Tuinhandschoenen bedrukken

Heb je relaties met groene handen? Of wil je relaties stimuleren om in de tuin aan de slag te gaan? Laat dan tuinhandschoenen bedrukken en deel ze uit. Ze bieden de handen bescherming tijdens tuinieren en klusjes in de tuin. De tuinhandschoenen zijn verkrijgbaar in de maten S/M/L/XL, hebben flexibele vingertoppen en hoog draagcomfort. Je kunt de tuinhandschoenen laten bedrukken boven op de hand, bijvoorbeeld met een logo, bedrijfsnaam of andere opdruk. Met bedrukte tuinhandschoenen heb je geweldig promotiemateriaal in handen en laat je jouw merk bloeien!Hetson Handschoenen Donker Grijs

Hetson Handschoenen
 • Drukmethoden: Transfer en Digitale transfer
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: 55 x 55 mm
 • Leverbaar in 4 kleuren

v.a. € 0.98

Universele werkhandschoen Bottrop beige

Universele werkhandschoen Bottrop
 • Drukmethoden: Transfer en Digitale transfer
 • Bedrukbaar in Full color
 • Drukafmeting: 7 x 4 cm

v.a. € 4.09

Prijs per stuk
€ 0.9€ 4.1
Kleur
(1)
(1)
Materiaal
(1)
(1)

Bedrukte tuinhandschoenen: voor klusjes in de tuin

Onze tuinhandschoenen zijn gemaakt van kwalitatief PU materiaal. Dit materiaal is flexibel en biedt bewegingsvrijheid. In combinatie met een goede pasvorm en uitstekende grip zijn de handschoenen ideaal voor klusjes in de tuin, zoals het planten van bloemen, het snoeien van takken, het graven, het verwijderen van onkruid en ga zo maar door. De tuinhandschoenen bieden bescherming tegen vuil, scherpe takken, stekels, insecten en andere mogelijke gevaren in de tuin. Tuinhandschoenen helpen ook om de handen te beschermen tegen blaren en schaafwonden. Wil je nog betere bescherming? Laat dan werkhandschoenen bedrukken!

Ook perfect als promotiemateriaal

Ook zijn bedrukte tuinhandschoenen perfect als promotiemateriaal. Vooral in het voorjaar, als het mooi weer begint te worden en het bij veel mensen begint te kriebelen om in de tuin aan de slag te gaan. Ze worden bijvoorbeeld weggegeven als giveaway op beurzen en evenementen die gerelateerd zijn aan tuinieren en buitenleven, als promotiemateriaal aan bezoekers van bouwmarkten en tuincentra of als bedankje aan klanten van een hoveniersbedrijf.

Tuinhandschoenen laten bedrukken

Wil je ook reclame maken met tuinhandschoenen? Dan kun je bij Lavista de tuinhandschoenen laten bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of andere opdruk. Voor het zover is, vragen wij je om de kleur van de tuinhandschoenen te kiezen. Vrijwel alle kleuren zijn mogelijk, zodat je er eentje kunt kiezen die bij je bedrijf of campagne past. Vervolgens plaatsen wij de gewenste opdruk zo groot mogelijk - indien gewenst - bovenop de hand. Door de gepersonaliseerde tuinhandschoenen uit te delen als giveaway, cadeau of promotiemateriaal breng je jouw merk of bedrijf op subtiele wijze onder de aandacht van jouw doelgroep en relaties.

Tuinhandschoenen met logo? Volg deze stappen!

 1. Ga naar de productpagina van je gewenste tuinhandschoenen met logo.
 2. Vul het gewenste aantal in.
 3. Bepaal de kleur of kleuren.
 4. Kies de bedrukking van je voorkeur, zoals tuinhandschoenen met naam
 5. Plaats bestelling in je winkelmandje
 6. Rond het bestelproces af en upload de gewenste opdruk.
 7. Je ontvangt gratis een drukproef van de bedrukte tuinhandschoenen.

Wil je meer weten over tuinhandschoenen?

Wil je meer weten over tuinhandschoenen met logo, wil je andere handschoenen bedrukken of heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Contact opnemen is eenvoudig en kan door te bellen naar 0344 – 745109, een e-mail te sturen naar verkoop@lavista.nl, een bericht via WhatsApp of door gebruik te maken van chat!