiment van Lavista Relatiegeschenken vindt u tal van verschillende soorten snoep en kauwgom, die u aan anderen uit kunt delen. Doordat het bij ons mogelijk is om het snoep of de kauwgom te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam, kunt u met het bedrukte snoep werken aan het vergroten van de naamsbekendheid van uw organisatie. Iedereen zal immers even kijken wat er op het snoepje staat!

Tip: geef de bedrukte kauwgom cadeau aan uw medewerkers na een evaluatiegesprek, onder het mom van “voor een nog grotere productiviteit”. Een dergelijk grapje zal na een positief evaluatiegesprek zeker in de smaak vallen, waarna een medewerker dit met anderen zal bespreken.

Bedrukt snoep of kauwgom bestellen

Bij Lavista Relatiegeschenken is het bestellen van snoep en kauwgom heel eenvoudig, evenals het bedrukken van deze producten. Eerst selecteert u het gewenste snoep of kauwgom in ons brede assortiment, waarna u de kleur van het snoep en het aantal snoepjes wat u wenst kunt kiezen. Des te meer snoep of kauwgom u in een keer bestelt, des te voordeliger het logischerwijs ook voor u wordt. Na het invoeren van deze gegevens kunt u een bedrijfsnaam of logo uploaden en op de juiste plek op het snoep of de kauwgom plaatsen. Wij zorgen er vervolgens voor dat het bedrukte snoep zo spoedig mogelijk bij u wordt afgeleverd. Zo hoeft u hier zelf de deur niet meer voor uit en heeft u een origineel cadeautje voor medewerkers en zakenpartners.

Snoep en kauwgom uitdelen bij beurzen

Bedrukt snoep of kauwgom dienen niet alleen als een leuk en origineel relatiegeschenk voor uw medewerkers of zakenpartners, ook kunt u dit als promotiemateriaal voor uw organisatie gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan grote beurzen, waar u bedrukte pepermuntdoosjes uit kunt delen aan bezoekers. Pepermuntjes vallen altijd in de smaak en worden daarnaast vaak aan anderen uitgedeeld. Zo is de kans erg groot, dat een grote groep bezoekers uw logo of bedrijfsnaam tijdens of na de beurs voorbij zal zien komen. Als iemand interesse heeft in uw diensten of producten, zal hij of zij zeker nog eens op uw bedrijfsnaam zoeken als hij of zij thuis na de beurs thuis is. Het pepermuntdoosje helpt bezoekers om uw bedrijfsnaam te herinneren.