Weegschalen bedrukken

Weegschalen zijn er in allerlei soorten en maten. Zo vind je in ons assortiment bijvoorbeeld bagagewegers, waarmee je het gewicht van je koffer kunt wegen. Ook kies je voor keukenweegschalen of personenweegschalen. Bij Lavista laat je de weegschalen bedrukken met je logo of een ander ontwerp om zo je bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij iedere keer wegen wordt er aan jouw bedrijf gedacht en zo maak je gedurende lange tijd reclame voor je bedrijf. In ons uitgebreide assortiment weegschalen vind je allerlei modellen van hoge kwaliteit.Digitale bagageweger zwart

SENZA Digitale Weegschaal
Inoxcook Keukenweegschaal Zilver
Mousse Keuken Weegschaal Wit
Elektronische bagageweger zilver
Escala Bamboo Keukenweegschaal Bamboe
Personenweegschaal Navojoa transparant, wit
Boocook Keuken Weegschaal Naturel
Keukenweegschaal met wandklok Saranda zwart, zilver
Keukenweegschaal Leganés wit
Keukenweegschaal Hazelwood wit
Boofit Weegschaal Naturel
Bamboe badkamerweegschaal Pesa scale hout
Personen weegschaal van bamboe beige
KleurWeegschaal met logo

Je laat een personenweegschaal, keukenweegschaal of bagageweger bedrukken met een logo. Je deelt dit relatiegeschenk uit aan klanten, medewerkers of zakenrelaties. Een bagageweger is ideaal voor mensen die veel reizen en met een keukenweegschaal maak je iedere keukenprins of –prinses blij. Een weegschaal met logo maakt het relatiegeschenk herkenbaar en zorgt ervoor dat mensen aan je bedrijf denken bij het gebruiken van het product. De meeste weegschalen kunnen in één tot vier kleuren bedrukt worden. We verkopen ook weegschalen die alleen onbedrukt geleverd kunnen worden, dus let hierop bij het kiezen van een model. Bij Lavista vind je nog meer leuke relatiegeschenken voor in de keuken. Je kan magneten bedrukken, partyprikkers met logo bestellen, of een schort bedrukken!

Keukenweegschalen bedrukken

Een keukenweegschaal maakt koken een stuk makkelijker. Zeker op een digitale keukenweegschaal kun je met veel precisie je ingrediënten afwegen. Veel digitale keukenweegschalen hebben een functie waarmee je de weegschaal op nul kunt zetten nadat je een kom op de weegschaal hebt gezet. Zo meet je alleen de inhoud van de kom en niet de kom zelf. Bij Lavista bedrukken we keukenweegschalen in hoge kwaliteit, zodat jij een prachtig relatiegeschenk hebt. Je kiest bijvoorbeeld voor een witte weegschaal met een simpele uitstraling of voor een keukenweegschaal met een wandklok.

Personenweegschalen bedrukken

Een personenweegschaal zorgt ervoor dat je je eigen gewicht kunt meten. Jezelf af en toe wegen is goed om te weten of je gewicht veranderd is. Zeker wanneer je op dieet bent of actief probeert af te vallen, kan het handig zijn om een personenweegschaal te hebben. Zo kun je zelf makkelijk je vooruitgang meten. Je laat de personenweegschaal bedrukken met een logo of een ander ontwerp naar keuze. Een digitale personenweegschaal is nauwkeurig en daarmee ideaal om gewichtsveranderingen vast te stellen. Kies bijvoorbeeld voor een minimalistisch en transparantwit model of voor een weegschaal van bamboe.

Bagagewegers bedrukken

Een bagageweger is een handig apparaatje waarmee je het gewicht van je bagage vast kunt stellen. Zo hoef je niet langer met je koffer op de weegschaal te gaan staan en je gewicht van het totaal af te trekken. De bagageweger weegt het exacte gewicht en je hoeft de koffer alleen op te tillen. De elektronische bagagewegers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kunnen bedrukt worden met jouw ontwerp. Kies bijvoorbeeld voor een witte of zwarte bagageweger. We drukken je ontwerp hier in één, twee, drie of vier kleuren op door middel van tampondruk. Uiteraard kun je de bagagewegers ook onbedrukt bestellen.

Weegschalen met bamboelook

Een weegschaal is vooral een praktisch item, maar mag er natuurlijk ook mooi uitzien. In ons assortiment vind je verschillende weegschalen en andere relatiegeschenken met een mooie look. Kies bijvoorbeeld voor een personenweegschaal of keukenweegschaal met de bamboelook. Deze weegschalen hebben een oppervlakte gemaakt van bamboe en hebben daarmee een natuurlijke uitstraling. Je kunt ook kiezen voor een weegschaal met een strakke uitstraling, bijvoorbeeld in de kleur wit of een semitransparant model. We verkopen weegschalen in verschillende stijlen, waarvan er altijd eentje past bij jouw bedrijf. Zorg er ook voor dat het gekozen model bij je ontwerp past, zodat de bedrukte weegschaal een mooi geheel vormt.